• austrijanac
    7.7k
    @Niko1986 i @kristijank
    Hoce bit ocjenivanje gastronomske ponude na kraju sezone?
    Ocjena hotdoga nas sve zanima.
  • Paggini
    67.8k
    2600 pregleda u 12 sati za podcast koji je namijenjen isključivo jednom klubu. :death:

Mislim da je to najjasniji pokazatelj koliko je falio fokusirani i isključivo Dinamov podcast, a jednako tako, koliko ste dobar posao odradili dečki
  • kristijank
    201
    Specijal iz Lillea, posebno samo o hrani. Primamo i kolege s foruma koji su željni kušati svako vino u toj regiji.
  • emilperska
    11.5k
    Specijal iz Lillea, posebno samo o hrani. Primamo i kolege s foruma koji su željni kušati svako vino u toj regiji.kristijank

Imamo jednog ex djelatnika strucnjaka za podrucje Lillea jer je boravio tamo i pokusao njihovu gastronomsku ponudu dovući nama.. Bilo bi ga lijepo ugostiti :lol:
  • Mladi Starac
    390
    Momci, svaka čast!
    Pogledao sinoć cijeli podcast u dahu! Sjajno odrađeno, profesionalno, gušt vas je bilo slušat.
    Moram dodatno pohvaliti vaš nastup - ugodni govornici, baš je bilo ugodno Vas za slušat.
    Također, vidi se i da je to na razini u produkcijskom smislu.
    Vesele me buduće epizode, a Vi samo tako nastavite dalje.

Nemam nekih dodatnih prijedloga, savjeta trenutno, no biti ću slobodan nekaj napisat čim mi padne na pamet :D

Dinamo!
  • jedan u nizu
    15.2k
    Specijal iz Lillea, posebno samo o hrani. Primamo i kolege s foruma koji su željni kušati svako vino u toj regiji.kristijank

Lille je vise pod utjecajem Belgije, pa bi naglasak u tekucem obliku, trebao biti na pivu :D
    A vjerujem da ce ionako vecina navijaca doci preko Belgije pa mislim da bi pivo trebalo imati primat nad vinom tamo :razz:
  • Droljo
    20.8k
    @Niko1986 i @kristijank evo da vas i ja zaspamam. Super ste, jedino ste pre pristojni. Nadam se da to sa vremenom bude opuštenije i neformalnije. Inače čista petica! Svaka čast momci.
    Btw jedini podcast koji sam ikad pogledao u cijelosti :monkey:

I još nešto. Tu fali Dinamova naljepnica!
    IMG-20250902-122344.jpg
  • Dzoni
    1.9k
    Iskreno, s obzirom da je 1.podcast nisam očekivao previše, ali stvarno slušljiv i zanimljiv podcast i vjerujem da će dalje samo rasti i biti još bolji, interaktivniji i samim time praćeniji.
  • austrijanac
    7.7k

Volontiram za prijevoz belgijskih specijaliteta, treba pomoc studentima kako god.
  • ZrnTSCHeZ
    1.4k

Bojim se da budete ostali žedni...

Lille je "glavni pivski grad" Francuske i pod totalnim utjecajem obližnje Belgije.

Po gradu postoje i plakati (barem su bili tijekom finala Davis Cupa 2018.) na kojima te dvije činjenice ponosno ističu i čak lagano "preziru" ili barem sprdaju vinopije.

:up: za entuzijazam oko podcasta, mrvicu samo opuštenije i prirodnije (bu došlo s vremenom nakon početne treme) te više nekih insajdersko-pozadinskih priča umjesto suhoparnih podataka
  • Mr Anderson
    13.8k
    Podrška dečkima i lajk. Na žalost nemam vremena za odslušati cijeli, ali ono što sam odslušao je OK za prvi.
  • rioda
    10.1k
    Shortsi idu samo na YT ili i na Zonin Facebook? Mislim da bi Facebook bio odličan kanal da se dopre do još većeg broja ljudi
  • Hnlovac
    3.2k
    nije facebook spreman za ZD podcast, pola mreze se još uvijek oporavlja od pobjede DP
  • kristijank
    201
    1000 subscribera, vojsko jaki ste!
  • Dzoni
    1.9k
    Hvala bogu da sam se sjetio da imam 2 accounta, samo jako dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.