• Papastrumf
    19k
    Gradovi/mjesta s preko 100 članova:

iA0Z3fb.png

p.s. Livno se slučajno pojavljuje 2 puta
  • deda
    40.5k
    Ova slika puno pokazuje. Recimo Kutina i Vukovar mi imaju zapanjujuće malo, znači da smo recimo u Vukovarsko-srijemskoj puno jači u Vinkovcima i selima nego u samom gradu. Mjesta u Bosni obuhvaćaju područje općina tako da se ne vidi područje samog grada. Recimo fascinantno da je jedna Belica jača od čudo gradova koji su kao dinamovski (Našice, Gospić, Otočac, Ogulin, Vukovar).

Baš jebeno zanimljive brojke za ozbiljnu analizu.
  • nemapredaje
    6k
    Za Belicu svaka čast.

To je vjerojatno vezano uz neku akciju učlanjenja?
  • blue heart 72
    2.5k
    Nije bilo nikakve akcije uclanjenja u Belici, ali jedan od medjimurskih povjerenika dolazi iz Belice i vrijedan je kao mrav. Kao sto kvocka skuplja male pilice pod svoj plast, tako i on marljivo skuplja clanove
  • rioda
    10.1k

To je vezano na enormnu aktivnost povjerenika koji je iz tog mjesta. U biti i dokaz da je aktivnost lokalnih ljudi najvažnija po pitanju članstva, očito ljudima treba neki poticaj da se učlane
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    Veliki respect za Čapljinu, pa i za Čitluk. Svaka cast :clap:
  • NitkoBitan
    31.2k
    Vukovar bas slab. I od tih 100 clanova vecina vjerojatno iz redova BBB Vukovar. Simpatizeri/kibici spavaju.
  • criticus
    4.8k
    p.s. Livno se slučajno pojavljuje 2 putaPapastrumf

Dobro Zlatko, vjerujemo ti.
  • deda
    40.5k
    Sad baš računam. Capljina ima preko 3% članova. Skoro kao Zagreb.
  • criticus
    4.8k
    Sad baš računam. Capljina ima preko 3% članova. Skoro kao Zagreb.deda

Broj stanovnika grada u BiH se određuje random fukcijom.
  • Ljubo
    42
    Moram priznati da me iznenađuje broj gradova u BIH sa toliko naših članova naspram nekih gradova iz HR gdje sam očekivao veće brojke.
  • Kumerle
    1.4k
    Slika dobro pokazuje gdje smo zakazali s članstvom i gdje bi baš zato bilo dobro organizirati Plavu noć i akciju učlanjivanja.

Očito ljudi daleko od Zagreba koji su dinamovci nemaju u toj mjeri podražaj učlanjivanja kao mi bliže i treba ih malo potaknuti i dokazati im da su svi bitni i poželjni te da nisu nikako zaboravljeni.
  • Bernard
    891
    Zašto Mlini nisu pod Dubrovnik ili Župa Dubrovačka?
  • Mr Blue
    4.2k
    Mlini ne idu pod Dubrovnik jer je druga općina u pitanju, vjerujem da je to logika.

A onda opet Župa dubrovačka kao općina uključuje više mjesta od kojih su Mlini samo jedno.

Svaka čast za Mline, u svakom slučaju.
  • Bosskovitz
    19k
    Iako sam među prvima koji propagira digitalizaciju i online učlanjenje, ovo vrhunski pokazuje koliko su kvalitetni i motivirani povjerenici žile kucavice Dinama u sredinama van Zagreba i koliko je važno razvijati sve kanale članstva.

Volio bih da ovo bude motivacija i poticaj Dinamovcima u manjim mjestima da postanu povjerenici, pogotovo sada kada klub zaista raste, a odjel za članstvo im pruža punu podršku. Znam da to oduzima vremena i nije za svakog, ali isto tako ne znam ni jednog povjerenika koji je požalio što je to postao. Hvala im svima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.