• Masto
    171
    dugo je trajalo to strpljenje bobana
  • Sibirski plavac
    6.2k

Jel ovo pretpostavka ili neka insajderska?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k

Razumio sam to, samo mi nije jasno na čemu se temelji to. Da je to želja svima nama je jasno. Očekivanja su nešto drugo
  • rokikaciga
    5.6k
    Jebote najezda insajdera pa sada bilo koji korisnik koji ima cvrsto misljenje i tako ga iskaze ispada kao insajder

Takoder, dosao sam do thr invitea nekako, veceras cu vidjeti ima li tekma protiv Varazdin da malo proskicam izlazak iz nase trecine
  • Špan
    76
    Nisam se htio javljati neko vrijeme a posebno iz razloga jer sam u inbox ali i ovdje dobio neka izrugivanja da sam trollaš. Nisam slao ni dok se pobjeđivalo i sve je bilo super , neću rušiti nikoga ni dok gubimo ali me boli kad vidim koliko se negative spustilo nakon jednog jedinog poraza i remija. Mislio sam da će dani demokracije i slavlja svega za što su se stotine pa kasnije i tisuće ljudi zauzimale bar malo zasjeniti teren ali ocito je da kod nas to nista ne vrijedi na duge staze nego se žele instant rezultati u korist dugorocnih stvari. Svakom nek bude kako želi i svatko ima viziju sto zeli od kluba, zato i jest demokracija i dala je svakom priliku biti biran i birati. Nisam tu da sudim svakako.

Što se tiče terena i momčadi tu je svima jasno da nas jako težak ispit na Poljudu čeka a ja osobno ne sumnjam u ovu ekipu sekunde. Možda na klupi nije neko najiskusnije ime ili nekakav najveći majstor taktike, ali brijem da Kova ima itekakav motiv dokazivanja nakon svega ovoga u tako teškoj utakmici pa da nam svima pokaze od cega je satkan. Kažem da vjerujem u to a i svima bi bilo bolje jer je ipak šesto kolo. Dakle nije trideset sesto da moraju ic doze histerije i panike. Isto tako ne vjerujem da ce ga Zvone držati koliko se tu nagađa u slučaju poraza, jer iza idu teže tekme. Ako smo ista trebali naučit iz ovih prijašnjih godina, to je da nam ne treba histerije nego zbijanje redova. A i ove velebne insajdere pozivam da pricekaju s iznosenjem bilo cega jer prvi poraz i koji dan prije jednog od najtezih derbija i bitki u Splitu sigurno nije savrsen trenutak.

Igraj naprijed ajmo hrabro…
  • Li d1986
    244
    Opet se ponavljan kao poslije Varazdina...ocekivali smo oscilacije...utakmicu i pol su odigrali ocajno i sad je vrijeme da se vrate dobroj igri odnosno pravo vrijeme je bilo drugo poluvrijeme u nedjelju ali ajde...izadjite i sad pokazite od cega ste...ova 2 gola sta ste trebali zabit Gorici zabijte njima i sve vam oprastam...u subotu se odlucuje kakvi ce suci bit kroz sezonu...nitko nece navlacit za mrtvace a nadam se da ce to od njih napravit
  • El Madrigal
    604

Totalno. Ljubo je meni prvi za hlađenje.

Nevistić
    Vale Scott Domi(KTC) Goda
    Mišić Bennacer
    Lisica(Bakrar) Zajc Vida
    Beljo

Ulaze Ljubo i Villar, Kule, (Bakrar/Lisica), Varella/Hoxha
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.