• Niko1986
    3.5k
    Mislim da se i dalje može ući i napraviti dobar rezultat, samo ti što ulaze ne znaju kako. Ulaskom u prvi rang dobiješ cca milju eura. Kolikogod to nije neka prevelika cifra daje ti mogućnost da složiš respektabilnu momčad. Možda ta momčad ne izbori ostanak, ali može se dobro potući za njega.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k

I onda slijedi logika, bolje ne ulagati kad ćemo ionako ispast
  • Facke
    6.6k
    A nemres ni nist ocekivati. Pa poglejte kak su se ekipe HNLa "pojacale". Umeste da jos pobolsaju ekipu oni su vecnimon si losiji nek prosle lete. Onda nemres ni od drugoligasa teri tek dolazi u prvu ligu neke ocekivati.
    Jednostavne nasim klubovima , osim Dinama, nije vu interesu neki rast, nije im v interesu igrati europu. Nemaju ambicije osim zadrzati ligu. Te je moje mislenje. Hajduka vu te ne brojim el oni su prica za sebe.
  • bongo
    1.3k
    Mislim da do daljnjega nijedan drugoligaš ne može ozbiljnije participirati u prvoj ligi.

Smatram da bi se morala dogoditi priča oko nekog jačeg investitora ili sponzora koji je fanatik, a pritom se još nasloniti na tipa Dinamo ili neku jaču momčad i uzeti nekoliko dobrih klinaca ili "otpadaka" pa da uspije opstati prvih sezonu dvije.
  • rokikaciga
    5.6k
    Mislim da se od otpadaka Dinama, posudbi i povratnika u HNL moze sloziti jedna jako dobra ekipa koja bi se sigurno borila s vjecnim fenjerasima Goricom i Belupom za ostanak, a ne da nakon 6 kola imas 2 boda ili Rudes one sezone.

Naravno teze je pridobiti nekog u Vukovar na manju placu uz obecanje HNLa nego da taj iskorak napravi neki klub iz Zagreba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet