• Crusades
    18.6k
    Vidi se na dva mjesta da je nekaj stavljano na njega.
  • Crni86
    14.9k
    Rijeka danas dobiva, dolaze iz soluna gdje je atmosferaa 65 puta vatrenija i naviknuti na paokov tempo koji je duplo jaci od hajdukovog.
  • Medvedgrad
    682
    Prosle sezone smo imali 10 bodova nakon 6 kola, sad imamo 13 nakon 5 kola.Paggini

Netočno.

Prošle sezone nakon 5 kola imali smo isto 13 bodova, ko i ove sezone nakon 5 kola.

Također smo startali sa 4 pobjede pa remizirali u 5. kolu.
  • Paggini
    67.7k

Isprike u tom slucaju, izgubit cemo prvenstvo
  • Tvrdica McTvrdi
    2k

Šteta da ne možemo ni za Rijeku navijat više, najbolje da se pripremamo za iduću sezonu
  • don
    15.6k
    Prosle sezone smo imali 10 bodova nakon 6 kolaPaggini

prošle sezone smo imali 13 bodova nakon 5 kola, isto ka i ove sezone. Ne znam odakle ti ta računa ali je netočna, i to dosta.

edit: vidin da su već odgovorili
  • Crni86
    14.9k
    Znaci smijes se unijet sucu u lice, ali mu ne smijes pljeskat :lol:
  • Paggini
    67.7k
    Ne znam odakle ti ta računa ali je netočna, i to dosta.don

Zaboravio sam goricu, ali da, jednako smo grozno krenuli
  • Maki2
    848
    Kecman mi je daleko najodvratniji komentator na maxsportu. Ne osporavajuci hnl znanje al on me likom i djelom podsjeca na onog ljigavca koji kupis klincima pa se modelira ovisno kako ga u ruku stavis.
  • Paggini
    67.7k
    Šteta da ne možemo ni za Rijeku navijat više, najbolje da se pripremamo za iduću sezonuTvrdica McTvrdi

Vadimo iz ormara za podrsku, nema druge, ove sezone ide do the locomotion na ripit

lokomotiva-dres-slika-195845586.jpg
  • ElDorado
    5.7k
    9. Hajduk visokim presingom je onemogućio Rijeci da sastavi ikakvu ozbiljniju priliku prema golu Hajduka.

Hahahaha
  • don
    15.6k
    kao da će tovari pobijediti svih 36 kolaPaggini

naravno da neće niti se itko ponaša tako, već mi moramo pobjeđivat. Ali budemo li kiksali dosta ka i prošle sezone, ne mora hajduk ni pobjedit tih svih 36 utakmica. Zato san oprezan sa tim naglaskom da je tek početak sezone.
  • Omake
    12k
    Očajan presing majstora smora
  • Crni86
    14.9k
    Andjelko tovarski sluga Ketzman

Frajer ga baca u trans u komentatorskoj tribini. Strasno….
  • ElDorado
    5.7k
    Rijeka se gasi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention