• Nema zaleđa Mikića
    2.6k
    Zagreb igra ligu prvaka pa nemaju prijenos. Ali zato Super G iz Cortine d'Ampezzo se ne preskace.
  • Sibirski plavac
    6.1k
    Košarka ne postoji u Hrvatskoj, nema je.miro

Ima je još u sredinama poput Zadra, Sinja i Šibenika, iako gledajući ponekad prijenose tekmi iz tih dvorana čini mi se čak i da kod njih je nekoć popularnost košarke bila veća. Zadar protiv Zvezde i Partizana nema dvoranu full full raspordanu kao nekoć, kamoli protiv ostalih ekipa. O Splitu i Zagrebu da ne pričam, i jednima i drugima jedino lokalni nogometni klubovi pune stadione i imaju interesa, ovi ostali (Cibona, KK Split, VK Jadran, RK Zagreb, Vk Mladost) jako slabo, gotovo nepostojeće osim ako nije neka full full bitna tekma, a sve redom europski velikani svojih sportova.
  • Dzoni
    2k
    Na koju foru samo 1 razlike gubi Zagreb, poprilično očajno poluvrijeme odigrano gdje se muče sa pravilnim izvođenjem brzog centra
  • Noel
    15.7k

Nemoj mi dirat alpsko skijanje odma ću bla!
  • Sibirski plavac
    6.1k
    Finale Eurobasketa Njemačka Turska. Očekivao sam pravi izjednačeni košarkaški klasik između Grka i Turaka, a na kraju Turci ih natamburali uvjerljivo...

Volio bih da Finska uzme broncu. Zaslužili su.
  • Str1nger Bell
    2.7k
    Finale Eurobasketa Njemačka TurskaSibirski plavac

Kako god završilo slavit ce se na njemačkim ulicama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.