• jedan u nizu
    15.3k
    Kada bi trebala biti prva emisija?
  • KanekoJustice
    10

Didan je prvenstveno hejter Petkovića i najveći fan Petra Bočkaja. Lik je prije 2 godine nazvo Petkovića "Petko panj" i predvidio da će razlaz Petka i Dinama biti krvav. Generalno je trol sa intencijom obožavanja Bobana, ideje povratka imena Građanski, i mrzi sve tovarsko. Svi tovarski podcasteri ga mrze jer ne igra na finjaka nego u glavu odma lupi, i dobro ih isprda, a oni mu zauzvrat kažu da je dezerter. Planira se kandidirati kad tad na izborima, gdje bi nastupio sa 2 točke, neupitna podrška Bobanu i povratak imena Građanski. Dobro bi bilo imati oporbu koja je za Bobana.

Humor je subjektivan, a Didan je daleko od idiota, za neke je očito i preinteligentan.

Didan Vidan je sila prirode, nešto kao Tom Bombadil iz Gospodara Prstenova, i trebamo zahvaljivati Bogu što ga imamo na našoj strani.
  • KanekoJustice
    10
    Pričalo se ovdje, ali vraćaju se i Ljubo i Pukšar i Cmrecnjak i Kecman na Maxsport tv, sad je već postalo službeno. Mislim da su izvrsna kombinacija, dobili su dobre budzete i umjetnicku slobodu, mislim da bi nas mogla čekati vrlo zabavna emisija o HNLu i fkt se radujem, pogotovo vidjeti cmrećnjaka koji nije pod utjecajem te vlaške morlačke magije zlog Mihovila Topića.Paggini

Kako su dobro odigrali prošle sezone, godinu dana namjerno bez elana i volje da se riješe Valentine pod izlikom "zasićenja", svaka čast. Ženska se tamo uklopila ko kava s mlijekom na koncertu Tomsona.

edit: Već vidim neizostavno kmečanje tovarije "a šta nema naših gori opet belosvetska vatikanska zavera protiv Ajduka", ili tako nešto
  • Laugreano
    4.7k
    Ovaj Los je jedan od iritantnijih likova.
  • hanibal
    39
    prema njemu :

Bama najbolji igrač Hnl-a,
    Dinamo nema niti jednog igrača koji može proći jedan na jedan ili je baš brz,
    moglo se u franscukoj naći par krlia,
    prosla uprava je to dobro radila ("Marić"), ocigledno je frustiran je je možemo dobio šut kartu pa se ne može pomiriti sa tim
  • Zagi
    11.5k
    Super mi je kada ekipa tretira igrače k'o kruške u Konzumu pa eto, odeš malo do Pariza i vrneš se sa par krila...
    A kaj se tog tiče, Lisica može pretrčati većinu bekova u EL.
  • hardek
    6.2k
    Los je onaj izrazito neatletičan tip kojeg su uvijek birali zadnjeg na tjelesnom pa je on kao sad naučio nogomet i sad će svima pokazat.
  • Goncalo Santos
    774
    Los klasicni filozof koji je pokupio svu pamet svijeta, potpuni original. Redovito kontra svega i svakoga jer on nije ovca, on je genije i kao takav ne moze imati misljenje poput ostale mentalne sirotinje. Srecom njegovo velicanstvo se smiluje povremeno nama jadnicima pa objasni zasto je on u pravu.

Najbolja mi je njegova izjava kako mu se ne svida ekstremna uspostava piramdalne strukture s Bobanom na vrhu. Tocno osjetim da je njegova vizija kluba ili kolektiva kako on kaze, da na svakoj rukovodecoj poziciji bude ovako 10ak filozofa kao on koji ce davati svoj uvazeni sud, naravno odgovornost nece preuzimati nitko.
  • hanibal
    39
    Najbolja mi je njegova izjava kako mu se ne svida ekstremna uspostava piramdalne strukture s Bobanom na vrhu. Tocno osjetim da je njegova vizija kluba ili kolektiva kako on kaze, da na svakoj rukovodecoj poziciji bude ovako 10ak filozofa kao on koji ce davati svoj uvazeni sud, naravno odgovornost nece preuzimati nitko.Goncalo Santos

točno to, meni se čini da se on nadao toj ulozi filozofa u Dinamu na možemovskoj struji, dok je bila katarza od 10 mjeseca prosle godine pa do 6 mj ove godine nigdje nisi mogao čuti losa po temi Dinama osim da on hnl NE prati....al kad je Boban počistio kompletni škart i nered (6 mil € unutar godine dana na trenerske plaće i otpremnine "Jel to normalno,ee 9% budžeta na takvo nesto" losovska rečenica).....prosipa žuč i pamet
  • C@ptain Koons
    232
    on hnl NE pratihanibal

Kako volim kada ljudi nešto ne prate ili ne znaju pa onda po toj istoj temi pametuju :roll:
  • KanekoJustice
    10
    Los je inače ovdje na Zoni i ima utjecajne frendove ovdje, pa se pazite...
  • rokikaciga
    5.5k
    Los mi je bitan u zivotu kao komarac kojeg sam upravio ubio.

Covjek nije u zivotu potrcao duze od 2 metra prek pjesackog, loptu je vidio samo kao gledatelj, njegova misljenja su irelevantna jer se nije u zivotu bavio nogometom niti na skolskom decki protiv cura.

Danas se nazalost svakome daje i omogucava platforma za pravit se pametan

Dajem si za pravo da vise nogometnog imam i znam u malom prstu nego u on u cijelom tijelu..
  • Filip85
    696
    On je žestoki možemovac...2021. ih je javno podržao...i pogledajte malo nogometne podcaste na Inkubatoru dok ih je vodio, kada god se priča o Zvezdi, Partizanu, reprezentaciji Jugoslavije, Džajiću, Šekularcu, lik se onako uzbuđeno (za)trlja o stolicu, sav se ustreperi...
  • Goncalo Santos
    774
    lik je reko ako se ne varam da je dragan dzajic najbolji igrac s ovih prostora u povijesti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.