• Majki2111
    4.1k
    Ma joj šefe, pričao sam ti onu večer. Sudeći po tome kolko se viđam s ljudima, ne bih rekao. Kod mene ti je preveč dosadno. Nisam ljudima neko društvo.

Za ovo. O čemu se još može pričati, da da se o tome već ne priča ili se ne može pročitati?
  • mlinchica
    3.8k
    Kakvo iznenađenje!! Jedva čeeeekam prvu epizodu :scream:
  • don
    15.5k
    bravo, veliko bravo!
  • Murtidzg
    307
    Ovisno koliko često ce se raditi i kakav bi bio format.
    Moja nekakva vizija dobrog podkasta je ovak:

Ako bi bilo jednom tjedno

1. Aktualnosti oko kluba

Ubaciti

2. Povijest Dinama u detalje i razbijanje svih lažnih mitova

Ako bi češće bio podkast

3. Pregled kola i europe kao i najave
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Top! Ja bi stavio i vise od jednog eura….
  • doubletrouble
    1.5k
    @Eduardo Kako to da ste se odlucili za otvaranje novog kanala s obzirom da preko postojeceg (Zona Dinamo) objavljujete vec par godina a isti ima preko 600 pretplatnika i otprije je poznat ljudima. Ne kazem da nece i ovaj skupiti istu, ako ne i vecu brojku, samo pitam :smile:

U svakom slucaju podrzavam i sretno :victory:
  • Crni86
    14.8k
    mlađe dobne skupineaustrijanac

Ne bi se bilo lose osvrnut na utakmice mladih dobnih skupina svaki vikend. Ne treba sad ici u nekakve detalje vec rezultat stanje na tablici i tko je mozda taj susret najvise impresionirao. Da gledatelji zapamte neko ime i upoznaju te nove klince.

Bilo bi zanimljivo i ako bi mogli u podcast uvest i kolegu @Tranzicijski Napad pa da onda imamo i nekakve detaljnije takticke analize utakmica i obrasce momcadi.
  • Bernard
    889
    Inače ne pratim podcaste al ovaj ću sa guštom gledati.
    Bravo za ideju i angažman!
  • don
    15.5k
    bilo bi dobro kad bi pozivali goste u podcast, ne naravno u svaki. Od manjih, pa nekad u budućnosti možda i kojeg igrača Dinama i sl.
  • đole
    476
    Ovisno koliko dug podcast ste zamislili, a osobno bi htio slušati o baš svemu kaj ima veze s Dinamom. Od taktičkog seciranja igre, najave idućeg protivnika, komentara zadnje utakmice, novosti u klubu od raznih Dinamovih evenata do vikend rezultata omladinskih pogona , o legendarnim Dinamovim utakmicama, o Boysima i njihovim anegdotama s gostovanja…

Volio bih vidjeti razne goste podcasta, od nekih forumaša koji me uvijek oduševe svojim upisima, javnih osoba koje ne skrivaju svoju ljubav prema Dinamu poput Hrvoja Kečkeša i Rippera, do razgovorljivih legendi Dinama koje bi mogao slušati satima poput Mikija Badelja. Mislim da ne možete pogriješiti kojim god putem krenuli, a moju bezrezervnu podršku imate koju sam voljan pretočiti u financijsku podršku.
  • marcio amoroso
    45.4k

Ići će i to naravno.
  • Alack Sinner
    5
    O svemu neka se razgovara kaj je više moguće otvoreno.

Jedino bez gostovanja ljudi koji navijaju za druge klubove.

Ima puno podcasta, samo malo je onih koji su kvalitetni. Tu prvenstveno mislim na razinu razgovora, ne toliko na tehničke kapacitete.
  • Eduardo
    26k
    zbog toga što stari kanal već ima jedan "strike", a ima na njemu još stvari koje su podložne tome pa nećemo riskirati.
  • Dino
    4.3k
    Svakako pitanja o Dinamovoj povijesti. Toliko je bogata da bi se podcast mogao samo na to fokusirati i svejedno trajati godinama. Od samog osnutka pa do danas što je sve predstavljao Dinamo odnosno Gradjanski, kome je smetao, o igračima i upravnicima, baš ima puno tema i događaja.
  • Alack Sinner
    5
    Dodatno, kad ce zoki talijan gostovati?Paggini

On još kak tak, iako bi se nakon tri minute to pretvorilo u cirkus, ali nadam se da neće gostovati oni koji ne navijaju za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.