• tp1997
    2k
    Ako je Bjelica s klasičnim stoperom Rahmanijem kao zamjenskim bekom mogao proći skupinu onda to može i Kova sa ŽivkovićemMr Anderson

Mislim da ovdje uspoređujemo Ferrari i jugića, i po pitanju kvalitete igrača, a i po pitanju iskustva i znanja trenera
  • Dzoni
    2k

Jedino kaj je razlika između ta dva valjda 20cm visine :lol: :lol:
  • scooniepenn
    5.5k

Možemo se složiti da je na kraju dana najbitnije što trener misli napraviti s pojedinim igračem, i to će na kraju tako naravno i biti. No, na nama navijačima je da komentiramo pa to i radimo. Meni Živković s obzirom da je spor i za stopera, da nije niti prodoran, a bome ni nešto posebno agresivan, ne daje nikakve argumente da ga kao alternaciju na desnom beku stavim ispred Mikića pa i Teophilleu. Što se tiče usporedbe sa Rrahmanijem, uz svo dužno poštovanje to je kao da uspoređujemo Robertsona i Sosu. Rrahmani je tri klase bolji igrač od Živkovića u apsolutno svim aspektima svoje igre pa bez obzira što je sve iznenadio kako je dobro preuzeo tu ulogu u Dinamu tada, ne vidim nikakvu šansu za sličan scenarij.
  • scooniepenn
    5.5k

Drugim riječima, pričamo o hibridnoj verziji igre sa tri stopera. Za to ću opet puno prije izabrati Teophillea, jer će puno bolje zatvoriti defanzivu, jer je čvršći, bolji u duelu, a na kraju i brži. Za mene bi izbor bio Mikić, Teophille i tu bih zatvorio opcije s alternacijama za Valinčića.
  • gledatelj
    1k
    Ne znam.jel.istina, ali netko je na redditu napisao da su RPG i Boban danas bili skupa u Bobanovom restoranu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet