• fakin
    1.2k
    nevjerojatno mi je da Dubrovnik ima više članova od varaždina, bjelovara i koprivnice.
  • Jima
    395
    Moje Dugo Selo na visokom osmom mjestu. Samo u mojoj kući ih je 1%. Nisam loš kućni povjerenik ovako na prvu.
  • NitkoBitan
    31.2k
    Moje Dugo Selo na visokom osmom mjestu.Jima

Gledajuci postotak stanovnistva koji su clanovi mislim da Dugo Selo ulazi u top3.

Gledajuci broj clanova i sluzbene podatke sa popisa iz 2021:

Grad Zagreb - 24.678 clanova/767.131 stanovnika = 3,22%
    Dugo Selo - 552 clana/17.676 stanovnika = 3,12%

Ekipa iz Dugog Sela, trebate jos 17 clanova da presisate Zagreb po postotku :smile:
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Osim mene i sina , Dali Jos ima clanova u Danskoj ?
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Osim mene i sina , Dali Jos ima clanova u Danskoj ?Kujtim Shalla

Organiziraj plavu noć u Danskoj i dolazimo.
  • BluePhone67
    5.3k
    Sve pohvale Dugoselcima na brojkama, nadam se da im je dodatna motivacija DPH Dugo Selo koja je ujedno i velika mrlja da su tamo i da postoje.
  • Papastrumf
    19k
    Zanimljivo da Dubrava, najdinamovskiji kvart kako ih vole i kako se vole nazivati imaju dosta manji postatak od cijelog Zagreba. Sama Dubrava je na 2.8%, a Zagreb na 3.22%.
    Susjedne Sesvete su npr. na 3.4%.
  • NitkoBitan
    31.2k
    Jel mozes dat podatke za sve kvartove? Jednom sam to predlozio da se to vidi na mapi klikom na Grad Zagreb.

Moja Pesca mora bit u top3, ako ne i najbolja.
  • Papastrumf
    19k

Nije mapirano pa je to nemoguce izvuci. Ova dva kvarta mozes zbog postanskih brojeva. Nije 100% tocno, ali nije veliko odstupanje.
  • Jima
    395
    DPH je dosta jak u Dugom Selu, puno ih poznam i imam prijatelja među njima. Ipak se svi znamo godinama. Većina se njihovih navijača doselila nakon rata (BiH), prije je Dugo Selo gravitiralo isključivo Dinamu. Nema tu nekog velikog amoziteta niti mržnje. Većinom im je neugodno od podjebavanja, pa su mirni.
  • BluePhone67
    5.3k
    prije je Dugo Selo gravitiralo isključivo Dinamu.Jima

I sada je, samo su oni dobili više na važnosti otvaranjem udruge pa eto gle čuda ima i navijača drugih klubova. Tako je u svakom kvartu ili Gradu, nije to ništa neuobičajeno, samo dok god su pod kontrolom, a imam saznanja da jesu sve ok. Mada ja im nikada nebi dozvolio otvaranje. Neka se skupljaju i druže ispred njihovog "Livno" i to im je previše.
  • Jima
    395
    Vidim sve znaš. Tamo im je baza. Za sada sve pod kontrolom, nisu to problematični ljudi. Čak su svi stariji, za mlađe generacije niti ne znam. Jedino njihova djeca koju odmah učlane i usmjere ih u onu tugu s juga.
  • Draž
    1.7k
    Znam da to oduzima vremena i nije za svakog, ali isto tako ne znam ni jednog povjerenika koji je požalio što je to postao. Hvala im svima.Bosskovitz

Samo da potvrdim ovu rečenicu. :cool:
  • Paggini
    67.8k
    Gle ti mog Đakova, solidne brojke. Jel se smije znati koliki je postotak preko povjerenika u Đakovu?
  • Crusades
    18.6k
    Za koji grad?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.