• Noel
    15.7k
    Mene zanima kako je čovjek prije godinu dana sa 90 metara fulao Trumpa, tj točno pogodio usnu školjkuDrawTube

Svaki profesionalni snajperist će se složiti da je to nemoguće iscenirat na način da netko stvarno gađa snajperom dio uha. Pogotovo dok Trump u tom trenutku maše glavom. To ne može pogoditi nitko namjerno. Ako je ta situacija bila iscenirana onda uopće on nije metkom pogođen u uho nego se dogodio pucanj pored njegove glave a uho se naknadno moglo raskrvarit u trenutku kad ga zaštitari na podu okružuju. Varijanta koja je trenutno istinita je da je snajperist gađao Trumpa u glavu i stvarno je ovog čudo njegov trzaj glavom dok je pričao publici spasio i ta varijanta izgleda realnije od toga da je njega netko stvarno gađao u uho jer je to nemoguće.
  • DrawTube
    7.1k
    varijanta s naknadnim krvarenjem mi se čini daleko najrealnija iskreno
  • Pacho
    5.1k

Ma ne. Trump je isplanirao da mu pogode uho u trenutku dok on okrece glavu :rofl:

Kad vidim takve upise odmah znam da ih pise netko tko ni na igrici nije drzao pusku, a kamoli uzivo.
  • cibona
    6.2k
    Imali smo i mi nedavno ubojicu u samom centru zagreba, trans aktivisticu, možemovku. To se događa kada se od psihičkih bolesnika prave neshvaćene žrtve. Ovo je tek početak, zvijer je puštena s lanca onog trenutka i bit će toga još.
  • crophantom
    2k
    Ljudi su sada vec 15 godina uvjeravani da muško i žensko ne postoji, nego da sutra možeš biti sto god zelis, sto je ono, prihvatljivo ako to radiš za sebe i ne maltretiras druge. Ali su uz to uvjeravani i da ako se drugi ne priklone tvojim zabludama i nazivaju te kako ti oces, pa makar to bilo da sutra kazes da si pas, izmislili 50 rodova kako ih se MORA zvati jer je sve drugo nasilje i mržnja.
    Bilo bi apsolutno cudo da takvi ljudi i ta generacija ne postane neobično nasilna kad si čitav život uvjeravan da se cijeli svijet MORA pokoriti tvojim uvjerenjima.

Mislim da ne treba biti doktor znanosti da se shvati da to baš nije zdravo.

Pretpostavljam da se kolega @Papastrumf referira na onog transica koji je onu djecu u kršćanskoj školi pobio.
  • Pacho
    5.1k
    Vec su dvije skole napali trans ludaci i to oba puta krscanske, ali motivi su naravno nejasni.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.1k
    Kaj se tiče genocida, postoji točna klasifikacija u međunarodnom ratnom pravu i iako to može biti sklizak teren, u principu se zna što je genocid. Isti se NE određuje kao što neki tu pišu brojem žrtava, je li Ukrajinaca poginulo 10k ili 100k, nego je pitanje je li zločin počinjem s namjerom da se djelomično ili u cijelosti uništi neka etnička ili nacionalna skupina. Primjerice, zločin u našem selu Lovas je po svim pravnim definicijama genocid, bez obzira što je ubijeno "samo" 85ero ljudi.
  • Medvedgrad
    688
    Imali smo i mi nedavno ubojicu u samom centru zagreba, trans aktivisticucibona
    Trans aktivista.

Ne aktivisticu.

Treba nazvati stvari (i osobe) pravim imenom a ne povlađivati njihovom ludilu (demonima). Iako je ubijenog navodno to stajalo života. Ali dokle smo došli ako ćemo se i mi, koji smo pod plaštom internet anonimnosti, ustručavati...
  • jedan u nizu
    15.3k
    Jedni umanjuju zločine s jedne strane, drugi umanjuju zločine s druge strane.

Ti si jedan od takvih, svako malo pišeš negativno o Izraelu, dok su s druge strane sveci.

Šta ćemo s nevinom djecom koju su Palestinci ubili u Izraelu, Europi i diljem svijeta u svojim bombaškim napadima, napadima noževima, mačetama, brojnim krađama, silovanjima, zločinima.

Preko 70% osoba palestinskog porijekla je završilo u zatvoru u Danskoj, koja ima "mekan" zakon u usporedbi s mnogim europskim zemljama.
    Krizy

Rijetko se ubacujem na ovu temu u starnom zivotu jer iskreno ne znam sto bih mislio o svemu tome.
    Koliko god mi se gadi Izrael sa svojim nacinom ratovanja i bescutnoscu, jos mi se vise gade Hamasovci sa svojim stvarima.

Nevjerovatnu kolicinu videa sam vidio o ponasanju Hamasu u Gazi od Izralske okupacije.
    Ogromna, ali ogromna kolicina laznih snimaka, glumaca koji glume da su mrtvi, ozljedeni, da kukaju, placu i naricu - sve snimke koje vidimo na nasim dnevnicima u prime time-u. I onda nastavak snimke gdje se ustaju, brisu, smiju se i nastavljaju snimati dalje.

Snimke gdje ISKORISTAVAJU djecu za iste stvari. Doslovno znaju udarati djecu, bacati ih po podu (doslovno - zacudili bi se), samo da bi djeca proplakala, i onda trk pred kamere.

Kampovi, ako se tako mogu nazvati, gdje prvo uce djecu kako se ponasati, a onda pored dio gdje ih snimaju kako dobivaju 'humanitarnu' pomoc, gdje je isceniran kaos, naguravanje i plac (a siri kadar kamere pokazuje da je to samo u tom dvoristu).

Cinjenice da su zapadni novinari vidjelo kako funkcionira dijeljenje humanitarne pomoci, da civili kazu da su to prve stvari koji su dobili besplatno, a inace HAMAS sve preuzima pa onda naplacuje okolo.

Takoder, isti Hamas uzme tu pomoc i onda ih distribuira na mjestima gdje su oni, kako bi imali zastitni zid od civila i izigravali zrtve.

Hamas koji operira iz civilnih podrucja, i to ne iz kojekakvih kuca, skladista ili necega, nego dosolvono iz bolnica, skola i slicno, samo da bi imali ljudski stit oko sebe i izigrali zrtve kada ih bombardiraju.

Izrael najavi napade na odredeno podrucje i kaze civilima da se maknu od tamo, a onda Hamas njih nasilno dovede tamo na nastane pokolj.

Kad smo vec kod teme Kirka i pojedinaca koji slave njegovu smrt, pogledajte samo snimke Gaze nakon njihovog teroristickog napada (koji je bio okidac za ovu agresiju). Cijela Gaza slavi sto su ubili valjda 500 ljudi. Slave kao mi kada docekujemo repku sa SP-a. Bolesno nesto.

Situacija je toliko sjebana da ne znam sto bih rekao. Najvise mi je zao svih civila koje jednako ubijaju i Izrael i Hamas, koji su tu izmedu dvije vatre. Samo bi rekao da tih civila nema velika vecina kao sto se predstavlja, vec da su teroristi zavidan postotak stanovnistva Gaze (ti ljudi su iz zida desetljecima i svi koji su odgajani tamo, odgajani su na nacin da mrze Izrael i da im je zivotna misija i Bozji poziv - da ubiju sto vise Zidova, bez obzira na njihov zivot).

Takoder, da se tako nesto nama desi, ne znam sto bih mislio.
    Da mi imamo susjednu 'drzavu' koja nas raketira desetljecima. Koja svaki drugi tjedan posalje desetke i stotine raketa i svako malo ubiju nekog civila. Da smo mi toliko nadmocniji od njih, da ih mozemo sravniti sa zemljom, ali to odbijamo raditi.
    I da onda naprave jedan napad gdje pobiju stotine ljudi i jos uzmu taoce sa sobom. I da onda slave kao da su osvojili SP. Vjerujem da bi i mene potaknulo da mislim da je vrijeme da se jednom i zauvijek rijesi taj problem.

Btw, treba i dodati cinjenicu da jedan Egipat, muslimanska zemlja, koja granici sa Gazom (i koja je ratovala sa Izraelom na tom podrucju), ima podignut zid i da ne zeli primiti niti jednog Palestinca tamo, zenu ili dijete. Ocito je da znaju s kim imaju posla. A pazite, muslimani su.
    Takoder, koliko znam, na Zapadnoj Obali nema ovakvih problema koliko znam. Hamas tamo ne djeluje pa i civili nisu toliko indoktrinirani. Sigurno je napeto i tamo, ali nije bas da taj dio Palestine ravnaju sa zemljom.

Eto, sa razlogom ne zalazim u temu Izrael-Palestina, jer sam jako podijeljen oko svega toga, niti sam ne znam sto bih mislio o tome. Pokusavam ne citati nista o tome, ali ne mogu to ignorirati i nekada me ponese pa skuzim da mi se gade i jedni i drugi ....
  • Pacho
    5.1k
    Znam da je velika vecina s obje strane politickog spektra normalna i da se radi o radikaliziranoj manjini, ali ovoliko slavlja radi necijeg ubojstva jos nikad nisam vidio. Ne samo da slave nego vec i nagadaju tko ce od imena sa desnice biti sljedeci.
  • Droljo
    20.9k
    nekoliko pojedinaca kmeci na normalnu raspravu da ce se zatvoriti sankrokikaciga

koji vi problem imate? Je li se netko svađa? Svi normalno i argumentirano raspravljaju ka odrasli ljudidon

Zašto normalno i argumentirano ne raspravljate na temi politika? Znam ja! Zato što su vam je zatvarali vrlo brzo nakon početka te normalne i argumentirane rasprave i došli smo do toga da je zatvorena za stalno a uspjeli ste i šank zatvorit jednom. Mi alkosi pušemo i na hladno kad je šank u pitanju. Ništa osobno.
    Živeli
  • rokikaciga
    5.5k
    Ma nije osobno kad niti ovdje nisam ostavio komentar do ovog koji si ti citirao. Ja samo lajkam vezano za politiku :blush:
  • Hnlovac
    3.3k
    mobiteli i društvene mreže su mnogima koji nemaju muda svakakve gadosti govoriti dale nevjerojatnu moć

Prije 30g si ti morao u bircu ili negdje na ulici na glas likovat ili govoriti političke parole, danas možeš iz kreveta i bez posljedica

Ljudi koji slave bilo čije ubojstvo preko društvenih mreža i koji likuju na ovakve stvari su u realnosti manji od makova zrna, a i Bog sve vidi
  • Noel
    15.7k

Vidio bi te ljevičare i woke manijake u stvarnoj situaciji da dođe do sukoba ili rata i da moraju pušku u ruke uzet. Oni bi ubijali ali da oni ne ubijaju nego gledaju prek live streama i uživaju u tome i žderu čips dok im mama kuha u kuhinji. Mojmira ratnici.
  • Sibirski plavac
    6.1k

Pa već lani se moglo vidjeti da su neki leftardi kmečali jer Trumpa metak nije ubio... Da je njihovog senilnog Bidena ili Kamalu okrznuo metak kao Trumpa, bile bi mase već na ulicama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.