• Paggini
    69.4k
    1. poluvrijeme protiv Osijeka
    1. poluvrijeme protiv Vukovara
    2.poluvrijeme protiv Rijeke
    2.poluvrijeme protiv Varazdina
    Oba poluvremena protiv Gorice
    emilperska

Cudo da ovoliko bodova imamo, nema tko nas nije dominirao s tih 2 udarca prema golu, svaka cast deckima
  • emilperska
    11.6k
    1. poluvrijeme protiv Osijeka
    1. poluvrijeme protiv Vukovara
    2.poluvrijeme protiv Rijeke
    2.poluvrijeme protiv Varazdina
    Oba poluvremena protiv Gorice
    — emilperska

Cudo da ovoliko bodova imamo, nema tko nas nije dominirao s tih 2 udarca prema golu
    Paggini

Infantilan sarkazam rekla bi vrhuška Zone..

Samo je Rijeka imala 14 ili 15.
  • din
    1k
    Gotovo je prvenstvo?
  • Paggini
    69.4k
    Samo je Rijeka imala 14 ili 15.emilperska

Koliko su imali ostali, a koliko mi?
  • IceMan
    3.4k
    Soldo, Mudražija, Zajc, Galešić… Gabriel kad se oporavi. Svježine.

I sve okej, Kova je predobar, al ne tražimo velečasnog… nego trenera.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Samoprozvani stručnjaci prije 2 tjedna na forumu:
    " Moraju igrat Villar i Vinlof, a Stojković na krilo. Mora probat s Beljom i Kuletom kad je nepovoljan rezultat".
    Kovačević točno to napravi danas.
    Isti ti samoprozvani stručnjaci:
    "Kovačevic je kurac od trenera, treba ga maknut, nek da ostavku".
    Kolika nakupina nogometnih teletabisa i mikimausa izroni svako malo na forumu, to više nije normalno.
  • vjeko1701
    18.6k
    Argumentirat ću ovo za što se Vjekoslav prijeti banom.emilperska

Napisao sam ti za kaj prijetim banom. Posebno jer si već višestruko baniran za istu stvar.

Al evo, vidiš da možeš napisati argumentirani post bez spuštanja na dječji humor.
  • ElDorado
    5.9k
    Napisat ću opet po tko zna koji jubilarni put.
    Promijenili smo pet trenera, doveli 20 novih igrača i kae konstanta?
    Da nam je glavni ideolog igre Josip Mišić, bez kojeg kada protivnička momčad odigra flastera kao danas Pršir, mi smo mrtvi. Da li to niti jedan trener ne vidi??!!
  • Georginho
    435
    Za početak treba zamijeniti golmana od iduće tekme. Neva jetotalno nesiguran. Danas šta je i obranio, odbio je u šesnaesterac.
    Varela nažalost nije još dorastao seniorskom nogometu, fizički je preslab za duele.
    Nešto pod hitno treba mijenjati... pristup, taktika, štogod, ali ovako nećemo daleko. Previše puta nam se dešavaju te crne rupe i predugo traju.
  • FelceAzzurro
    709
    Ajde valjda stručLJaci sa foruma više neće zazivati Varelu :lol: i Vinlofa. Nisu odavno ni Mikića spominjali :lol:

Kvalitetan šamar, bolje nek nas pijani zagorci dobiju nego da se na poljud ide u rozim naočalama. Malo nek se i Sojković ohladi od frajerisanja. Više treniranja i manje podcasta pa ce biti bolje.
  • Thor
    757
    Po meni ovo je cisti promasaj trenera koji je lose pripremio i postavio ekipu a onda se ne zna prilagoditi i adaptirati sa korekcijama na terenu.
    Kovacevic je meni drag simpa covjek ali nije to to.
    Vrapci na grani znaju da ce Carevic igrad blok i gusto. Odtezali su nam srednji red, Misic sam nitko ne prilazi a korekcije nema. Ne kuzim ? Ok ja nisam szucnjak ali s tribine se vidla rupetina. Ne kuzim da trener ne reagira
  • Thor
    757
    Igras doma s goricom. To se ne smije izgubit. To doma treba zgazit. Sve drugo su price za malu decu! Kaj bu tek kad dodje Fener?? :brow:
  • K3p
    324

Zrel je za klupu.
  • Mlađi referent
    14.3k
    Hahahahhahahah buraz moj kaj se ovdje dogodilo. Očekivao sam plavu rapsodiju, a doživio da nas Gorica guzi 90 minuta i igra zrende s nama.

Kovačevićev ogroman trenerski poraz je osim kaj mu je ekipa ovako izgledala, način korištenja Varele, grozno nešto. Nadao sam se da će i njega ohladit sudac crvenim.

Skupit glave i u Split samo i isključivo po tri boda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet