• Zg123
    2.5k
    Normalno da je ubojica od malih nogu imao pristup oruzju
  • crophantom
    2k
    Ako se ne varam ovo je puška koja se koristi za lov i nijedan zakon je nebi zabranio.
    Nije puška kriva sto je ovaj debil radikaliziran antifa glupostima, tu leži korijen problema u ovom slučaju.
  • Nolifer
    12.6k
    čuj to, bella ćiao mu je navodno pisalo :lol:
  • masacusec
    6.3k
    Lijeva propaganda sada drka i likuje na ironičnu činjenicu da je Kirk pogubljen upravo dijelom mindseta kojeg je zagovarao. Iskreno, nikada nisam čuo u javnosti jedan takav obrnuti slučaj, jer to bi bio takav medijski linč od kojeg se nitko ne bi oporavio...

A ovaj kaj nas je predstavljao na eurosongu....ma neću, dobit ću bana jelačića.
  • Pacho
    5.2k
    Pokusavaju sad opet sklepati teoriju da je atentator zapravo republikanac i fan Trumpa i Kirka :rofl:
  • Paggini
    69.1k
    Doci ce do toga da je Kirk namjestio ubojstvo samog sebe samo da njima napakosti
  • Masto
    152
    baš kao sto je rekao onaj u jednom od prvih javljanja o događaju da su detalji jos nepoznati da postoji mogućnost da je jedan od kirkovih pristalica ispalio koji metak u proslavljanju čega god
  • Pacho
    5.2k

Ovo je zapravo njegov podrzavatelj, ekstremni desnicar, koji je gadao kumbaya ljevicare pa slucajno pogodio Kirka. Na metke je ugravirao antifa slogane da bi okrivio mirnu ljevicu.
  • crophantom
    2k
    Antifa ljevicari imaju vise srece nego pameti, pazi ljevica ce se fokusirati na to da mu je stari Republikanac i na gun control, centar ce reci ovo mora prestati, ekstremno desni su vec krenuli s teorijama da su ga Bibi i Shapiro dali smaknuti, a ovi mogu mirno nastaviti razbijati gradove i ubijati ljude ak žele, niko da ih ozbiljno shvati konačno.
  • Zagi
    11.5k
    niko da ih ozbiljno shvati konačno.crophantom

Nebih rekao. Konzervatini komentatori ne pozivaju na smirenje tenzija, upravo suprotno.
    Pucati na lika koji u esenciji promovira slobodu govora može pojedinac ali ovo morbidno slavlje po društvenim mrežama otkriva pravu istinu lijevog pokreta.
    Ovo će im se grdo obiti o glavu.
  • Paggini
    69.1k
    ekstremno desni su vec krenuli s teorijama da su ga Bibi i Shapiro dali smaknuticrophantom

A znas sta......... malo je čudno..... da recimo umre tako sam par dana nakon prve otvorene kritike prema izraelu..... malo je čudno da je netanyahu odvojio vrijeme od genocida i vođenja 15 ratova da iste sekunde nakon objave smrti izrazi sucut..... kao da je imao tweet spremljen u draftovima......

adb591aba09ea14b1020f18eb47849be.gif
  • Zagi
    11.5k
    Nadam se da si sarkastičan.
  • crophantom
    2k
    cudno je, ali mislim da bi Bibi to elegantnije rijesio, a ne unajmio ovog žgoljavca... da je to on iso rješavati Charlie bi jednostavno poginuo u tragično automobilskoj ili avio nesreći, tak ja to gledam.
    Inače, King se cijeli dan panično ispričava radi citata o kamenovanju pedera jer zna da je to utuživo, a ovo govno od Klauškog to ladno napiše u svom članku kao fakt, jer kod nas jebiga, novinari su ko lički međedi
  • Paggini
    69.1k

Da da naravno da sam (((sarkastičan)))

@bibi molim te pusti me da barem bennacera vidim debi, šalio sam se
  • NitkoBitan
    31.5k
    ekstremno desni su vec krenuli s teorijama da su ga Bibi i Shapiro dali smaknuticrophantom

Iako ima pro-izraelske stavove Kirk je nedavno poceo propitkivat donacije bogatih zidova ljevicarskim i "anti-bijelim" organizacijama kao i upad hamasa u izrael u listopadu prosle godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.