• Sajla
    13.2k
    Na današnji dan prije 15 godina katedrala Sv.Duje izgledala je najljepše u svojoj povijesti dugoj oko 1700 godina...

425049.jpeg?cropId=0
  • OsamŠest
    6.1k
    prije 15 godinaSajla

Zbedirao sam se..
  • Robi T
    319
    baš je lijepo uređena!
  • Zigi
    3.3k
    received-187194443067354.jpg Dinamo - CZV 1990
  • Filip85
    761
    Na današnji dan 1998. Dinamo je odigrao svoju prvu utakmicu u grupnoj fazi Lige prvaka, protiv Ajaxa 0:0. Viduka je imao mrtvaca...kasnije će se pokazati vrijednog 1/4 finala...
  • ZGV
    3.6k
    Sjećam se kao danas.
    Onaj neki židovski skinhead je dobio nožem kod McDonaldsa u Jurisicevoj.
    Mene privela murija kod HAŠKa u Maksimirskoj uslijed napada na buseve sa njihovim navijačima.
  • Droljo
    21.1k
    Viduka je imao mrtvacaFilip85

To pa newcastle, pa boamorte, jelen i opet auxere, ktc šahtar bilo je trauma milijardu ali sad kad se okrenem sve to je vodilo ovome što imamo sada i ništa ne bi mijenjao. Da nebi neki baterflaj efekt ovo danas izbrisao..
  • NORTE
    19.9k
    Na fotki se vidi dio velikog transparenta DINAMO JA VOLIM.
    LBB4l47.jpeg
  • Baltazar
    682
    a sta jos pise u nastavku to trebas napisat.
    Da se krpa razvuce u cijelosti isla bi kroz cijeli sjever ;)
  • NORTE
    19.9k
    a sta jos pise u nastavku to trebas napisat.
    Da se krpa razvuce u cijelosti isla bi kroz cijeli sjever ;)
    Baltazar
    images?q=tbn:ANd9GcSFOanbxhKZdI6RfosVI7bRKCYReUaBfNfR3KIgHxadJ8_EeZiz_Xl8TzI&s=10

Svejedno je bitna sama poruka transparenta, lako je što je od naše podružnice.

Isto vrijedi i za transparent ZA DINAMO DO GROBA od navijača iz Zeline.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.