• nwankwo646
    770
    Ovi iz var sobe vjerojatno ne znaju instalirati aplikaciju iz Trgovine Play... Da čuvaju jednu ovcu, izgubili bi je. Pa u glasu im osjetiš nervozu, paniku i neznanje!! Ne znam zašto ne ugase ono tutnjanje u pozadini, dovoljno su nesposobni i bez tog ometanja.
  • ElDorado
    5.7k
    Ovo je naprosto nevjerojatno objašnjenje. Lik je dosudio zaleđe za koje je ustanovio VAR da nije zaleđe!!!! Pa jebemvamsvedavamjebem dokle???
  • Peškaman
    7.7k
    Znači, VAR soba je otkrila da zaleđa nije bilo (zbog čega je prvotno poništen gol). Taman kad su to nacrtali krenuli su u provjeravanje mogućeg faula u napadu nad Mamutom. Nestalo je struje.
    Svejedno su poništili pogodak zbog zaleđa.

Sudac stoji i gleda direktno u potencijalni faul u napadu na svega par metara udaljenosti (slika ispod).

Screenshot-2025-09-02-13-55-04-995-com-google-android-youtube.jpg

Gif potencijalnog faula,povlačenja igrača Varaždina.

ezgif-com-video-to-gif-converter-5.gif

Sada usporedimo kriterij Ercega kojeg je uspostavio, pogotovo gledajući kakva povlačenja nije sudio.

ezgif-com-video-to-gif-converter-5.gif

ezgif-com-video-to-gif-converter-6.gif
  • rioda
    10.1k

Ma samo sam htio reći da prema Ercegu nije ništa komunicirano jer im komunikacija nije radila, osim tog deranja četvrtog suca "Zaleđe!!!" nakon čega je i dosudio isto
  • Crni86
    14.9k
    Ovo je skandalozno, jako skandalozno.

Meni ovo jednostavno nije dovoljno objasnjenje. Neka izvoli izac gospodin Layec pred medije i nek nam objasni sta se tu tocno dogodilo. Zasto erceg dize ruku, ako je ustvrdeno da zaleda nema? Zasto i dalje nema dostupne slike u medijima tog zaleda/ ne zaleda?

I kako ce biti kaznjen navedeni dvojac iz var sobe?

I ovdje opet javnost mora napravit pritisak, ne sluzbeno klub. Vec navijacke stranice, novinari pa i mi sami. Zelimo odgovore.
  • NORTE
    19.3k
    osim tog deranja četvrtog suca "Zaleđe!!!"rioda

Čekaj, pomoćni sudac se upliće u komunikaciju Ercega i VAR-a????

Ljudi moji ovo je neviđena skandalčina.
  • ElDorado
    5.7k
    Ovo što pišti je najvjerojatnije UPS, znači da je jebeni VAR još uvijek radio dok su oni to gledali pa snimka i dokazuje da lik to gleda. Nabijemvassvenakurac
  • The Undertaker
    8.6k
    Iz priopćenja ispada da su utvrdili da zaleđe nije ali nisu do kraja utvrdili da nema prekršaja prije postignutog gola.
    Na stranu sad i sumnjiva odluka pomoćnog suca jer, po pravilu, on ovo ne bi smio dosuditi kao zaleđe ali zabrinjava što se iz ovog razgovora vidi da oni nisu baš najbolje obučeni i koordinirani. Previše je tu dernjave, upadanja u riječ i slično da bi ljudi mogli biti koncentrirani. Mislim da bi idući korak trebao biti specijalizacija sudaca (ovih starijih) samo za VAR s tim da bi i tehničar trebao biti zaposlenik HNSa.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Ovo u kompletu s činjenicom da su prvi put komentirali žuti ili ne s tekme Hajduka je jako, jako sumnjivo i skandalozno.
  • Z brega sam
    69
    Čekaj, pomoćni sudac se upliće u komunikaciju Ercega i VAR-a?NORTE

Rekao bih da se uzivo u prijenosu tekme čulo da viče zaleđe zaleđe. Vjerojatno je to onaj trenutak kad iz VAR sobe motorolom javljaju odluku.
  • San Lorenzo
    21.5k
    Kažu oni 'samo polako, ispravnost odluke je najvažnija' :monkey:
    Ovo je jedan od većih skandala domaće sudačke scene, neznaju šta da crtaju, onda kad nacrtaju i utvrde da zaleđa nema, odluče potvrditi poništavanje gola zbog faula kojeg ne vide.
  • Svi na Sjever
    3k
    Na TV-u se jasno moglo vidjeti i čuti, kako četvrti sudac drži voki toki i viče : ZALEĐE!

Meni je ovakav dojam; ustanovili su da nema zaleđa, ali ajmo reći četvrtom sucu/glavnom sucu da je ipak zaleđe, a alibi će nam biti da VAR nema struje.

Kako sad reći da nije bilo namjere nakon svega ovoga, skandalozno!
  • db-izbjeglica
    18.3k
    ovo je sprdačina...

gol je poništan zbog zaleđa, sudac je označio zaleđe, iako su u VAR sobi dokazali da zaleđa nema.
    ovdje je faul nebitan, nitko ga nije sudio, ako nema VAR-a, to se nema što provjeravati i ostaje odluka s terena.
  • badjibadara
    7.3k
    Jedina činjenica sa ove utakmice je da je Dinamo brutalno pokraden. Poništen čisti pogodak, priznat neregularan i sad će krenuti akcija guranja pod tepih.
  • austrijanac
    7.7k
    Dva se problema nameću konstantno, prvi to je da Udruga sudaca uzima google translate za prijevod Francuzu.

Drugi je niska razina inteligencije sviju prisutnih (ili barem većine) u sudačkim procesima/odlukama.

Lik još kaže zeleno je i svejedno nitkom ništa. Faul nije ni bitan jer o njemu se ne raspravlja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.