• Niko1986
    3.2k
    Spreman je podrum od kuće kojeg treba doraditi, ali ne znam dimenzije točne javim :rofl:
  • badjibadara
    7.4k
    Što se mikrofona tiče, zvuk je bio odličan na prvoj epizodi, pa pogledajte koji su u tom studiju. I napravite neki popis što sve treba.
  • Kumerle
    1.4k
    @Niko1986 @kristijank pohvale na prvom podcastu, inicijativi, volji i želji.

Jedno pitanje koje me "muči" - Zašto su vam potrebne slušalice u studiju?
    Izgleda malo preformalno, podcast bi trebao biti opušten i iskren pa eto jedan savjet izbacite te sluške s glava ako nisu neophodne.
  • Niko1986
    3.2k
    Ak
    Zašto su vam potrebne slušalice u studiju?Kumerle

Lakše je s njima jer znaš koliko trebaš biti glasan ili se stišati. Također ako ne pričaš jasno u mikrofon skužiš odmah.
  • rioda
    10.1k

Napravite popis svega što treba (radovi i oprema), sigurno će se naći donatori i u tom obliku
  • Niko1986
    3.2k
    Napravit ćemo zasebnu temu gdje ćemo sve u detalje.
  • NORTE
    19.3k
    @Niko1986, @kristijank, a i Sigure.
    Nisam čitao 20 stranica komentara u temi, ali napisat ću svoj prvi ukratko, kad stignem dotaknut ću se i ostaloga.

Predlažem par stvari za vizualni dio:

• koja dinamo naljepnica na laptope koji se stalno vide u podcastu, ima naljepnica klupskih obilježja u BBB shopu.

• Više dinamovih (povijesnih) šalova umjesto nekakvih Tottenhama, Zagora i Bohemiansa, pošto je tematski tj klupski podcast, ali mogu biti i oni s kojima naši navijači imaju neutralne ili dobre odnose (Eintracht, Roma, Pao, D.Kyiv, Šibenik, Bayern) iako mi je i Galatin šal barem trenutno poželjan tu kao najveći rival Putinovaca koji nam dolaze.

• bilo bi lijepo vidjet dinamovu glavnu boju na vama umjesto tamno plave, domaći dres ili majicu iz shopa iste boje, da bude još dinamovskiji podcast (iako je i tamno plava naša boja, ali glavna nam je ipak obična plava).
  • Crusades
    18.7k
    Više dinamovih (povijesnih) šalova umjesto nekakvih Tottenhama, Zagora i Bohemiansa, pošto je tematski tj klupski podcast, ali mogu biti i oni s kojima naši navijači imaju neutralne ili dobre odnose (Eintracht, Roma, Pao, D.Kyiv, Šibenik, Bayern) iako mi je i Galatin šal barem trenutno poželjan tu kao najveći rival Putinovaca koji nam dolaze.NORTE

Tribinin studio, nisu oni dekorirali. Sigurno ne bi Zonin podcast stavio šal niti jednog drugog kluba osim Dinamovog
  • Keyser Soze
    15.9k
    bilo bi lijepo vidjet dinamovu glavnu boju na vama umjesto tamno plave, domaći dres ili majicu iz shopa iste boje, da bude još dinamovskiji podcast (iako je i tamno plava naša boja, ali glavna nam je ipak obična plava).NORTE

Majice na njima su kupljene u dinamovom shopu.
  • nemapredaje
    6k
    Samo jedna ideja, ne znam jel netko do sada predložio.

Mislim da bi za širenje dinamovštine, a i za upgrade sadržaja podkasta, bilo dobro da se ponekad priča i o Futsal Dinamu i KK Dinamu. Ne mora biti u svakoj epizodi, ali ponekad bi bilo super. Posebno npr. kada je reprezentativna pauza pa nema toliko aktualnih tema o Dinamu.
  • NORTE
    19.3k
    Majice na njima su kupljene u dinamovom shopu.Keyser Soze

Znam ja to, napisao sam da je puno ljepše u dinamovom podcastu vidjeti boju našeg domaćeg dresa.
  • Murtidzg
    335

Tak sve jedno. Nek se sa Dinamom sklopi neki ugovor da im doniraju nove proizvode i da ih tako promoviraju, a ne da onom jazavčaru dedi daju dresovi i ne znam kaj. Čovjek prodaje majce sa likom livaje i motivima Dinama da zaradi. Znam marketing je marketing, samo hoću reći ako se njemu može dati može se i dečkima kaj vode.
  • Zambatine škude
    3.6k
    Čestitke na prvoj epizodi, super ste se i pripremili i odradili ono kaj ste htjeli.

Ne znam jeste li ovakav koncept imali zato što je prva epizoda ili planirate slično imati i dugoročno. Meni je puno draže (od toga da imate unaprijed dogovorene segmente) to da pustite razgovor da teče dok se ne ulovite nečega gdje osjetite da je vama gušt i publici zanimljivo pa onda slobodno drvite o tome koliko god hoćete.

To je sad pitanje afiniteta, ali ja bih radije slušao dva sata neku strastveniju raspravu o tome tko bi od Dinamovih igrača bio najgori profesor vjeronauka ili sat vremena kako Dominguez brani dubinu, umjesto 20 segmenata/tema od četiri minute. Od Europe sam pogledao Fenerbahče da vidim kako to izgleda, ovo ostalo sam prevrtio jer se ne mogu uopće natjerati da sad razmišljam o lažnoj Steaui ili Midtjyllandu.

Vidim da zonaši većinski razmišljaju u sličnom smjeru pa nabacuju prijedloge i teme, ali po meni je to onda više emisija nego podcast. Ovdje je ključna dinamika između onih koji tamo sjede, pokazali ste u par navrata da se kužite i da imate šmeka, samo trebate otpustiti kočnice i maknuti papir sa strane, nije potrebno dotaknuti se svake moguće aktualnosti o kojoj postoje tri posta na zoni. Mislim da će to doći i s vremenom. Štoviše, nadam se da ćemo vidjeti metamorfozu u Mileta :grin:

Tu bi još jedan za stolom možda pomogao, to mi je nekako optimalna brojka za podcast, ali ne treba siliti ako nema.

Svaka čast za trud, rado ću biti patreon. Želim vam što više sreće, pratitelja i hot tejkova!
  • Niko1986
    3.2k
    Evo i prvog shorta na YouTubeu i Tiktoku. Na Youtubeu vjerujem svi već pratite, ali ako koristite TikTok pogurajte nas i tamo s lajkom i followom. Hvala i na silnim donacijama stvarno smo prešli sve zacrtane ciljeve za prvu epizodu i prvi tjedan.

YouTube - https://www.youtube.com/shorts/Xfe1v20IKME

TikTok - https://www.tiktok.com/@zona.dinamo.podca/video/7545879124540378390
  • kristijank
    228
    Zona u pohodu na TikTok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.