• bbb medimurje
    4.4k
    Fantasticno poluvrijeme, uz bok prvog na rujevici
    Jedina je steta kaj nismo jos zabili
  • Crni86
    14.7k
    Prije tekme sam reko da Lisica,ako danas niš ne napravi na idućoj mora s klupe krenutDadox

Pa koji genijalac je ovo izjavio????? Decko u orve 4 tekme u njih 3 ima kontribuciju.

I da danas nije nista napravio i dalje zasluzuje bit u prvih 11. Konstantna opasnost desno i to sta igra desnom nogom na desnoj strani nam otvara xy stvari.
  • prefontaine
    3.5k
    Želim i drugo poluvrijeme na razini prvoga.

Utakmicu sam dočekao sa 7 piva, roštiljom i jebavanjem sa sup-om kojeg smo unajmili klincima da bi oni nakon 13 minuta rekli da im to nije zanimljivo. Par minuta prije početka vidim da mi na Maxtv-u u apartmanu nema programa. Niti jednog. Znači samo 0, Maxtv promo i to je to. Pa zovi službu za korisnike, čekaj agente preko 20 minuta i na kraju gol nisam ni vidio. Uključio se na Stojkovićevom glupiranju i žutom kartonu. Nakon toga sve ok.

Nadam se da će tako i nastaviti, a na da će i dalje biti priča o prvom i drugom poluvremenu.

Ajmo Dinamo, nema predaje (#/d)
  • Cif
    440
    a krilo zabilo gol
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    Jednostavno čovjek je glup, nesazrio, neda se krstit, preodgojit. Stalno mase rukama, glumi, proziva.emilperska

Mene kod njega smeta što je podložan frustraciji, a onda kad mu ne prođu prva dva poteza na utakmici, krene frustracija, krene silovati, ne zna prepoznati moment da mu ne ide tu utakmicu, proslijediti loptu dalje igraču u boljoj poziciji, nego nastavlja dalje silovati iz te frustracije što mu ne ide. Iz toga ide mahanje rukama ako da lošu loptu pa suigrač ne stigne, ako mu sudac nešto opravdano ne dosudi.

Užasno nezreo.
  • Crusades
    18.5k
    Villara odmah na poluvremenu. Obavezno zabit drugi da nije panika do kraja.
  • Crni86
    14.7k
    A stojke je jos klinac u glavi. Cudite se ko pura dreku. Mora jos sazrijet u glavi, to znamo vec par mjeseci i to se nece desit preko noci
  • Paggini
    67.4k

Rekao je Kanye davno "name one genius that aint crazy", jbg ta stojketova magija ima i svoje naličje i točno ovo što si napisao - frustracija i silovanje kad ne ide, umjesto da pojednostavi i smiri igru
  • Keyser Soze
    15.9k
    Kakva pljuščina u Varaždinu
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k

Je sam kaj za mjesec dana ima već 22, jedan post kaj sam rekao jučer, to više nije talent ili izlazni junior, on mora bit već školovani igrač koji se onda kroz još par sezona može izbrusiti u nekim detaljima. Bojim se da će u tom segmentu teško to na zelenu granu
  • hb1
    165
    Svima što su na utakmici želim sreću s prehladom i upalama, čuvajte se ljudi!
  • CerealKiller
    35
    Steta za ovu kisurinu. Drugo poluvreme ce biti nabijacina
  • jp23
    3.3k
    Imam jedno 3 različite uvrede i želje trenutnom komentatoru. Ako nije sposoban biti nepristran i komentirati kako spada, neka si nađe drugi posao
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Stojković ako ne dobije crveni do kraja, ne znam onda. Po meni bi on trebao prvi van igre, to u skorije vrijeme.

Defenzivno opet odlično prvo poluvrijeme. naprijed stiskamo ih koliko možemo unatoč ovom bunkeru ili što god je taktika Šafarića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.