• Nogo
    9.1k

Španjolski stručnjak Victor Sanchez novi je trener HNK Rijeka! Ugovor je potpisan na dvije godine, a na klupi će naslijediti Radomira Đalovića.

– Na početku želim se zahvaliti svima na dobrodošlici. Hvala Rijeci na ukazanom povjerenju, ovo je novo poglavlje u mojoj trenerskoj karijeri kojem se izrazito veselim. Rijeku sam izabrao jer sam u njoj prepoznao jedan zdrav projekt i priliku da zajedno ostvarimo velike stvari. Klub je već dokazao koliko vrijedi odličnim rezultatima u prošlosti i napravit ću sve da nastavimo istim putem. Veselim se novim izazovima i jedva čekam da počnemo s radom, rekao je Victor Sanchez nakon potpisa ugovora.

Sánchez u Rijeku dolazi s bogatim igračkim i trenerskim iskustvom. Igračku karijeru započeo je u dresu Real Madrida za koji je upisao 80 nastupa, osvojivši pritom španjolsko prvenstvo, Kup kralja i Ligu prvaka. Bio je i dio španjolske reprezentacije do 21 godine koja je osvojila naslov europskog prvaka.

Godine 1998. prešao je u redove Racing Santandera, da bi 1999. godine preselio u Deportivo La Coruñu gdje je stekao status legende kluba.

Tijekom sedam sezona upisao je 286 nastupa i 44 pogotka, a s Deportivom je osvojio i prvenstvo te Kup Španjolske. Igračku karijeru kasnije je nastavio u Panathinaikosu i Elcheu, a oprostio se u sezoni 2008./2009.

Nakon završetka igračke karijere, Sánchez je krenuo trenerskim putem. Bio je pomoćnik u Getafeu, Sevilli i Olympiacosu, dok je kao prvi trener vodio Deportivo La Coruñu, Olympiacos, Real Betis, Malagu i Cartagenu. Riječka publika ga je upoznala kada je prošle sezone s Olimpijom pobijedio Rijeku u playoffu Konferencijske lige, uvjerljivom pobjedom u Ljubljani 5:0.

Dolaskom Viktora Sáncheza Rijeka dobiva stručnjaka s bogatim iskustvom i jasnom vizijom, a pred njim je izazov vođenja bijelih u novoj sezoni.
  • Omake
    12.1k
    Prije nešto više od 48 sati, ime Victor Sánchez del Amo postalo je vrlo popularno na društvenim medijima i brzo je postalo jedan od glavnih trendova u Španjolskoj. To je da je, bez traženja, trener Malage bio protagonist seksualnog videa koji je netko odlučio objaviti na Twitteru i odmah je postao viralan, unatoč pokušajima platforme da ga izbriše.
  • KtcGoat
    1.1k
    Jel ima neko video(pitam za frenda)
  • Progressive overload
    267
    Imam ja od Rakete, doduše sjedi samo u fotelji.
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Rijeka ide baš all in s strancima. Netipično za njih, vidit ćemo kud će ih to dovest.
  • Mihael2305
    358
    @FazeN baci link tu od videa za ovo suđenje sta si editiro
  • blue heart 72
    2.6k
    Samo da napomenem da Almena, unatoč tome da na TM-u piše da je vjerojatnost njegovog transfera u YB 31 %, nije bio u apsolutno nikakvim kombinacijama sa Young Boysima
  • Omake
    12.1k
    Jedna za istraživački novinare u hrvatskoj.
    Pablo Torre, NBA novinar otkrio da je vlasnik LA Clippersa investirao 50 milijuna dolara u neku firmu. Ta firma "zaposlila" Kawhia Leonarda i plaćala ga sedam milijuna dolara godišnje zadnje četiri godine. Netko je spomenuo da je Rakitic otvorio neku firmu. Možda će se i u hajdugu posegnuti ili se već poseže za sličnim eskapadama, pa se određenim igračima plaća više ispod stola nego što se javno navodi.
  • FazeN
    1.9k
    baci link tu od videa za ovo suđenje sta si editiroMihael2305

https://youtu.be/WTimd0l_TXc?si=TaxWAIhRhSnsAXSq

Nadam se da nije reklama i protiv pravila?
  • gledatelj
    1k
    pa kod nas igrači moraju imati firme da bi primali plaću
  • gledatelj
    1k
    Zanimljivo kako je haza ili tko već pred desetak dana rekao da đale ide nakon hajduka i da dolazi Sanchez. Bome jedan od jačih infoa
  • Omake
    12.1k
    znam to, ali mi je ostalo kao u prikrajku sjećanja da otvarati neku kao građevinsku firmu. Možda sam nešto pobrkao.
  • rokikaciga
    5.4k
    Je, netko je to napisao tu. Ali nisam nasao na poslovna.hr da je on otvorio firmu. Mozda je neki njegov pajdo pa je Raketa dao posudbu firmi koja je "posudila", poklonila ili sto vec tim svim igracima ili Hajduku
  • badjibadara
    7.4k
    Ajde, knap zaledje mogu zajebati, pogotovo ako je potop i var, jel, kao slucajno ne radi.
    Ali tu je dosta nekih mesarskih startova na koje samo odmahuju rukom? Kakve su to naputke dobili i od koga? Villar, Beljo i Stojkovic su fine batine dobili bez ikakvih posljedica po suparnike.

Ono sto me zanima, da li se moze ovakva kompilacija napraviti i za nase protivnike, da li smo igrali nekaznjeno nekoliko puta rukom u 16, da li su im oduzeti cisti golovi, i da li smo nekaznjeno mesarili?

Na kraju mi je drago da klub i igraci ne traze izlike i ne idu vani sa ovim, ne zale se nakon utakmice da su zakinuti, nego stisnu zube, otresu prasinu i nastave dalje. Ali sto ce biti kada ga polomi da vise ne moze ustati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet