• don
    15.9k
    nadan se da će dobit 5 utakmica kazne, to je misec dana van terena da promisli malo ako ima sa čime u glavi.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Nije mu ovo prvi put da momcad u ovakvoj situaciji ostavi na cjedilu.. Ovaj nije sav svoj
  • Vratite nam Istok
    616
    Dovoljno je pogledat medusobni intervju njega i Kacavende prosle sezone. Ovaj decko je jedan od najneinteligentnijih igraca koje smo imali.

Boban je idealno sročio, a Petkovic samo leakao njegov opis.
  • hardek
    6.3k
    Igrač koji ima pregršt obožavatelja jer mu prođe 1/10 totalno nerezonskih stvari koja dovede do šanse/gola a to što ovih 9 totalno baca momčad van balansa nema nikakve veze. Drago mi je da ga neće biti barem 2 sljedeće utakmice
  • miro
    7.5k
    Imaš jednog prekaljenog igrača iz Bundeslige koji je nevidljiv vec ne znam koju tekmu za redom - nemojte mi molim vas "ne vidis ti kaj on radi na terenu" jer vidim. Ali ne! Ajmo napast jednog od rijetkih (i to me boli rec) talentiranih klinaca
  • Zg123
    2.5k
    Jbg to je tako kad ti se trener ne nahebe mamice kad ironicno pljesces nakon faula na 150 metara od protivnickog gola i zaradis zuti karton. Onda iducu utakmicu dobijes OVO
  • Crusades
    18.8k
    Hvala gospodinu kaj nam je ubio svaku šansu za preokretom sa svojim dizanjem noge.
  • CastAway1986
    4.1k
    Razočaranje! Hitno se treba spustiti na zemlju !
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Ne treba sada preuveličavati stvari. Utakmicu odigrao bez nervoze, ponašao se kako treba što se toga tiče i onda dođe taj nesretni, glupi, neoprezni pokušaj da dođe do lopte. Napravio je glupost, ostavio momčad na cjedilu, toga je i sam svjestan što je i pokazao svojom reakcijom. Međutim, nije zaslužio vrijeđanje (protivno pravilima foruma ako se ne varam), barem to. Razumio bih histeriju da je ovakav start napravio u situaciji gdje jasno vidi gdje se nalazi Pozo, ali ovo se događau okretu gdje mu Pozo dolazi s leđa i Stojke ga jednostavno ne vidi. Što se tiče njegove igre do tog trenutka, stoji među zadnjima u redu onih koje treba "napadati". Talent ima, ali treba mu pravi trener koji će ga usmjeriti kamo treba.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    nije mu ovo prvi put da pravi isti crveni
  • Efes Pilsen
    12.8k
    On je napravio toliko glup potez da se Dominguez odmah uhvatio za glavu. Suze pokazuju ono sto znamo, a to je da mu je stalo, a sve ostalo je na dugom stapu. Broj nerezonskih gresaka je isti, seljaka ga se svugdje, a ucinak je tanak. Najbolje od svega je da mu od pocetka sezone najbolje odgovara uloga s klupe, ali jebiga pa ne moze Stojkovic sa klupe.. Nadam se da ce Zajc, Bennacer uskocit u vezu, a Bakrar na krilo. Varela je stvorio dosta, ali i pokazao fizicku nemoc i nezrelost.
  • Paggini
    69.4k
    Momčino, obožavam te do kostiju, ali koliko glup možeš biti da na 1:2 ti napraviš to što napraviš. Pa majku ti milu dragu, jesi ti normalan
  • NitkoBitan
    31.6k
    Klupa cement.
  • Orc123
    13.2k
    ista stvar i kod mene...obozavam njegovu strast i ljubav prema Dinamu ali....jbmu previse puta vec pokazao da se ne moze kontrolirati....nadam se da ce se sabrati.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Ja sam gledao vecinu utakmice i mogu rec da smo bolje i konkretnije izgledali bez Stojkovica na terenu, sa igracem manje. Mislim da se decko mora dogovorit sam sa sobom (a i sa nekim drugim osobama) koja je tocno njegova uloga na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.