• Joksi
    5
    sta je točno rekao a da nije točno u vezi linijskog sudca?
  • Majki2111
    4.1k
    Pročitao sam neko me je označio da će ekipa gostovati tamo. Pa sam mislio da si u tom pravcu išao.

Nisam pogledao ZD podcast.
  • rokikaciga
    5.4k
    Nisam pogledao ZD podcast.Majki2111

U zatvor šnjim
  • KtcGoat
    1.1k
    Treba ga centrirat
  • jakov1
    893
    Kvasina nastupa autoritativno ali često lupi netočnu glupostElDorado

Zvuci kao Joey Diaz zona podcasta, ja sam za.
  • ElDorado
    5.8k
    da glavni sudac bez obzira na var moze promijeniti odluku linijskog suca

Mislim može ali to baš nitko ne radi a on je uvažio odluku linijskog i svirao zaledje pa je onda isla var provjera. Znaci glavni je vec donio odluku i samo ju je var mogao ponistiti

Svasta se tu pisalo ali nas je tu zajebo taj linijski tovarčina. Mahao je bez očitog dokaza da je zaledje.
  • Crni86
    15k
    nije li nama u jednom derbiju s hajdukom bebk priznao gol makar je sudac dignuo zastavicu?

To je bilo u prvoj eri bjelice na maksimkru cini mi se. Ali tamo je bio sporan utjecaj ademija ili gavre na igru. Tada jos nije bilo vara u hnlu
  • Ljubo
    85
    Je, to je bilo zadnje kolo 18/19 na Maksimiru.
  • ElDorado
    5.8k
    razlika je da je Erceg uvazio linijskog i svirao zaledje. I onda je nastao kaos u var sobi.
  • Eduardo
    26.1k
    imaš 20 postova većina ti je o Kvasini :smirk: Kvasina ovo, Kvasina ono... Kvasina, Kvasina , Kvasina... dosadan si.
  • Draž
    1.7k
    Misliš da je Josipu Joksi Kvasini dosadilo pisati o sebi?
  • Hrc-Vg
    1k
    Ak fakat je Kvasina, samo nek nastavi jebati u mozak tovare po tim podcastima kad su razni Profe i Denisi mlakonje koji su se prodali vrhovnom mitomanu za crni rižoto i 5 dana besplatnog ljetovanja ja Šolti…
  • ElDorado
    5.8k
    Privući Dinamove navijače da slušaju tvoj podcast tak da ti prvo sereš po svom klubu, a onda stalno zoveš tovarske ridikule da lupetaju bedastoće je začuđujuće tupava taktika. A taj Denis je upravo to. I onda je kukao kak je malo praćen. Tko će te pratiti brate kad ti je podcast Springer show.
  • vjeko1701
    18.4k
    Pa nisu čak i oni koji ga gledaju u početku pisali da je pro-Mamić naklonjen? Onda je valjda jasno koja mu je ciljana publika - tzv "tiha većina".
  • Zagi
    11.5k
    Pa nisu čak i oni koji ga gledaju u početku pisali da je pro-Mamić naklonjen?vjeko1701
    "nisam ja za ALI ..." tip osobe. On i Lesi su isti.

Da, bio je neki Dribler pod u početku gdje je kao bila debata gdje je neki lik pro narkos dok Denis predstavlja anti stranu.
    Malo je reći da su se više slagali nego ne :rofl:
    komedija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.