• Noel
    15.6k
    Budim se , vidim malo d u kutu mobitela, reko evo tempere i vodene bojice za početak školske godine u d shopu, kad ono BENNACER NOVI IGRAČ DINAMA. aj vrit.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Tema na Facebooku je zlato, ima ih par koje baš guši ova vijest. :heart:
  • Dinamosaur
    2.5k
    Ha ha jebate led..ovo ko da je neki bug u sistemu
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Sta je ovo??? Probudio se sav bolestan u temperaturi, a moram po pregledima ic bas danas. Otvorim instagram i citam jedno doslovno 5 minuta da vidim jel ovo nekakva sprdnja, fejk stranica ili pak 1.4.
    Ovo je BOLESNOOOO
  • penetrisac
    295
    UEFA dozvoljava da se registriraju maksimalno dva nova igrača na Listu A čak i nakon isteka roka — ako to učine do 24:00 CET dan prije prvog kvalifikacijskog/odigranog meča, uz uvjet da je igrač registriran u domaćem savezu.

Da, Dinamo može prijaviti Bennacera, ali samo ako ga registrira prije prve europske utakmice i ako još nisu potrošili pravo na 2 dodatna igrača na Listi A.
    • Ako je to pravo već iskorišteno – onda više nema mjesta, bez obzira na zvučnost transfera.

Bennacer će igrati EUROPU❗️
  • Orc123
    13.1k
    jel zo sigurno?
  • NKDZ86
    5.6k
    Naravno da će igrati, ne bi ga uzeli vjerojatno samo za hnl. Nisam tak euforičan, po statistikama 174 tekmi, 7 golova 10 asistencija u seria a ligi. Nisam ga nikad gledao tako da me zanima kakav je stvarno.

Edit : piše da može igrat: am, cm i dm. U stvarnosti nemam pojma kaj igra i kak igra. Nadam se da bude kako je i najavljeno
  • javolimtebejako
    3k
    pa covjek je zadnji vezni
  • Orc123
    13.1k
    Pa nismo Bennacera doveli da igra krilo i zabija u pm......Stojke sigueno ide na krilo a trokut ce biti Misic, Bennacer, Ljubo(villar).
  • Krizy
    61.1k
    Ovo sam napisao u uvodu utakmice protiv Milana

"Još jedan dobar posao Maldinija i Bobana je bio alžirski veznjak Ismael Bennacer. Nakon Pirlovog odlaska bilo je mnoštvo neuspješnih pokušaja sa Montolivom, Polijem, Kuckom, Bonaventurom, Bigliom… Milan ga je doveo za 16 milijuna eura nakon ispadanja Empolija iz Serie A. Za Piolijevu momčad Bennacer je neprocjenjiv i tehnički uvjerljivo najbolji igrač koji savršeno diktira ritam utakmice. Ne "ganja" statistiku, ne trči za golovima i asistencijama već svu svoju kvalitetu podređuje momčadi."
  • IvanS
    364
    Dakle, palim mobilne jutros, stižu dvije obavijesti.
    SofaScore i malo ali nama najdraže "d".

Kad ono bomba!!!

Zvone, Dabac i ekipa, kapa dolje gospodo!
  • Kumerle
    1.4k

Ovo ti je chatgpt izbacio jer u nekoj starijoj verziji regulationsa je bila ta opcija. Nažalost u novoj nema, pol jutra sam proučavao sad kad sam.se zbudio i pročitao.

Prvo sam mislio da nam je hakirana stranica i da netko trolla.
  • javolimtebejako
    3k
    kad dovedemo igraca koji vrijedi 15 milijuna eura al se sjetiš da ne smijes bit euforican i da trebas bit oprezan zbog prosle sezone...

source.gif
    online photo hosting
  • CherryHood
    2
    Bennacer
    Mišić
    Ljubičić
    Villar
    Zajc
    Soldo

Svaka čast na transferu, ali koji će nam k šestorica DMF/CMF. Di je krilo neko?
  • Junina
    11
    Ekipa spominje pojavljivanje tog malog d, kaj treba imati da se i meni tako javlja ako ima kaj novog?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.