• Z brega sam
    69
    HNS fun fact :vomit: : Ovaj video je dostupan na youtubu samo kad dođeš preko t portalovog linka. Kad ga tražiš pod hns youtube kanalom nije ga moguće pronaći.

h6MbHYU.png
  • plavi72
    1.7k
    Gledam ubačaj Stojketa kod gola našeg poništenog,pomoćni je podigao zaleđe TEK kad je lopta u mreži ?! pa ako si vidio zaleđe diži ga odmah,ne čeka da vidi što će se dogoditi...?!
  • skener
    6.1k
    Zašto se Layec bavi analizom žutih kartona?

Međutim, Layec je u ovom priopćenju postavio nesvakidašnji standard. Ne pamtimo kada je sudačka komisija posljednji put konkretno komentirala žuti karton na utakmici koji nije bio vezan uz isključenje igrača ili penal.

Štoviše, u pet utakmica petog kola HNL-a hrvatski su suci pokazali 24 žutih kartona, a možemo računati i kako je na svakoj utakmici bio još pokoji potencijalni prekršaj. Unatoč tome, sudačka komisija HNS-a poseban je značaj dala samo prekršaju kojeg je napravio Radeljić, a Hajduk istaknuo putem službenih kanala.

https://www.24sata.hr/sport/ako-je-u-analizi-jedna-situacija-s-poljuda-o-startu-za-zuti-gdje-su-druge-slicne-situacije-ovog-kola-1072110
  • rokikaciga
    5.2k
    Ne smijes dizati zastavicu za ofsajd sve dok je lopta u igri, ako postoji VAR na utakmici.
  • plavi72
    1.7k

Ne znam,nisam znao,hvala!
    Više i ne znam ništa,jučer saznao za 4.žuti,a mogli su i 5. ne će ih više ni dobiti "zaštićeni".
    Kakvi primitivci su ovi suci,galame ,nadglasavaju se u var sobi,kad se sjetim onih snimaka od lani,psuju od svetinja do...
    Jad,jad...
    Ništa više ne znam...Radeljić gura loptu pa gazi igrača tad ne vrijedi pravilo igrao prvi loptom?!
    A nekad vrijedi ,nekad ne vrijedi ,a zaboravih kad igraš u finalu svjetskog ruka nije i to objasne kao nama danas ovi suci,pametnom odavno jasno.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Znači ne da će ih HNS kazniti za one objave nego im se sudačka komisija ulaguje s ovom analizom što samo znači da mogu jako dalje jer im prolazi.
  • Zg123
    2.4k
    Od svega ovoga meni je najskandaloznije sto oni analiziraju nedodjeljivanje zutog kartona Radeljicu?? Halo koga vi zajebavate?? Mislim da je vrijeme da se klubovi probude jer ocito je da imamo 1 povlasteni klub koji maltretira sve oko sebe i vrijeme je da se stane tome na kraj
  • Zg123
    2.4k
    I serem se u hns i njihov var sustav koji krepa nakon obicne kise
  • Mali Zeus
    19.3k
    Hajduk je doslovno bully pred kojim se svi povlače uključujući i direktora škole, u ovom slučaju HNS.
  • Pacho
    4.7k
    Bacio sam oko na orjunine teme na par foruma i odlicno je kako dio njih gura narativ da oni izbacuju snimke samo da bi ukazali na greske, a ne da bi pritiskali suce sa sude u njihovu korist. Pa koga vi jebete :angry: :rofl:

Uz to sto sve jebu mozak nas jos i tretiraju kao da smo retardirani. Da, oni ovo rade zato da bi Bel bolje odsudio Gorica vs Vukovar tekmu za par mjeseci, jel?

Nema veze sto cetnicko-mafijaski izmet najavljuje "tvrdo postavljanje" prema sucima, a sekta NH je na sluzbenom FB profilu ovo objavila prosli tjedan:

Pitanje je dakako retoričke naravi, a ako je sumnje i bilo onda je od sinoć sve jasno. Savez i njegovi kadrovi koji imaju urođen refleks otimanja Hajduku, odgojili su novi kadar revan ispunjavati davno ustaljene prakse.

Neujednačen kriterij, treniranje strogoće nad Hajdukovim igračima, nezaštićenost onih zbog kojih se nogomet prati i perfidno mućenje vode u mirnim utakmicama kako bi se stvorio nered, pažljivo su i nimalo slučajno probrane radnje kada igra Hajduk.

Ali da, to je samo ukazivanje. Pa jebo vam genocidni bravar majku lazljivu. Koga vi pravite budalama?
  • Vratite nam Istok
    613
    Jesam ja to dobro čuo u jednom trenutku da kažu: "...nije zaleđe, ali nemamo ih kako javit, VAR je izvan funkcije"?!
  • Crni86
    14.9k
    kako dio njih gura narativ da oni izbacuju snimke samo da bi ukazali na greske, a ne da bi pritiskali suce sa sude u njihovu korist.Pacho

Na to je Vice lijepo napisao tekst jucer: “ Ono čega u tim videima nema je i druga strana priče. Ako je jedini cilj Hajduka bolje suđenje u SHNL-u, onda ostaje nejasno kako se na kompilaciji nije našla situacija u kojoj Livaja faulira i gazi Radeljića u trenutku kada lopta više nije kod njega.“

I zakljucak “ staviti suce pod maksimalan pritisak, kreirati hipnozu da se Hajduk drastično krade svako kolo i osigurati si zaleđe za rezultatski neuspjeh ili sudačku pogrešku u Hajdukovu korist.”
  • vjeko1701
    18.2k
    ...nije zaleđe, ali nemamo ih kako javitVratite nam Istok

Ako je istina, onda je baš sramota svjetskih razmjera. Nije da živimo u svijetu gdje ama baš svatko u džepu nosi kompleksno računalo koje je sposobno komunicirati sa bilo kim u bilo kojem dijelu svijeta. Ne, to je dalek san tehno genija.

T-Com sponzor lige

maxresdefault.jpg
  • Crni86
    14.9k
    ali nemamo ih kako javitVratite nam Istok

A kako su javili onda cetvrtom sucu da je zalede? Telepatijom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.