• vjeko1701
    18.6k
    A nije. Jedno je arogancija suca koji pokušava biti frajer. Drugo je padanje pod pritisak prljave familije jer ga HNS nije zaštitio.
  • Boycie
    3.4k
    Crveni. Isto kao i Šarlijin nokaut protiv Istre. Treba drzati kriterij.
  • badjibadara
    7.5k
    Ma čisti crveni Stojkovića. Još bih mu jedan dao jer radi gluposti.

No što je sve suđeno pod žuti:

0EOno2z.gif

i kakva je komunikacija u k-VAR sobi:

VAR sudac: Noga, čisto... Pazimo ovo, moguće zaleđe. Opa, faul, uuu...

Pajač: Šta faul? Žuti karton za Šarliju.

VAR sudac: Ufff...

Pajač: Nema loptu pod kontrolom.

VAR sudac: Je*o te, u nesvijest je pao! Pogledaj, evo. Uff...

Pajač: Borba za loptu. Nema Šarlija pod kontrolom loptu.

VAR sudac: Šta kažeš ti na ovo? Ovo je čisti nokaut, a? Ali on ide dole glavom, kužiš? Ovo meni nije za crveni.

Pajač: Znači, Erceg je išao dolje nisko glavom, ovaj hoće igrati...

VAR sudac: Uf...

Pajač: Ovaj hoće igrati loptom i pogađa ga u glavu.

VAR sudac: Nokautirao ga je, ali za mene nema tu crvenog kartona. Kužiš, on ide dole glavom, nije njemu visoko. Nema loptu pod kontrolom, nema ništa, kužiš.

(AVAR?): Nokautirao ga je, brate.

VAR: Igore, ovaj... Ružno dosta izgleda, ali sve što si opisa je tako.

Pajač: Da, da. Dole ide glavom, nema šta. Nije grub start. Nema to veze.

Volio bih vidjeti i tanskript razgovora jučerašnjeg crvenog.
  • Mali Zeus
    19.4k
    ALI... kad je Stojkovic onako reagirao nakon starta - sto su suci mogli nego ici gledati jel to tako lose bilo?Jaro

o čemu se radi, da sad ne gledam snimku opet?
  • vjeko1701
    18.6k
    Odmah se ispričavao svima i priznao grešku.
  • Mali Zeus
    19.4k
    ↪Mali Zeus Odmah se ispričavao svima i priznao grešku.vjeko1701

a u pm.
  • Pulfer
    173
    Apsolutno opravdana reakcija VAR sobe i crveni jučer. I Stojkovićeva reakcija je potvrda toga. S druge strane, upravljanje utakmicom od strane suca je kriminalno. Gorica je degutantno krala vrijeme i prekidala igru već u prvom poluvremenu, a drugi half je bio kriminal. Nikakva sudačka nadoknada to ne može vratit jer igre nema, razbija se ritam na način koji bi trebao biti sankcioniran ali prolazi nekažnjeno.

Ovo kolo u premier ligi je čovjek je u 8. minuti dobio žuti za time-wasting. Ovo nije stvar ove utakmice, nego generalno načina na koji se hendla ovakvo ponašanje ekipe. Da se razumijemo, imali smo i mi svoje epizode s ubacivanjem lopte u teren protiv tovara. Dakle, uopće ne krivim suca za naš poraz nego samo želim reć da se treba uvesti neka promjena pravila što se tiče prekidanja igre. Dobar primjer je 6 sek za ispucavanje golmana kada uhvati loptu. Da toga nije bilo, jučer bi onaj čupavi tovar ukrao još dvije minute na ležanje s loptom u rukama.
  • crophantom
    2k
    ne da se ispričavao, sa zapada je izgledalo ko da ima PTSP, smrtno zabrinut oce ovaj iz Gorice preživjeti.
    Da se razumijemo, ja sam odmah reko crveni, ali Stojke je reagirao bas ko da je nehotice zgazio čovjeka autom sa 75 na sat
  • Jaro
    10.8k
    yep, da je kojim slučajem imao bič pri ruci, bi sam sebe ritualno kaznio na centru...
  • vjeko1701
    18.6k
    Ok, i nek bude crveni. Al dajem obje ruke i muda u vatru da identična situacija ne bi bila crveni nekim drugim igračima a posebno drugim klubovima na domaćem terenu.

Meni osobno s obzirom da nije bilo posljedica, nije bilo namjere i Stojković je odmah krenuo u ispriku, žuti bi bio čisto dovoljan.
  • crophantom
    2k
    Slažem se s tobom, da je bila drugačija reakcija možda nebi ni jučer bio... Ali uz sve to, ja bi volio da se to sudi u HNLu svima i uvijek kao crveni jer ionako imamo previše drvosječa.
  • Svi na Sjever
    3k
    Amaterska reakcija Stojkovića, već sam napisao pod njegovu temu, više mu zamjeram reakciju poslije faula nego sami start, koji je daleko od izravnog crvenog.

Mišljenja sam da je reakcijom potencirao javljanje VAR-a.
  • vjeko1701
    18.6k
    Al ak ima trunke istine u tome, pa to je katastrofa. Direktno se onda daje do znanja igračima da moraju biti prljavi kmečavci koji se za sve svađaju sa sucem jer ako slučajno pokažeš da ti je žao i da si svjestan greške, idu veće šanse sa strožom kaznom.
  • crophantom
    2k
    Mislim da nije uopće stvar da mu je bilo žao i da je svjestan greške. Pa on je u šoku hodao okolo, držao se za glavu, čučnuo, ispričavao svim igračima Gorice ponaosob, dizao ruke prema nebu, pa opet za glavu.
    Ak ti je žao i svjestan si greške digni ruku, reci sory i odi dalje, ovak s tim uznevjerenim hodanjem i dizanjem ruku nebu me malo podsjetio na moju baku kad je deda umro, a nije baš bila tolko ozbiljna situacija.
  • FazeN
    2.1k
    Reakcija Stojkovića je bila sasvim opravdana, znao je da je napravio glupost i pokušao se nekako izvući s tim da dokaže da nije imao namjeru i da je išao ka lopti.
    Nikakve veze nema njegova reakcija s javljanju VAR sobe, VAR bi dao crveni karton jučer neovisno kakva reakcija bila, jer radi se o Dinamu a ne o nekim drugim ekipama jer one ne bi dobile crveni karton zbog pritiska koji su nametnuli, i tu opet dolazimo do onog što ljudi nazivaju kmečanjem :)

Zaslužen poraz jučer nikakvo žaljenje na sudce, ali znamo da druge ekipe ne bi dobile crveni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.