• Cif
    441
    ti si prirodno retardiran ili vježbač?
  • austrijanac
    7.8k
    Iako, moram priznat, diskusija od sinoc do ovog trenutka je baš normalna što se ove teme tiče na šanku, bez vrijeđanja međusobno i slično.

Stoga hvala adminima što su to dopustili.

No, vidim da kreće vrijeđanje, tako da hvala adminima što će i to zaustavit.
  • Paggini
    69k
    Dobro se izdržalo, umalo 24 sata!
  • Tom Hanks
    4.1k
    Umjesto da se držite teme Kirka i Irine vi o tome ko koga na protestima podržava o skroz drugoj temi
    Sam pao sam se ubio
  • Droljo
    20.9k
    Eto.... Krenulo. Tko bi rekao :lol:
  • Pacho
    5.1k

To je jedna od bizarnosti danasnje politicke situacije. Na nasilje najvise pozivaju oni koji su zapravo za isto najmanje spremni. Kad pogledas te leftardske skupova vidis hrpu neuhranjenih problijedjelih muskaraca, pretilih sarenokosih zena, trans cudaka i nekih olinjalih babetina koje su se 1971. zatelebale u Fidela i Che Guevaru. Da nekim random izvlacenjem odaberes 100 ljudi sa desnice i isti broj ovih koji pozivaju na nasilje i da ih stavis u sumu da se obracunaju, ove leftarde bi kasnije skupljali pincetama i usisavacima.

Na kraju krajeva, ako pogledas americku vojsku tamo je omjer glasova oko 65-35 u korist desnice, a to ukljucuje sve vojne zaposlenike, odnosno onih 7-8 iz podrske/logistike koji idu na jednog vojnika. Posto imam iskustva s americkom vojskom, rekao bih da je medu ovima koji zapravo nose oruzje omjer ladno preko 85% u korist desnice. Kod policije i srodnih sluzbi je slicna prica, pogotovo uslijed onih kurcologija s BLM-om i otvorenog napada na sigurnosne sluzbe od strane ljevice. Da ne govorim o razlici u civilnom posjedovanju oruzja i koristenja istog izmedu ljevice i desnice. Naravno, ovime zelim reci da se igraju vatrom i mastaju o nekim sukobima u kojima bi apsolutno dobili po lampi. Srecom, do istih ipak nece doci.

I da se razumijemo, odlicno je da smo na zapadu kao drustvo dosli do toga da ne dominiraju najnasiliji ili fizicki najmocniji, ali sad vec zalazimo u doba u kojem maltretiraju, tlace i ubijaju najveci izrodi i sve to uz podrsku tradicionalnih medija, vojske luzera na socijalnim medijima, i nasih/drzavnih para preko raznoraznih NGO-ova.
  • vjeko1701
    18.5k
    Samo dokaz svima koji stalno ispituju "a žašto ne možemo o politici". Evo, malo se popustilo i trajalo je manje od 24 sata prije eskalacije i prvog bana.
  • don
    15.8k
    cvijetak izuzetak :razz:

inače, pohvale moderatorima jer su dopustili komentiranje svijetskih zbivanja.
  • Noel
    15.7k

??? Onda po tome ni jedna tema nebi trebala bit otvorena na ovom forumu. Razlika je što se ovdje strože gleda na sve jer je politika pa eto.. u 24 sata se našao netko ko je drugom forumašu napisao uvredu i sad je to dokaz da je politika nepotrebna i nepoželjna na ovoj temi? Ajde dobro..
  • crophantom
    2k
    Pod rizikom bana samo cu jos napisati o Kirku nesto sto nema veze s politikom, posto me užasno nervira ovo spinanje smrti čovjeka na sve strane po medijima, pa sad i na stranu price o drugom amandmanu, ubijen je puškom koju čak ni demokrati ne žele zabraniti jer je lovacka puska koja se koristi za lov na veliku divljač.
    Tako da ce valjda mediji i taj narativ pokopati i pustit čovjeka da ode u miru, nadam se.

Toliko od mene, vratite se cuganju :smile:
  • Tom Hanks
    4.1k
    To je izuzetak
    Po toj logici teme Dinamovih utakmica ne bi trebale postojati koliko je tamo već svađa i banova palo,jel gore da se neko i zakači oko neke druge teme ili oko Dinama.
  • Droljo
    20.9k
    Moj ban ima 145 lajkova! Zgleda da moja riječ ima težinu ovod. Moram malo pripaziti šta pišem :lol:
  • Noel
    15.7k

Kada bi netko Severini poručio da je zaslužila da je netko ubije jer sama zagovara ubojstvo (pobačaj) onda bi vjerojatno u Hrvatskoj nastalo 943 lijevo feminističko woke udruga koje bi se bacale u obranu Severine ali ovako dok oni takav narativ siju po medijima je sasvim normalno.
  • vjeko1701
    18.5k
    Ne nego j*beno znamo kud to sve vodi a vodi psihopatima koji štancaju profile, doxaju ljude, izlažu Zonu potencijalnim legalnim posljedicama, vodi privlačenju raznoraznih političkih bot farmi i svemu ostalome kaj je politika već dovela ovdje.

Ako rasprave o Dinamu tako nešto uzrokuju, neka uzrokuju, to je poanta ovog foruma - Dinamo. Ako se ova zajednica raspadne radi Dinama, neka se raspadne, nek svi budu na pas mater i doviđenja. Barem je radi Dinama.

Palestina, Izrael, transići, woke, MAGA i sva ostala sranja ovog svijeta pak nisu poanta ovog foruma a vuku za sobom sve gore navedeno.
  • Noel
    15.7k

Razmem, ali di se ova rasprava otela kontroli di je nastao incident osim nekog pojedinca koji je rekao uvredu drugom forumašu (radi se o recidivistu i netko tko na svakoj temi zaradi ban). Još bi shvatio da se na ovakvoj temi izgubi par respektabilnih forumaša zbog gluposti ,ali ovdje se rasprava vodila dobro i civilizirano unatoč različitim viđenjima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.