• Noel
    15.6k
    Dovoljno je pogledat glavna lica naše ljevice u Hrvatskoj. Svi do jednog su kao pod demonima. Iskrive se i izobliče u svakom govoru i obraćanju. To je pokazatelj kaj je ljevica, čisto zlo.
  • NitkoBitan
    31.4k
    70tak godina kasnije pomaka nema :monkey:

FB-IMG-1757540720075.jpg
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    izasao je i drugi video koji je iz blizeg kuta snimljen, nebi nikako preporucio da pogledate, uzas zivi u kakvom svijetu danas zivimo.
  • crophantom
    2k
    Krenula ljevica s opravdanjima, fuj... jedva čekam sutra da mainstream mediji spinaju ovo na "sam si je kriv"...
    Da je njihov vec bi bio proglasem narodnim herojem.
  • Pacho
    5.1k

Da nije pricao sto radikalnim leftardima ne pase sad bi bio ziv. Oni to ladno pisu i jos misle za sebe da su pozitivci.
  • crophantom
    2k
    pazi sad nece niko potegnuti pitanje slobode govora, slobode medija itd...
    Narativ ce ti biti - ha ha, podrzavao je oružje, eto, jadan, ali sam si je kriv...
    Ja ne razumijem kako ta sekta ne vidi da to samo dodatno radiklizira ljude, kako ih nije strah toliko kuriti vatru ako vec morala nemaju.
  • Keyser Soze
    16k
    Krenula ljevica s opravdanjimacrophantom

Nisu krenuli s opravdanjima nego sa slavljem. Odbili su i minutu šutnje za njega.

Amere spašava samo građanski rat.
  • Hnlovac
    3.3k
    Dugo bude šank izdržao ko tema, dajem još 2 sata prije ključanja i bancina
  • NitkoBitan
    31.4k
    Ovo ti je vec 10ti put da se bas ti javljas i kmecis o zatvaranju tema. Kaj ne odgovara tijek rasprave?
  • Hnlovac
    3.3k
    I budem 11. Put ne brini

Po meni je i moje spominjanje zidova na temi dinamo u europa ligi bilo previše ali nisam si mogao pomoć

Charlie nek počiva u miru
  • cibona
    6.2k
    Počivao u miru. Vrhunski govornik i debatant, odlično je predstavljao glas mladih i njegovi nastupi zasigurno su osvijestili masu (pogotovo žene) o moralnoj važnosti zaštite života od njegovog začeća.

Oko izraelskih zločina imao je jako nazadne stavove, huškao je na nedužne palestince i nije pokazao ni trunku empatije prema unakaženim i razorenim žrtvama židovskog terora.

Ljevičarski ekstremizam se ponovno pokazao ubojitijim od takozvane "radikalne desnice".
  • Josip Frank
    67
    Najveći problem Hrvata, ali i ostalih naroda u Europi je nepoznavanje svijeta u kojem živimo, do tolikih krajnosti da je to žalosno

Većina nas će nakon ovog ubojstva odma okriviti ljevičare i njihovu bolest, da to je ispravno, ali ipak to je vrh sante leda...

Zapravo se ova tema savršeno nadovezuje na onu prethodnu, o ugrožavanju ljudskih prava i nadzoru komunikacije među nama

Jesmo li se ikad zapitali kako je moguće da države popit Kine, Rusije ili Sjeverne Koreje, vječitih neprijatelja SAD-a i Europe, nemaju problema s pederlukom, ubojstvima crnih kriminalaca s dosijeima ili bilo kakvom vrstom propagande (naravno izuzev one koju servira sama vlast)

Kako mi točno zamišljamo da su nastale udruge za zaštitu prava homoseksualaca, žena koje žele abortus i sl.
    Nije normalno da majka želi ubiti nerođeno dijete i da se nekom muškarcu sviđa primati u guzicu

Te boleštine smo stvarno pokupili sa zapada kao što mnogi kažu, ali one originalno dolaze s istoka. Zvuči idiotski ali pokušajte shvatiti zašto tako mislim...

Za vrijeme izbora u Americi (prije prvog mandata Trumpa) i Brexita djelovala je Cambridge analitika...
    Neću nam dosađivati s njom jer nisam stručan u tom području, pa bolje da ne izvalim neku glupost, ali ukratko:
    Oni su pomoću egzaktnih parametara određivali kako pojedincima servirati određenu vrstu propagande...
    Pomoću analiza društvenih mreža žrtve isplanirali su koje teme provlačiti kojim ljudima.
    Propaganda se naravno nije širila ljudima s čvrstim stavovima nego onima koji se nećkaju ili onima koji nemaju elementarno znanje o geopolitici i lako se manipulira njima

Sve ovo sam spomenuo samo kako bi razumjeli kako moderno glasanje funkcionira, a najzanimljivija stvar je što je Cambridge analitika odradila svoj posao te je Ujedinjeno kraljevstvo stvarno napustilo EU, a iako vrlo dobro posložena ona nije bila čudo, jer da jest mi danas ništa nebi znali o njoj...

Ja mislim kako su vlasti spomenutih država na istoku odgovorne za širenje nakaradnih ideologija po Europi kako bi oslabili naš utjecaj koji je trenutno stvarno minoran i ojačali svoj utjecaj u svijetu

Danas kada se sve proizvodi u Kini, pa i čipovi koje nosimo u našim mobitelima strane službe vrlo lako mogu servirati sadržaj koji oni žele... pa čak i najpopularnija društvena mreža danas, TikTok je nastala u Kini (službeno su se vlasti ogradile i čak zabranile aplikaciju u svojoj zemlji, ali to je mazanje očiju)
    I kada djeca koja su odrasla bez roditelja ili u lošim uvjetima bez roditeljske ljubavi budu izmanipulirani nakon što im Kinezi serviraju svakakve pričice i pretvore ga u glasača Možemo i krene hodati po gay paradama krivi smo si sami...

Nismo si krivi sami zato što prosječan čovjek ne može tu više ništa napraviti, a ovo ubojstvo je bilo samo nastavak proxy rata između NATO-а, Rusije i Kine, samo Kinezi i Rusi nisu direktno obučili agenta da ubije Kirka, kao što je srpska vlada obučila mladobosance, nego su pretvorili generacije Europljana i Amerikanaca u idiote dok oni organiziraju vojne parade i marševe ulicama Pekinga i Moskve...

Na zapadu nažalost nikad neće na miran način doći kraj ovoj žalosti jer bi to samo otvorilo pandorinu kutiju nemira, prosvjeda i rušenja vlada.

Ali kako jedan pjevač kaže:
    "Sve je to tako dok ne kaže stoj
    Stvoritelj svijeta i Spasitelj moj"

A dok Stvoritelj ne kaže stoj nadajmo se najboljem i molimo i za Milanovića, Anušića, Markića, Trumpa Putina i Macrona jer postoje dvije opcije, da nam se Gospod smiluje ili slijedi Sodoma i Gomora modernih vremena, a znamo što to znači za sve nas

Bog i Hrvati
  • Mlađi referent
    14.3k
    Mene zanima koliko dugo do teorije zavjere da su ga ubili Židovi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.