• bbb medimurje
    4.5k
    i iduci vikend gostuju na poljudu
  • mrgud
    522
    Ako je Lisica igrač za nas ,ne vidim zašto nebi Krivak bio
  • hardek
    6.4k
    Nevjerovatno da oni opet igraju doma. Jedva čekam 2. etapu prvenstva gdje će stalno igrat u gostima
  • Agramer86
    661
    nevjerovatno?¿ "Ne"prijatelji iz HNS-a im namjestili domaće utakmice u ovih prvih par kola da imaju što veću posjetu dok je još ljeto i da skupe što više para od turista inače nebi imali za režije platit.
  • rakurs
    1.9k
    - Naime, u slučaju otkaza Hajduk je dužan Garciji platiti 1 milijun eura odštete.
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/garcia-moze-biti-miran-ima-visoku-otpremninu-poput-mourinha/150942
    Bome, sapunjanje je krenulo jako. Baš oštar članak, mislim da preko Jurice progovara Vučević.
  • Masto
    209
    Nek puste čovjeka da radi mislim da je dovoljno dobar da bude drugi s hajdukom
  • Mr Anderson
    14k
    Nije me briga za Hajduk, ali neke Garcijine odluke mi baš nisu jasne. Sigur mu igra prije Karačića, ova nova španjolska taraba na stoperu, Bambu vadi na poluvremenu i slično.
  • bbb medimurje
    4.5k
    da slazem se
    Meni je odahnulo dok sam vidio da je bamba ostao u svlacionici
  • don
    16.1k
    Bambu vadi na poluvremenu i slično.Mr Anderson

to je triba uradit u 30. min, osim šta je bia daleko najgori igrač na terenu, bia je i ozljeđen.
  • Fabercaster
    494
    Nemrem vjerovat da su jučer postavili kapice s loptama uz aut s obje strane.
    Dragi HNL dobrodošao u 21.stoljeće!
  • Noel
    15.9k
    Garcia je trener kojeg lagano školuju naši dokazani HNL treneri Nikola Šafarić i Mario Kovačević. Ova dvojica se prezivaju Kovačević i Šafarić a ne Garcia pa nisu tak seksi. Hype oko tog Garcije kod navijača Hajduka i onih koji gaje simpatije prema Hajduku ovdje na forumu je baš neutemeljni hype. Kažu da Kovačeviću i Šafariću je vrh trenerskog posla vođenje Varaždina, a koji je vrh Garcije? Vođenje u dva navrata Istre 1961. Ali kažem ovaj se preziva Garcia i Urugvajac je.

Ne smatram se taktičkim mastermindom, ali utvaram si da znam nešto o nogometu pa mi je drago da konačno se ta fama o Garciji raspala. Školovali su ga ove sezone i Kovačević i Šafarić i albanski Vahid Halilhodžić. Ptice na grani znaju i u Istri da je Garcia i njegova momčad u problemu na postavljenu obranu u organiziranom bloku. Kad se probija prva linija presinga koridore i rupe u obrani koje ostavljaju Garcijine momčadi su enormni. Svaki ozbiljan trener to vidi i pusti jalovi posjed Garciji. Kad im se pusti posjed tolko su limitirani da ne postoji Garcia ball nego Gattusov nogomet. Lopta široko na stranu i očajni ubačaji u 16 metara. Kad smo par nas prije par tjedana pisali da se Hajdukova igra nije pomakla od Gattusovog nogometa u napadačkom smislu (u defanzivi je Gatussov nogomet bio bolji) ovdje su nas "napadali" da nismo objektivni i da nemamo pojma ako ne vidimo potpis Gonzala Garcije. Međutim Garcia je ogoljen. Njegove trenerske i taktičke reference su skromne.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Ne mislim da je garcia loš trener, ali mu treba određeni profil igrača (koje kod magaradi nema) i vrijeme (koje kod magaradi nema).

Mislim da bi on čak i nešto složio da dobije te dvije komponente, ali vjerojatno će popiti otkaz do polusezone.

Njima će bit jako grdo kad im u drugoj rundi krene serija gostovanja.
  • Rex Ramae
    3.9k
    Ne bih se uopće iznenadio da Livaja i co sljedeću tekmu dodatno uz dogovor sa Vučevićem spuste gas protiv Lokse i maknu Garciu.

A onda im dolazi Carević.
  • modri-kibic
    967
    A onda im dolazi Carević.Rex Ramae

Na istom podcastu gdje su rekli za Krivaka, tvrde da je kroz dva tjedna novi trener Slaven Bilić :rofl:
  • Rex Ramae
    3.9k
    podcast se zove "Želje i pozdravi" ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention