• Dudu 9
    860
    Svaku utakmicu on ima neki wtf potez. Vrijeme je da s njim netko ozbiljno popriča.
  • hardek
    6.3k
    Mislim da se decko mora dogovorit sam sa sobom (a i sa nekim drugim osobama) koja je tocno njegova uloga na terenu.NitkoBitan

Totalno nezreo kao igrač a vjerovatno i kao osoba. Mislim da njemu nitko ne može objasniti da se gol ne može zabit iz 2 dodira. Bila je situacija u prvom poluvremenu, ima 2 slobodna suigrača ispred sebe, a on nabacuje sa 40 metara na jednog igrača u 16 metara.

Ovo je samo primjer, al jednostavno je nestrpljiv i gubi lopte bez ikakvog rezona. Pokusa 15 divljih dodavanja i onda negdje ubere asist i sve super, zaboravlja se sve.
  • Crni86
    15.2k
    Luka je jos veliko dijete u glavi. Nemamo se kaj cudit, jbga ovo je cijena odrastanja makar se slazem sa izijem tu, jbga desilo se, nema namjere nema nicega jebajga…
  • M94
    2k
    Dobro, nije za napadat, nije ga namjerno, vidio je da je pogrijesio...
    Kad bi svi igrali na 100% kao Stojke bio bi sretan.
  • Keyser Soze
    16.1k
    Dečko će sad imati 22 godine, kad će sazrijet?
  • Goncalo Santos
    920
    Nece, evo radi ga na populizam preko storya. Prvom prilikom opet ce ovakvu glupost napravit. Decko jednostavno ogranicen, nije ta glava kapacitet za nesto vise.
  • Zg123
    2.5k
    da dijete lik ima 22 godine u guzici. Varela je dijete, Stojkovic je odrastao covjek
  • Crni86
    15.2k
    slazem se ja sa tobom, al je u glavi i dalje dijete…. Na tome jednostavno treba radit, bedast je jos, nezreo i ponasanjem i u igri.

Godine i to koliko si zreo u glavi ne moraju uvijek biti povezane… kao sto nisu ni u ovom slucaju. Nekada su 18godisnajci zreliji od 22godisnjaka u glavi. Pa eto gvardiol je najbolji primjer kak je bio zreo sa 17,18. Ko da ima 25,26
  • Zagi
    11.6k
    Modrić
    Olmo
    Sammir
    Majer

...i onda gledaš Stojkovića kak igra i dođe ti da zaplaćeš. Gurni si u for i trči desetka.
    Strašno.
  • hardek
    6.3k
    Na tome jednostavno treba radit, bedast je jos, nezreo i ponasanjem i u igri.Crni86

Iskreno, mentalni kapaciteti su jako podcijenjena stvar u nogometu (barem kod nas) a mislim da tu Stojković jako loše stoji. Tu ne mislim na doslovno inteligenciju već ono anticipacija, mirnoća, brzina i kvaliteta donošenja odluka, reakcija na pritisak itd.

To baš i nisu stvari koje možeš preko noći riješit
  • Zagi
    11.6k
    Tu ne mislim na doslovno inteligenciju već ono anticipacija, mirnoća, brzina i kvaliteta donošenja odluka, reakcija na pritisak itd.hardek

Nego kak bi ti to nazvao ako ne nogometni IQ ?
  • Goncalo Santos
    920
    gospodin je najbolje rekao, samo pogledajte izjave i komunikaciju stojkovica.

Sta je sazrio je sazrio, nije balonja od 18 godina, dovoljno dugo je i u Dinamu i u nogometu. Dzabe i talent i sve kad glava nikada nece pratiti.
  • hardek
    6.3k
    Pa eto može i tako. Još bi dodao da mi je u tom polju i Lisica jako suspektan, čini mi se da se baš loše nosi s pritiskom
  • Zagi
    11.6k
    loše nosi s pritiskomhardek
    E to pak nije IQ.

Lisica ima dobre odluke na terenu.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Neprepoznatljivo los u usporedbi na proslo prolijece. Zasluzio je stvarno klupu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.