• Kumerle
    1.5k
    Ono što ja mislim je da ovo nije čista pogreška i da se VAR tu nije trebao uplitati procjeni suca na terenu, druga je stvar da je noga ispružena ili u glavu. Ovo je visoki žuti karton koji može biti i crveni, ali VAR se ne uključuje ako nije očigledna pogreška.
  • Efes Pilsen
    12.8k
    To pitanje se povlaci od crvenog Naniju u LP protiv Reala cini mi se. I tad i danas je crveni, znaci drzi se konstanta da ne mozes igrat kao da si sam na terenu.
  • dbut
    118
    da mu je sudac dao direktni crveni rekao bi ok, neoprezna igra i sudacka procjena.

meni je upitno zakaj se VAR ukljucio i zvao suca da pogleda start jer nije mi to toliko gadan start da se jasno vidi kak je cisti crveni... koliko kuzim VAR se aktivira u kljucnim situacijama kada je evidentno kako je doslo do krive odluke, a ne da mjenjaju njegovo misljenje i procjenu

vidi se da tu nema namjere udaranja igraca, da mu ovaj dolazi iza leda, ali je visoko dignuta noga i neoprezan start. zuti ili crveni ovisi o procjeni i kriteriju sudenja a ne o VARu
  • rioda
    10.4k
    Samo u ovih 5-6 kola HNL-a smo se nagledali oštrijih startova od kojih neki nisu suđeni ni kao faul, neki su prošli kao faul bez kartona, a neki sankcionirani žutim kartonom. Recimo onaj Valinčićev start u Varaždinu nakon igranja loptom mi izgleda puno gore i opasnije u usporedbi s ovim
  • Mali Zeus
    19.4k
    I s tribine i poslije na snimci mi se čini samo opasna igra, tim više kaj Stojković nije ni vidio ovog niti je bio otvoreni džon ili nešto.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Po meni zuti al rubni prema crvenom. Moze ga dati. ALI, teska sprdacina je da jucer Raci napravi ostriji start za koji dobije zuti a VAR suti.
  • The Undertaker
    8.7k
    Udarac đonom u tijelo igrača (bilo koji dio) je pogibeljan start i to je crveni karton. Da ga je udario gornjim dijelom stopala onda je neoprezan start i to je žuti karton. VAR intervencija ispravna. Suđenje, s obzirom da je mladi sudac, dobro. Oprošten (granični) žuti Vareli. Zamjerka sucu da nije baš dobro upravljao utakmicom vezano za zadržavanja igre ali takav problem imaju i iskusniji suci. Nije za zamjeriti, sve skupa solidno.
  • Mali Zeus
    19.4k
    Koji je to žuti Varele drugi koji je mogao biti?
    I za što je dobio prvi, nešto je pokupio nekog u prolazu pred njihovim golom?
  • The Undertaker
    8.7k
    Negdje pred kraj, 80 i neka minuta, zakašnjeli start. Oba žuta su granična. Podržavam suce koji tvrde da drugi žuti mora biti ''visoki'' žuti. Ovaj je na granici ali, da je sudac bio zlonamjeran, mogao ga je dati bez problema i nitko mu ne bi mogao ništa reći.
  • Odani Zgd
    837
    Kojeg talenta od sudca možemo očekivat na suđenju u derbiju,zna li se šta?
  • vjeko1701
    18.6k
    Uspio sam iskopati jedan stari gif. Ovo je bio žuti karton. Po čemu je jučerašnji start Stojkovića gori od ovog. High kick u glavu, jasno vidi igrača ispred sebe.

giphy.gif
  • NitkoBitan
    31.6k
    Tezak prekrsaj je po definiciji crveni karton i svaki sudac moze po subjektivnoj procjeni dosudit.

Nije se bas kratko gledala VAR snimka i imam dojam da je gledao je li udarac bio u glavu, a kad je skuzio da nije rekao je "ma ipak cu mu dat crveni karton, opasna igra".

Od pocetka utakmice i ranog zutog kartona Vinlofu (koji je po meni bio isforsirano dosuden) stavio se u poziciju zelenog balavca koji je krenuo glumit autoritet zarad dokazivanja. Kao policajci pocetnici koji svakog haltaju.
  • vjeko1701
    18.6k
    koji je krenuo glumit autoritet zarad dokazivanjaNitkoBitan

Meni je više izgledao kao da je išao kompenzirati to kaj ga je LjPV banda optužila da je Dinamovac pa da pokaže svima da se usudi i Dinamu dati brzi žuti ili direktan crveni.
  • Jaro
    10.8k
    Da je sidac na terenu dao crveni - nebi nia mogao prigovorit. Ovako, VAR - nije da je bas ocita greska zuti/crveni, ALI... kad je Stojkovic onako reagirao nakon starta - sto su suci mogli nego ici gledati jel to tako lose bilo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.