• vjeko1701
    18.5k
    ima utjecajne frendove ovdjeKanekoJustice

Tko su ti utjecajni frendovi ovdje?
  • Sajla
    13.1k
    Tko su ti utjecajni frendovi ovdje?vjeko1701

everybody-loves-a-moose-post1.jpg
  • KanekoJustice
    11

I da znam usernamove, tko si ti ja tebi odgovaram. Real life imena su već doxanje a pretpostavljam da je forum kao svaki drugi protiv doxanja.
  • Laugreano
    4.7k
    Pa Ima ih par koji su uvjek kontra, samo da budu kontra. Izdvojis najveceg filozofa među njima, I eto ga Los.
  • vjeko1701
    18.5k
    tko si ti ja tebi odgovaramKanekoJustice

Lijepo sam pitao, al evo lakše pitanje, koji ti je ovo ovdje profil?

Real life imena su već doxanje a pretpostavljam da je forum kao svaki drugi protiv doxanja.KanekoJustice

Imaš iskustva s tim.
  • KanekoJustice
    11
    Lijepo sam pitao, al evo lakše pitanje, koji ti je ovo ovdje profil?vjeko1701

Komentar je zračio pasivnom agresivom, i ne planiram tebi odgovarat jer umjesto da si me lijepo dočekao i pojasnio mi ako sam što krivo rekao, odma u glavu kreneš. Postoji mogućnost da si bio iskrenih namjera i da si stvarno lijepo pitao, ali to je 0.1%, doslovce si na par stranice prije iznio neke točke i praktički ispada da novi profili ovdje nisu dobrodošli. Ugl nerijedak fenomen da se real life kompleksi rješavaju zloupotrebom totalitarnih ovlasti u online komjunitijima.

U životu nikoga nisam doxao, a ako ćemo se već razbacivati neutemeljenim pretpostavakama, ja pretpostavljam da nisi osjetio zagrljaj ženske osobe, a da ti nije mama.
  • vjeko1701
    18.5k
    I to će ti biti zadnji post na ovom profilu.
  • vjeko1701
    18.5k
    Internet snowflakes...a kao nogometni navijači.
  • Paggini
    69k
    Sat i 40 minuta, necu gledat sigurno, dajte siže
  • rokikaciga
    5.5k
    Jebote ja sam mislio da je Jakir nesto kenjao po podkast inkubatoru...ovako na prvu bez gledanja i slusanja podkasta ne znam tko je to
  • rakurs
    1.8k
    Smeta mu što su dečki u Zona podcastu rekli da će to biti 'pravi' Dinamov podcast. Kao, nepotrebne podjele i to. Kada mu netko u komentar napiše da su u pravu jer on redovno poziva hajdukovce koji ga, budimo realni, iskorištavaju i iskorištavaju njegovu platformu da seru po Dinamu, onda nema odgovora.

Jebiga, Profa, odluči se. Jesu ti bitniji klikovi koje ti donosi ta žgadija ili želiš da ljudi tvoj podcast nazivaju Dinamovim.
  • DiddyGuela
    4.3k
    Prestao sam pratiti 824 podcast iz razloga sto su krenuli u nekom "Nocna mora show" smjeru. Ali svaka roba ima svog kupca pa mi je tako jadno i nepotrebno profino kukanje javno zbog ZDP.
  • Peškaman
    7.8k
    Kao zaljubljenik u Dinamo i sve ono što predstavlja imam mogućnost birati između podcasta "Zona Dinamo" i "8/24".

Ako je jedan podcast nastao kao ideja na forumu čijeg sam član i koji čitam par godina, u kojima se isključivo priča o Dinamu i u kojima ću imati mogućnost vidjeti gostovanja određenih ljudi koji su dio Dinama poslovno /emocionalno ili čak kao dio Uprave onda ću uvijek taj podcast izabrati i podržati.

Ovaj momak s "8/24" mora shvatiti da gledati razgovor između Zokija i Denisa nije niti će ikada biti zanimljiv,pogotovo kada zaradi neke popularnosti puštaš da taj isti pljuje i izgovara teške mitomanije na račun tebi voljenog kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.