• Ludovic IX
    9.9k
    naši su bili nagnuti prema naprijed a bamba prema našem goli, tak da bu reko sa 99% da mu je nos bio u zaleđu a noge su im bile u liniji
  • Crusades
    18.9k
    S podjednakim iščekivanjem čekam @Klenxov komentar na tekmu i sutrašnji podcast. :nerd:
  • San Lorenzo
    22k

A ja sam 99% siguran da bi taj gol bio priznat.
  • Filip85
    827
    Ajmo, otvarajte temu za Dinamo - Fenerbahče :strong:
  • NVKOD
    7.9k
    Dobar dan svima, a pogotovo Hoxhi i Bakraru. Malo nam fali do ludila!
  • Georg Koch
    6.7k
    Jucer smo imali brdo dobrih stvari, imamo i dosta toga za popraviti. Ne treba ulaziti u neke ekstaze, ali definitivno treba #enjoythemoment i dati si oduska ovaj vikend, uzivanjem, citanjem komentara i gledanjem isjecaka :cool:

Vezano za igru tima itekako bih istaknuo visoki pritisak na 1:0, pa i 2:0 u dobrom dijelu. Nije bilo povlacanje u krilo golmana nego ih se tjeralo van.
    Zadnjih par sezona nezamislivo, veliki plus za Kovu i ekipu :clap:

Vezano za pojedince za mene najveci plus (osim standardnih) je Miha Zajc.
    Kakva smirenost, distribucija lopte, mirnoca, defenzivno citanje igre.
    Svaki ubacaj iz kornera je napokon bio smislen i predstavljao opasnost.
    Veliko osvjezenje u vezi i veliki plus za ekipu,nastavi li ovako biti ce bas veliko pojacanje :up:
  • Marley
    4.9k
    Upravo krećem u srce Dalmatinske zagore na momačku kumu. Ima nas 12, 11 tovara iz Splita, Brača i Imotskog, i ja :smirk:prefontaine

I, kako je proslo, nista se ne hvalis :grin:? Jesi se napio krvi i to...
  • IceMan
    3.5k
    Al mora se priznat, da je Zvone legenda. :cool:

Ne mislim na našeg predsjednika ovaj put… nego na legendu u splitskoj obrani :rofl:
  • Paggini
    70k
    Malo nam fali do ludila!NVKOD

Kad smo kod tog jugokripla, pogledao sam sažetke na HDTVu, čisto da čujem antologijska govna koja mu ispadaju iz usta. Prijenos je počeo sa "što napravite u ovom životu, odjekuje u vječnosti" :lol: :lol: :lol:

Ali jako zanimljivo kod HDTV sažetka, ubacili su udarac Valincica s pocetka, udarac Gode pored stative i udarac Domingueza u drugom poluvremenu, sve poluprilike koje se moraju staviti u sažetak, ne znam zašto nisu u službenom sažetku jer hajdukov svaki prelazak centra su stavili.

S druge strane, u prijenosu nema Hoxhinog upitnog penala :lol:
  • über alles
    2.1k
    jugokriplaPaggini

:rofl:
  • Sibirski plavac
    6.2k

Vela junior je zamjenio Zajca i Hoxhu. Kaže on "ide Zajc Zajc i gol, vodi Dinamo". Par sekundi kasnije "oprostite nije Zajc već Hoxha".

Također nakon Bakrorovog gola umjesto kmečaone je iznenađujuće rekao "wow, svaka čast, fenomenalan gol nema se što reći."
  • prefontaine
    3.7k
    haha mrtvi su svi, em se ubili em im hajduk kapitulirao, znači odavno mi bolje nedjeljno jutro nije svanulo :rofl:

Hvala ti, moj Dinamo!
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Koji je omjer u međusobnim dvobojima na Poljudu? Zadnja dva derbija na Poljudu smo dobili.
    Za Maksimir znam da smo mi puno bolji u međusobnim, a za Poljud smo tu negdje.
  • maksimirski istok
    376
    Ima li neko snimku cijele utakmice?
  • Slush
    1k
    Ovo nije plus 3, vec plus 4. Vidjeli smo prosle godine medusobni omjeri kako znaju biti odlucujuci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.