• vjeko1701
    18.7k
    Ovo je jednostavno privlačenje pažnje klasično za moderne generacije. Ako želiš nešto napraviti, napravi. Ovakve duge ispovijesti su samo pokušaji podizanja vlastitog ega proizašli iz prenapumpanog osjećaja vlastite važnosti.

Smetaju ti pjesme na stadionu ili neke političke konotacije. Ok, legitimno. Želiš se zato isčlaniti, ok, opet legitimno. Napravi to i idi dalje.
  • Marktwain
    870

Ok, nek je. Nemam problem s tim.
    Ali morate shvatiti da ima navijača Dinama koje boli kurac za desnicu i ljevicu i time nisu ništa manje dinamovci i Hrvati.
  • deda
    41.1k
    Skoro me rasplakala ova glupost koju ste stavili. Nažalost puno ljudi oko nas hoda, živi, akteri su, a trebali bi biti u određenim ustanovama s pečatom. Kaj sad, sloboda je, nek i oni pišu, ak mogu ravnozemljaši, mogu i ovakvi.
  • deda
    41.1k
    Baš zato zapanjuje oproštajno pismo ovog lika. Šuti i navijaj kako bi rekli nekad "milicajci". Ne radi dramu od svega.
  • Batigol
    96
    nije nitko to ni govorio/pisao....
    Osim ovog sto se isclanijo....ali tek kada je skuzio da je Dinamo hrvatski klub...;-)...
  • deda
    41.1k
    I za to mu je trebalo 33 godine. Fakat je spor.
  • Marktwain
    870
    Ne radim dramu iz toga, samo neću da počne rasprava jel veći Hrvat onaj koji sluša Tompu od onog koji sluša AC/DC.
    Dinamo je hrvatski klub i bit će sve dok postoji.
    Tu nema dileme za mene.
  • Fan
    1.4k
    Je, a ove neke strane gluposti eto baš imaju veze s Dinamom, Zagrebom i Hrvatskom. Ili ćemo onda vrtit 5 pjesama u križ?Tvrdica McTvrdi

5 pjesama, wtf? Samo iz glave mogu izvadit 30-ak prekrasnih ili moćnih (ili oboje) pjesama vezanih za Dinamo i Zagreb (ili nevezanih, ali opet "naših")...
    Iako generalno osobno nisam protiv Thompsonovih pjesama (znam ih i raspalit na poslu), moramo uzet u obzir da imamo nevjerojatan repertoar pjesama i da ne bi bilo previše problema kad se njegove ne bi puštale.
    Jbg, dio ljudi ga ne voli, dio ne podnosi, dio ne voli njegove pjesme. Mislim da bi to bila mala žrtva da se ipak pridobije mali, ali određen broj ljudi, ako ciljamo na neko širenje, jel...
  • crophantom
    2.1k
    Ovo su baš teške gluposti.
    Ja imam proljev kad čujem Coloniu, idem se ispisati iz kluba jer to nisu moje pjesme.

Teško ce bit čovjeku ići kroz život ako se s 33 godine zamara ovakvim pizdarijama, ali vjerojatno se ne zamara nego traži svoj viralni moment, to je danas ipak sveti gral.
  • Eduardo
    26.2k
    I za to mu je trebalo 33 godine.deda

:grimace: samo trećina stoljeća :sweat: ali, stvarno... ovo je epska objava... autobiografija bi mu se mogla zvati '33 godine zablude'.

Uz cijeloj ovoj drami najveći paradoks je zapravo on sam sebi... rođen u Zagrebu, navija/o za Juve (!), a sad se ispisuje iz dinama jer je shvatio kako dinamo nije zagrebački, nego hrvatski klub. Ej, hrvatski!

Znači, kao Hrvatu talijanski/torinski mu je bio okej, a kao Hrvatu i Purgeru hrvatski mu je problem... ako ovo nije najjača logika ikad, ja ne znam što je.
  • Crusades
    18.9k
    Ovaj ili je zaboravio terapiju ili je pomiješao tablete. Majko mila.
  • Masto
    178
    Bratića prenijelo
  • Mlađi referent
    14.3k
    Danas sam se nakon 18 godina ispisao iz članstva dinama.

Ja sam mislio da je to svehrvatski klub, a onda sam na playlisti čuo pjesme posvećene Zagrebu. Kako bi se ja kao bosanac trebao poistovjetiti s tim? Nitko mi nije rekao da za dinamo navijaju zagrepčani.

Trpio sam Mamića, Antolića, ali ovo je kap koja je prelila čašu.

Ja ću se ponovno učlaniti kad budu izbori i glasati za bosance.

Živio dinamo. Živio dinamo iz hrvatske.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    identitet zagreba je i to da se radi o svehrvatskom gradu, koji je sve što jest i postao upravo zato što je postao grad u koji su se (u više valova) doseljavali uglavnom hrvati iz svih dijelova regije, ne samo hrvatske i tako postao nekakav širi centar.

da nije tako, ostao bi gradić veličine varaždina, što je i bio još prije svega 150 godina.
  • Zagi
    11.7k
    Ajd nemojte se praviti bedasti.
    Čovjeku smeta jačanje nacionalizma uz koketiranje sa endehazijom.
    Doduše, ne znam gdje je bio do sada da ga to iznenađuje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.