• crophantom
    2k
    Nisam mislio na ticketing nego na ovaj članski dio + glasanje svakih 5 godina + neki referendumi ako ce ih biti.
    Ali sa strane transparentnosti i povjerenja opet nije dobra opcija tako da slažem se s tobom, pažljivije odabrati partnera i dogovarati ugovor.
  • Papastrumf
    19.2k
    Molim sve koji su imali problema s glasovanjem za povjerenika da posalju mail na

Inace, kazu da je ucitavanje osobnih rijeseno pa ako netko jos nije uspio neka pokusa sada.
  • Mathiasovi Chageri
    6.3k
    Meni je sve prošlo u par sekundi, glasao sam preko mobitela, sve uploadao i glasao bez imalo problema.
  • don
    15.8k
    nadam se da javljanje na mail nije jedino riješenje da oni koji imaju problema sa glasanjem glasaju. U tom slučaju bi bia zadovoljan sa 5 tisuća glasova.
  • criticus
    4.9k
    Di je Gong, DiP? Kakva je izlaznost?
  • Probirštift
    1k
    Glasanje normalno prošlo, jedino kod odabira povjerenika mi je dinamov grb kao loadao 2 min i kad sam refreshao reklo je da je glas zabilježen tak da nadam se da je i to uspjelo
  • chago13
    247
    sve jasno, al voli se dinamo i izvan Zagreba
  • Filip Međimurje
    575
    Meni je sve uredno prošlo, upravo glasao.
  • austrijanac
    7.8k

Piše ti nakraju da je Vaš glas zabilježen, ne znam što više od toga.

Isti problem s povjerenikom kao i svi, te cu drage volje poslat ako će to riješit išta s Dekodom.
  • Crni86
    15.1k
    ne znam što više od toga.austrijanac

Da vidis sta je tocno sustav primio ili da na mail adresu dobis kako si glasao. Kad je sustav ovako problematican logicno je da se ljudi pitaju da li je sustav uredu primio njihove odabire. Vidis da je sav izbugiran.

Dobro da mozda nema konkurencije ovih izbora pa da se ovakve pojedinosti isprave do iducih. Da ima konkurencije vjerujem da bi se ovakvim pogreskama sustava podpalila vatra.
  • The Undertaker
    8.7k
    Piše ti nakraju da je Vaš glas zabilježen, ne znam što više od toga.austrijanac

Nije baš tako, s obzirom da sam morao prekinuti glasovanje i ponovno se logirati. Možda je moj glas zabilježen ali možda moj izbor nije. Kod elektronskog glasovanja pogotovo mora biti moguća naknadna provjera, ako se već ne dobije povratni potvrdni e-mail.

By the way, ja na e-mail nisam primio nikave upute ili podsjetnik.
  • The Undertaker
    8.7k
    Pa ima konkurencije među povjerenicima a tamo je i štekalo.
  • austrijanac
    7.8k
    Da, u pravu ste. Definitivno.
  • mlinchica
    3.9k
    Žao mi je za sve muke kaj prolazite.

Ja sam glasala na Plavom korneru, tamo je sve easy :lol:
    Kapaju ljudi non stop, zaštitar na ulazu si je fino odjelce obukao i sve redom pozdravlja, obavil se shoping i tak!

Sretan vam još jedan od onih dana, Dinamovke i Dinamovci!

Svakog dana volim te sve jače, D I N A M O :heart:
  • Sajla
    13.1k
    mali minus 95 posto Zagrepčanachago13

osim kaj nije 95%. a i da jest - pa kaj onda?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.