• Zagi
    11.3k
    Volio bih zbog samog Miška da istrči bar jednom u dresu. Vidjelo se i po reakcijama da mu puno znači,a i po padu u igri kada je poziv izostao.
    No taj vlak je prošao. Izgleda da se pomirio sa situacijom i fokusiran je samo na dinamo.
    A za nas je najbolje da se odmori u tim pauzama.
  • Crni86
    14.5k
    Na zagrijavanju se vidlo da je misko jucer namjestio svoje nisanske sprave i onda u tekmi dolazi onaj volej… steta kaj nije usla.
  • Paggini
    66.7k
    Ovaj brutalan šut će nas sjebat, sad će lik ko ona ekipa na basketu kad im uđe jedna trica pucat svaki put kad dobije i najmanji prostor :lol:
  • mlinchica
    3.8k
    Ući će jedna kad tad, a onda će sve eksplodirati.
    Miške skida dres, a i pola (zapadne) tribine, skupa s Kelavom.
    Počelo je već navijanje za taj gol, svako malo čuješ “pucaj Miško, šut, šut”. :lol:
    Znam da sada ima i sprdanja ali to bude jedan od highlightsa sezone, kada napokon pogodi.
    Još tovarima ili u nekoj opakoj europskoj tekmi doma… ufff, kak bu se proslavilo.
  • PetkoDaniOršaGol
    697
    Bit će kao kad je Dževad Alihodžić pogodio tricu za Cibonu u Euroligi. Cijeli Draženov dom je eksplodirao.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Brutalna tekma, dobri stari, najjači Miške. Kakva šteta za onaj šut, bio bi jeben gol, a i ona jedna lopta iza leđa s očima u drugom dijelu je bila fantazija.
  • Bjelko77
    81
    Ako ovako odigra cijelu sezonu, mislim da mora na svjetsko
  • Droljo
    20.6k
    Počelo je već navijanje za taj gol, svako malo čuješ “pucaj Miško, šut, šutmlinchica

Ja sam urlao deeeriiii! kad god je miško bio blizu 16 :lol:
  • CUCAK
    559
    Everton je imao igrača Tonya Hibberta koji (ako sam dobro zapamtio) nije nikad zabio za njihovu prvu ekipu, i onda su se oni kao sprdali da ako Hibbert zabije da ulijeću u teren, i naravno zabio je protiv šugavog aeka

https://www.youtube.com/watch?v=8Zp7nEwYZ8s

ako Miške ne zabije do nove kranjče...
  • ShanKu
    1.8k
    Ima naš sadašnji kapetan kakav mural u Zagrebu? Ili se čeka pogodak, proslava? :sweat:
  • Paggini
    66.7k
    Prvi koji zasluzuje mural je KTC, pa mogu svi ostali
  • Crni86
    14.5k
    dobio je grafit na zadnjoj stanici Mikulica :cool:
  • NVKOD
    7.3k
    Neupitno je, dakle, da će Mišić još neko vrijeme biti jedan od glavnih igrača ovog Dinama, vjerojatno će negdje i zabiti, jer, mora se jednom dogoditi. Nismo istraživali, ali pretpostavljamo da je gotovo svaki od trenutnih mu suigrača zabio barem gol u zadnjih 112 utakmica. Čak i rijetki strijelac Theophile-Catherine! Nevjerojatno je i da Mišić još nema nijedan nastup za reprezentaciju, a kakvi su sve 'likovi' barem jednom odjenuli dres Vatrenih. Toliko nezamjenjiv u Dinamu, već nekoliko sezona, a toliko dugo nije zabio i toliko ga Zlatko Dalić ignorira. Neobično!

Čak je i Maloča upisao jedan nastup za reprezentaciju... bila bi teška nepravda da Mišić nijednom tijekom svoje karijere ne dobije poziv u reprezentaciju.
  • jp23
    3.3k
    Mišić ima 2 nastupa za reprezentaciju, ali oba su bila u onom China Cupu iz 2017.

Ali jest žalosno da su mu to jedina dva nastupa
  • Olmic
    5.1k
    Misic dok je Dalic nikada nece imat nastup zbog zahtjeva od strane Dalica prema Misicu koje su finacijske prirode
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.