• NORTE
    19.3k
    Dobro se razvija ova priča, jako sam zadovoljan.

Najbolje od svega je što su napali suce tekmi protiv Osijeka i Rijeke pa su samim time još više digli živce i navijačima tih klubova.

Jela Strijela u čitavom medijskom eteru ismijava ovu praksu neuspješnog klubića koji se sramoti po Europi i Aziji, a proziva suce u hnl-u.

A onda imamo i ovo:

"Prozivke iz kola u kolo ne služe ničemu osim da crtaju metu na leđima sudaca i hrane razularenu masu mržnjom. Cilj je jasan - staviti suce pod maksimalan pritisak, kreirati hipnozu da se Hajduk drastično krade svako kolo i osigurati si zaleđe za rezultatski neuspjeh ili sudačku pogrešku u Hajdukovu korist. 

Ono čega u tim videima nema je i druga strana priče. Ako je jedini cilj Hajduka bolje suđenje u SHNL-u, onda ostaje nejasno kako se na kompilaciji nije našla situacija u kojoj Livaja faulira i gazi Radeljića u trenutku kada lopta više nije kod njega."

Oni takve jednostrane videe rade već valjda 15 godina, a kako su preuzeli službene kanale kluba sada još više šire svoje zlo i preko njih.
    Samo oni su oštećeni i svaka sudačka odluka je namjerna na njihovu štetu.

Ukratko, ovo je sada došlo na još višu razinu, što je njihov vođa i najavio prije nego se vratio u klub.

Upitno je hoće li oni ovo nastaviti raditi, ali mislim da hoće i veselim se tome!
  • db-izbjeglica
    18.3k
    pohvalno za jeičića što je ovako javno istupio.

mislim, napravio je i iskomentirao ono što svaki normalan i realan čovjek vidi.

ukazao na suludost izdvajanja i upiranja prstom na svaku sudačku pogrešku.

zašto tako ne izdvajaju pogreške vlastitih igrača? koliko puta igrači krivo dodaju najjednostavniju moguću loptu, koliko puta promaše zicer, koliko puta vratari prime smiješne golove, koliko puta naprave nepotreban prekršaj, igraju rukom, skrive penal?

a ti isti igrači su plaćeni višestruko više od sudaca i to iz klupskog džepa?

iluzorno je očekivati da će sudac na utakmici sve situacije ispravno dosuditi, to je nemoguće.
    magarad pokušava stvoriti bolesno toksičnu atmosferu i HNS mora reagirati, žalosno da se jedan klub može spuštati na tako niske grane.
  • vjeko1701
    18.2k
    Oni pritiskom žele sve suce usmjeriti u svoju korist, da im jednostavno bude puno bolje dosuditi nešto njima nego da ih se provlači po svim mogućim medijima. To je njihovo pravo.

Tu je krivac HNS koji ne mrda prstom da zaštiti druge klubove i vlastite suce.
  • NORTE
    19.3k
    Jela Strijela:

"Dobro je da se ovo dogodilo Dinamu jer da se dogodilo nekom drugom, bojim se da bi bio referendum o odcjepljenju...', našalio se Joško pa zaključio:

'I to je putokaz kako se odnosi prema odlukama. Sudac Erceg tu nije ništa kriv, nestalo je struje, VAR nije bio u funkciji... Jednostavno se dogodilo."
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Oni pritiskom žele sve suce usmjeriti u svoju korist, da im jednostavno bude puno bolje dosuditi nešto njima nego da ih se provlači po svim mogućim medijima. To je njihovo pravo.

Tu je krivac HNS koji ne mrda prstom da zaštiti druge klubove i vlastite suce.
    vjeko1701

slažem se...

isto tako suci i sudačka organizacija trebaju reagirati.

jednostavno reći:

nećemo suditi u ovakvim uvjetima!

pa nek se HNS snalazi, ako treba nek mafijaški odvjetnik uzme zviždaljku i sudi hajdukove utakmice.

prekardašili su svaku mjeru.
  • vjeko1701
    18.2k
    prekardašili su svaku mjeru.db-izbjeglica

#bićetogajoš

Oni neće stati dok im se ne opali takva kaznetina da će morati napraviti umjetni otok usred Jadrana da ju otplate.

Al to ne želi niti HNS niti nositelj prava a bome ni njihov sponzor koji je ujedno i sponzor lige. Mada me baš zanima kaj oni misle kad im ovim stvarima narušavaju ugled sponzoriranog natjecanja.
  • Ljubo
    42
    Definitivno je glavni krivac u cijeloj priči HNS koji se boji stati u zaštitu svoji sudaca sto je meni bas jako bolesno!
    Ekipa je već dala rješenje po tom pitanju a to je novčano kažnjavanje, a ja bi tu dodao još ako bi se napadi nastavili pojedinačno na sudce također i zabranu djelovanja u nogometu na određeno vrijeme. Ali svi znamo da organizacija i muda ne mogu nikako ići u istu rečenicu sa HNS-om. Dok je god repke koja baca naciju u trans rezultatima neće ih biti briga pretjerano za HNL i domaći nogomet.
  • Crusades
    18.6k
    To kaj oni rade je mučki proračunato, unaprijed najavljeno i orkestrirano napravljeno s ciljem izazivanja kaosa da se još više navlači za njih.
  • ElDorado
    5.7k
    Utorak, 10:20 još uvijek sudačka komisija šuti.....
  • jedan u nizu
    15.2k
    Hajduk jedva ceka da se komisija oglasi ili da dobiju kaznu.

Tako ce to doprinijeti narativu da sudacka organizacija radi u korist dinama, i da su oni jadni mucenici, koji prokazuju na greske, a zbog tog prokazivanja bivaju kaznjeni.

Ionako je mafijas sam najavio s kim Hajduk oce, a s kim nece suradivati, i poceo prijetiti ne znam cime. Uostalom, govorio je da to nije dobro za republiku Hrvatsku. Ne za nogometni savez, nego za drzavu.

Mislim da jedva cekaju neki takav ''skandal'' da ih se opasno kazni, pa da oni to ponove i onda pod prijetnjom druge kazne daju ultimatum da istupe iz lige.

Lako je mahati sudackim odlukama i skretati pozornost sa svog bankrotnog stanja na racunu.
    To ce trajati do kraja polusezone, kada se nadaju utopiti Puštasa i malo smiriti taj minus.
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Nevjerojatno mi je da nemaju onih 2% pameti da kada rade te videe naprave neki omjer tipa 6-2, a ne 8-0 za protivnika. Ljudi bi puno prije popušili priču o želji za pošteno suđenje.
  • Krizy
    60.8k
    Zašto se HAJDUK AUTHENTIC nije pohvalio činjenicom da su imali najviše jedanaesteraca u jednoj godini na cijeloj kugli zemaljskoj?
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Sviđa mi se da su naši u klubu odlučili gospodski šutiti, a ne sumnjam da se iza vrata lobira i potiho vrši pritisak da se ove dolje ušutka više.

Nadam se i nekom odgovoru HNS-a, makar iza repstativnog ciklusa...

A nepristrani mediji neka samo nastave ovako, bravo Vice, bravo Joško... :clap:

I ne zaboravite, ima jedna duga cesta, koja vodi... u propast! Kad-tad!
  • Jaki991
    381
    HNS se prema hajduku ponasa kao oni roditelji koji odgoje neartikulirano i razmazeno deriste koje je radi toga totalno sjebano, pa nemaju druge nego se crvenit i tolerirat njihove svakodnevne eskapade
  • Goncalo Santos
    680
    Jelicic da sutra Dinamo propadne i Hajduk na najljigaviji podmukliji nacin postane prvak bi iste sekunde okrenuo pricu i postao najveci pljuvac Dinama i odvjetnik hajduka.

Njegove rijeci nemaju nikakvu tezinu, on je od onih kako vitar puse. Sad je skuzio da se popularno sprdat na hajdukova priopcenja, kao i za petkovicev kebabspor, prije emisije procita komentare na indexu, par najupecatljivijih zapamti i to progura u emisiji.

Zato i prezivljava tolike godine na televiziji jer osluskuje bilo naroda, onaj koji je u tom trenutku slabiji, nevezano samo za Dinamo i hajduk, njega ce gaziti na podu, kad se slabiji malo opravi prelazi na drugog slabijeg.

Za vejica se zna ciji je i on nema neku perspektivu na televiziji, jelicic je kameleon i zato kupi simpatije svih strana.

Nije njemu stalo ni do hajduka ni Dinama ni hrvatskog nogometa, mlati jezikom ko krava repom da ostane popularan, zato ne mislim da ga sad treba nesto velicati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet