• Masto
    171
    dugo je trajalo to strpljenje bobana
  • Sibirski plavac
    6.2k

Jel ovo pretpostavka ili neka insajderska?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k

Razumio sam to, samo mi nije jasno na čemu se temelji to. Da je to želja svima nama je jasno. Očekivanja su nešto drugo
  • rokikaciga
    5.6k
    Jebote najezda insajdera pa sada bilo koji korisnik koji ima cvrsto misljenje i tako ga iskaze ispada kao insajder

Takoder, dosao sam do thr invitea nekako, veceras cu vidjeti ima li tekma protiv Varazdin da malo proskicam izlazak iz nase trecine
  • Špan
    76
    Nisam se htio javljati neko vrijeme a posebno iz razloga jer sam u inbox ali i ovdje dobio neka izrugivanja da sam trollaš. Nisam slao ni dok se pobjeđivalo i sve je bilo super , neću rušiti nikoga ni dok gubimo ali me boli kad vidim koliko se negative spustilo nakon jednog jedinog poraza i remija. Mislio sam da će dani demokracije i slavlja svega za što su se stotine pa kasnije i tisuće ljudi zauzimale bar malo zasjeniti teren ali ocito je da kod nas to nista ne vrijedi na duge staze nego se žele instant rezultati u korist dugorocnih stvari. Svakom nek bude kako želi i svatko ima viziju sto zeli od kluba, zato i jest demokracija i dala je svakom priliku biti biran i birati. Nisam tu da sudim svakako.

Što se tiče terena i momčadi tu je svima jasno da nas jako težak ispit na Poljudu čeka a ja osobno ne sumnjam u ovu ekipu sekunde. Možda na klupi nije neko najiskusnije ime ili nekakav najveći majstor taktike, ali brijem da Kova ima itekakav motiv dokazivanja nakon svega ovoga u tako teškoj utakmici pa da nam svima pokaze od cega je satkan. Kažem da vjerujem u to a i svima bi bilo bolje jer je ipak šesto kolo. Dakle nije trideset sesto da moraju ic doze histerije i panike. Isto tako ne vjerujem da ce ga Zvone držati koliko se tu nagađa u slučaju poraza, jer iza idu teže tekme. Ako smo ista trebali naučit iz ovih prijašnjih godina, to je da nam ne treba histerije nego zbijanje redova. A i ove velebne insajdere pozivam da pricekaju s iznosenjem bilo cega jer prvi poraz i koji dan prije jednog od najtezih derbija i bitki u Splitu sigurno nije savrsen trenutak.

Igraj naprijed ajmo hrabro…
  • Li d1986
    245
    Opet se ponavljan kao poslije Varazdina...ocekivali smo oscilacije...utakmicu i pol su odigrali ocajno i sad je vrijeme da se vrate dobroj igri odnosno pravo vrijeme je bilo drugo poluvrijeme u nedjelju ali ajde...izadjite i sad pokazite od cega ste...ova 2 gola sta ste trebali zabit Gorici zabijte njima i sve vam oprastam...u subotu se odlucuje kakvi ce suci bit kroz sezonu...nitko nece navlacit za mrtvace a nadam se da ce to od njih napravit
  • El Madrigal
    606

Totalno. Ljubo je meni prvi za hlađenje.

Nevistić
    Vale Scott Domi(KTC) Goda
    Mišić Bennacer
    Lisica(Bakrar) Zajc Vida
    Beljo

Ulaze Ljubo i Villar, Kule, (Bakrar/Lisica), Varella/Hoxha
  • hardek
    6.3k
    Mislim da bi bilo nepravedno prema Bennaceru samom staviti ga od početka kada čovjek nije odigrao minutu nogometa zadnja 4 mjeseca. Radije odličnih 30 minuta s klupe nego od početka pa da pada s nogu i ne može pratit tempo u 32. minuti. A da ne pričamo o tome koliko je veća vjerovatnost za ozljedu.
  • El Madrigal
    606
    Mogu se složiti. Ali Zajc...
  • M94
    2k
    Pravi ispit za Kovačevića.

Po pobjedu, ništa drugo nas ne bi trebalo zanimati.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k

S druge strane takav tip igrača (zadnji vezni) ti treba od početka, dok još traje taktičko nadmudrivanje. Za zadnjih pol sata kada kreće izlezavanje, bakljada i napucavanje u 16 nema pretjerane koristi. Bolje mi je onda da prvo pol igra
  • SAS1987
    18.7k
    Daj mi dva slovenca u prvu i osvojit cemo Poljud :lol:
  • LilScav
    15
    Nažalost, sada ne možemo previše mijenjat.. ja sam prvi koji bi stavio Bennacera od prve, samo da je došao barem tjedan dana ranije i odigrao par utakmica s klupe.

OBRANA - tu nema promjena nekih
    Nevistić
    Valinčić-Dominguez-McKenna-Goda

VEZA

Mišić (zadnji vezni)-Ljubičić (box to box)
    Lisica (desno)-Vidović (ofenzivni vezni)-Bakrar (lijevo)

(ili Zajc na ofenzivnom veznom, a u tom slučaju lijevo ili Vidović ili Bakrar, premda više naginjem Bakraru jer Vidović ne može Karačića pretrčat)

NAPAD

Beljo (ili Kule)
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.