• Papastrumf
    18.7k

Uleti ti u čmar! Kad te već jebu padeži..
  • deda
    40.4k
    Pa ja sam iz Niš :rofl:
  • Nemrem99
    66
    Eto Pjace u Rijeci vjerojatno.

A tam će vjerojatno zaraditi u dve tri godine koliko bi u Dinamu u jednoj. Ovo je Tarzan masterclass.
    Nitko me nemre razuvjerit da nije Marku "obecao" puno jace ponude, ak ode iz Dinama, a na kraju...

I mislim da je Marko bio svjestan da nije vise na takvoj razini da izdrzi Dinamov tempo pa prihvati Bobanovu ponudu o tome da ce "ga spremiti" i onda nek zaradi famoznu drugu godinu ugovora. + Dolaskom Vidovica i guranjem Stojkovica bi pao u drugi plan.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k

Članak iz Germanijaka ili ima još neki izvor? Kaj se nas tiče, samo se pokazuje da je Boban dobro odlučio s kime se razilazi jer nitko nije završio ni približno isto Dinamu.
  • Nemrem99
    66

Germanijak. Ali Rijeka u Hrvatskoj jedino ima smisla za njega objektivno gledajuci.

Svejedno mislim da je bolje krilo od Vidovića
  • Bernard
    881
    Hadjuk-Dario Bel,3 kornera penal vs Rijeka.
  • Pacho
    4.4k
    U HNS-u i dalje sute kao picke u vezi onog sramotnog kmeketa i pritiska na suce od strane Orjune. Znaci mozemo slicno i gore ocekivati kroz cijelu sezonu.
  • Crni86
    14.5k
    bel lagano rjecki igrac. Izac ce rijeka neporazena iz ovog dvoboja
  • ElDorado
    5.6k
    Bel je konformist i oportunist. Znači za tovare
  • Omake
    11.7k
    Bel kada je Hajduk domaćin 9 pobjeda hajduga, 3 nerješena, 0 poraza uz svega 3 primljena gola, 6 penala za hajdug i 3 crvena za protivnike
    Bel kada je Rijeka gost 5 pobjeda, 2 nerješena i 7 poraza Rijeke, uz 2 crvena igračima Rijeke i 3 penala svirana za momčad koja je Rijeci bila domaćin

Igrate na crveni i penal, ako ste od kladionica.

Edit, sva statistika kada Bel sudi na poljudu

pjxZtQu.png
  • crophantom
    1.8k
    Ovo bi vec pisali preventivna priopćenja jer Bel sudi... volim to kad se u 4. Kolu počnu baviti sucima, kao i miris stabilizacijske euforije ujutro.
    Lani je bio evolucijski napredak.

Sto vrijeme ide i vidim njihove poteze, sve sam vise optimistican pred derbi u Splitu, nama je to zadnja tekma prije Europe ja mislim, a nekako Kova daje naznake da za tad tempiramo formu.
    Ugl, imam filing da cemo ih bas fino stabilizirati dole.
  • Warrior
    9
    Kod njega se jako promijenilo odnos prema Rijeci nakon VAR afere. Ostetio je i nas i tovare u zadnjim utakmicama na Rujevici prosle sezone.
  • Sajla
    12.7k
    to samo pokazuje koliko su oni bolesno nerealniZg123

U mozgu postoji jedan dio koji se zove dorsolateralni predčeoni režanj. Vrlo koristan jer nam služi da filtrira bitno od nebitnog, ali ima i jednu funkciju koja neki put radi štetu - iako je nekad imala svrhu i bila evolucijska prednost, više ne trčimo po savani i ne skrivamo se od sabljozubih tigrova pa je ta prednost postala mana. Naime, taj dio mozga filtrira i odbacuje stvari koje nisu u skladu s onim što smo rano naučili i prihvatili kao točno. Bez obzira koliko bobice na onom tamo grmu izgledale ukusno i onim životinjama nije ništa kad ih jedu, naše pleme ih ne jede i nikad neće jer su tabu.
    Jednom plemenu s juga taj dio mozga ne dozvoljava prihvatiti neke činjenice jer su indoktrinirani i tu nema pomoći. Može se dogoditi Siebert, mogu se iz ljeta u ljeto ponavljati Gzire, Ružomberoci i Dinamo Cityi, ali mozak to odbacuje i ne pušta kroz filter dorsolateralnog predčeonog režnja. Ostaje ono što su rekli pape i dida, NH i LJPV. Najveći su i pokazali bi to da ih ne kradu.

I u mom plemenu filter radi za neke druge stvari, nema sumnje. Ali barem oko ovog gore nemam sumnje jer neprestano biva potvrđeno i od trećeg, četvrtog... sedamnaestog plemena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet