• ZrnTSCHeZ
    1.4k
    Neke se stvari ne mogu kupiti i/ili valorizirati novcem...a jedna od njih je ta famozna reputacija koju smo stekli pa kao što su nas mnogi uvaženi uvjeravali i opravdavali sada imate svi priliku biti svjedocima kako je to bio ključan potez zbog kojeg danas bez problema prodajemo Cordobe/Hoxhe/Špikiće minimalno u Leverkusen/Lyon/Leeds za 5-6 milja
  • vjeko1701
    18k
    Ajde, nemojte više otkrivati online profile drugih ljudi ovdje.
  • CastAway1986
    3.9k
    Lukas Kačavenda zabio za Lask u kupu
  • mali M
    8.5k
    Pa tek se sad vidi sta smo sa Jakirom dobili/izgubili.Nousername

Možeš li nama neupućenima reči što smo izgubili? Nike mi još nešto izbriljirao da bi se lupio po koljenu i rekao kvrapcu, baš smo zabrljali.. bez obzira na okolnosti imao je i on svojih bisernih momenata u tom periodu. A sad nek pokaže u narednih par sezona koliko vrijedi
  • Zagi
    11.3k
    A sad nek pokaže u narednih par sezona koliko vrijedimali M

Ovak iz glave...

-5. s Goricom
    >12 mjeseci nakon njega pad

-bolesna dominacija sa Zrinjskim (BiH ligu svatko izdominira naravno. Ne Rendulić i Zekić ali svatko)
    12 mjeseci nakon njega pad

-podizanje Rijeke od 8. mjesta sa Cosmijem do 3. mjesta i skorog izbacivanja Lensa
    >12 mjeseci nakon njega Đalović osvaja HNL sa 65 bodova, početak sezone pad i otkaz

-oni turci preuzeo momčad na 18. mjestu i ostavio ih u ligi

I na kraju dinamo. Dupla kruna i ulazak u LP.
    >12 mjeseci nakon njega gubitak titule od momčadi koja je osvojila 65 bodova.

Fun fact, osvojio je više bodova u turskom fenjerašu nego Fabio u ekstremno dominantnoj momčadi.

Kada je sve ovo dovoljno da mu se prizna da je dobar, jako dobar?
    Nažalost nikada. Tko ga ne šmeka od početka (a jako puno ljudi nije), taj niti neće.
  • Droljo
    20.6k
    Moramo ići dalje. Jakir i Sučić nisu kod nas te se ne treba vraćati na njih jer samo možemo podjele dobiti. Niš dobroga. Sad imamo drugu priču i treba nju sa pozitivom pratiti. Ne moramo u rovove svaki dan...
  • Nolifer
    12.4k
    Leo Rimac odabrao Sloveniju
  • Masto
    103
    ne da mu se linoladu plaćat
  • mali M
    8.5k
    nisi me shvatio očito što želim reć, meni kvalifikacije sa Goricom i turskim fenjerašima nije nikakva preporuka. Niti sve ostalo što je napravio me nije impresioniralo. U trenutku kad sam ga dovodili smo mjenjali trenere i kako je on iskrsnuo sa Rijekom bio nam je svima logičan buy. od trenera Dinama se titule i očekuju i ne mislim niti jednom treneru previše pljeskat za to, svi dobe Ferrari u ruke, oni ga samo trebaju znat vozit. Ono što je svima Jakir pokazao da se nije snašao je Europa.. A Dinamo za to živi. Meni je Jakir simpa i volio bi da se dalje brusi i raste ko trener, ali sad da ćemo se s nostalgijom sjećati što smo "izgubili" pa ono, neću...

Više žalim za Bjelicom jer da je on dobio posloženu momčad i pojačanja, a ne Marićeve dubioze, mislim da se nebi nitko sprdao s njim. Po meni je čak žalosno kako su ga naprasno doveli bez pojačanja i priprema na kojima su mu ostavili kaos i dali otkaz prije nego je dobio priliku sa pojačanjima i pripremama.. a lik je Europu pregazio, dok se šepavcima iz momčadi nije baš trčalo po HNL-u..
    Al to je druga priča...

Moramo ići dalje. Jakir i Sučić nisu kod nas te se ne treba vraćati na njih jer samo možemo podjele dobitiDroljo

A dobro Droljkić, tema je baš namjenjena za Sučića, Jakire i slične
  • Zagi
    11.3k
    Dobro sam ja shvatio , bez brige.
    Uspjesi nisu preporuka, neuspjesi pokazuju pravu istinu.
    Tko ga ne šmeka od početka (a jako puno ljudi nije), taj niti neće.Zagi
  • mali M
    8.5k
    možeš ponoviti sto puta tu rečenicu kad meni ona ništa ne znači. Kažem da mi je simpa kao osoba i dobar trener.. ne vrhunski,ne odličan, za sada dobar s željom da bi volio za njega da se ostvari u trenerskom poslu jer ima taj neki trenerski štih. Ali ne odskače mi nešto kvalitetom od ostalih trenera koji su bili u Dinamu sezonu i sitno i popili otkaz. To ko njega ne šmeka ostavi ti, pa Kova mi je iznimno drag pa i na njega vrištim kad "spava" sa zamjenama i čiju ću ocjenu dat na kraju sezone kad vidim rezultate, a pogotovo Europu. Al da se razumijemo, Kova ima puno posloženiju situaciju i momčadski i klupski nego su imali Jakir, Bjelica, Bišćan...

Uspjesi nisu preporuka, neuspjesi pokazuju pravu istinu.Zagi

Ovo je malo patnička konstrukcija, ali brate pa o sportu pričamo, šta je tebi uspjeh? 5 s Goricom? Dobar s turskim fenjerašom? Pa valjda se neki trofeji broje miša mu!
  • Zagi
    11.3k
    Gorica uzme trenera. Na kraju se daje ocjena sezone.
    Nemaju u povijesti niti jedan trofej. Sve te sezone su bile neuspješne?
  • Crni86
    14.5k
    Kotarski za sinocnju predstavu od sofe dobio ocijenu 9,4.
  • mali M
    8.5k
    Nemaju u povijesti niti jedan trofej. Sve te sezone su bile neuspješne?Zagi

Zagi, ma sve okej, vrtimo se u krug.. Zato sam te i pitao što je uspjeh. Da jedan klub koji je bio druga liga dođe do prve i ne ispadne odma prve sezone, to je njihov najbolji plasman, ali ja to nebi nazvao "uspjehom". Kad jedna neznam Loksa završi druga do je najbolji njihov plasman, ali to nije uspjeh. Uspjeh je konkretan rezultat (medalja, trofej itd..), a uspješnost je dizati određenu razinu kroz neko vrijeme..
    Samo zato ja ne bi nazvao plasman Gorice uspjehom nego uspješnom sezonom.. za njih..
    ali filozofiramo brate skroz..
    Uglavnom, dobar je Jakir..
  • vjeko1701
    18k
    U ligi je izvukao situaciju i ispao dobar ali je zato u Europi najlošiji od svih trenera u zadnjih par godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.