• Paggini
    66.7k
    Ne postoji Dinamov podcast. Svaka čast 8/24, ali zvati ove tovarske kriplove da im gostuju iz tjedna u tjedan i pišaju slobodno po Dinamu, to se ne može zvati Dinamovim podcastom.

A ove ostale nakaze ala Balkan Deda i Denis i ostali su idioti, kratko i jasno. Jedini smislen komentator je bio Ljubić, ali i to je očito prošlo, jer mu se nije dalo slušati tovarska sranja iz tjedan u tjedan. Guraju sve naše van, ali sve.
  • Sibirski plavac
    5.8k
    Denisa jedino pogledam ako mu Kvasina ili netko iz podcasta 8 24 gostuje. Često mu gostuje onaj hajdukovac Roglić u pregledima hnl kola. Jedini normalni hajdukovac uz Štoriju. Ovo ostalo, razni zokiji, pube, prgavci i slični su proljev.
    Vidim da mu je na kanalu već najava za tjedan dana di će se "sučelit" Zoki i Olivari...
  • Mali Zeus
    19.2k
    Ma uopce zvat onu karikaturu je bolesno. Nightmare stage za siromašne. Mi nemamo ozbiljan, studiozan, analitičan podcast. Opet ću reći Niko i Daor iz ofenzive, iako klinci, najbolji su nasi podcasteri.ElDorado

Nije li taj Daor sad na indexu?

Ne pratim baš pa pitam. Što se tiče podcasta nemam strpljenja za nijedan, pogledam neke hot takeove i sažetke o temama eventualno. Evo nemam pojma recimo tko je Zoki Talijan, tj. tek sam danas saznao koncept i malo je reći da zvuči suludo. Neki tetak se javljao u emisije i sad je svima redoviti gost.
  • ElDorado
    5.6k
    Daor je znao pisati na Indexu ne znam di je sad. Denis je sad s tim Brunom i lik brani Belju jer ovaj lupeće kak je Koski pospremio Belju u džep i da se Beljo nije dovoljno trudio za 4 miliona. Prestao sam nakon toga gledati.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    di će se "sučelit" Zoki i Olivari...Sibirski plavac

Shitshow stoljeca u najavi.
  • ElDorado
    5.6k
    sumnjam da ce Olivari doci vec je odgodio
  • KtcGoat
    1k
    Nisam previse pratio laznu devetku, al on je Dinamoac kolko sam skuzio
  • Goncalo Santos
    513
    jedan od najgorih kanala na yt koji se bavi nogometom, radi click bait naslove na najjeftiniji nacin, naravno kladara sponzor.

Kada se Torrente ozljedio stavlja veliki natpis Gotova karijera?!

Lesinarenje nad ozljedenim momkom za par klikova, dno dna stvarno.
  • KtcGoat
    1k
    jebiga, nisam ga pratio pa nez
  • Paggini
    66.7k

Isto grozan lik. Opcenito svi ti komentatori, s iznimkom štorije, imaju taj seljački plitki narativ, nitko od njih ne razumije nogomet, ne razumije način na koji klubovi funkcioniraju, ne razumiju IŠTA, ali se osjećaju prozvani komentirati.

Njihovi komentari su najcesce razina facebook komentara, bas podilaženje toj najseljačkijoj masi
  • Goncalo Santos
    513
    Ma kazem samo, on mi je jedan od onih likova ko tapir, deda sta guraju neku usiljenu neutralnost, objektivnost s primjesama dinamovstine, najgora moguca kombinacija.

One postenjacine kojima je u interesu boljitak hrvatskog nogometa pa podilaze svim stranama, uz uzviseni stav jer oni su ipak iznad navijackih previranja i kao takvi jedini mogu dati objektivan sud.

Da me se ne shvati krivo, nisam protiv objektivnog komentiranja hnla, ali kod ovih likova tocno osjetim da je to sve fejk samo da se privuku gledatelji sa svih strana i da padne koji komentar tipa hajdukovac sam al tebe postujem, bravo lafe.
  • Sibirski plavac
    5.8k
    Nijedan klub nema full normalne podcastere. Možda jedino Rijeka (dečki s Ofenzive su ok, i onaj Marino Armada kojeg su popularizirali Prgavi i ekipa, ali lik je ok za razliku od njih).

Mi imamo Denisa, Lažnog, Profu.... Krasna ekipa. :roll:
    Jedino Kvasina i Brzak vrijedni spomena.

Osijek ima onaj BP podcast, ali u njemu je samo onaj ćelavi realan, drugi je onako pola pola realan, ali onaj treći je pacijent svoje vrste, nešto kao tovari. Kompleksi i prema Dinamu i Hajduku čak i Rijeci pršte iz njega.

Ajdučija od normalnih ima Štoriju, Roglića i onog Tončija koji povremeno gostuje kod Štorije i Prgavog. Ostatak je septička jama: Zoki, Prgavi, Puba, Iza pjace, neki HZV Siempre je sad iskočio, čak i onaj Maki Mijajlovic brije na Ajdučiju i skroz je poprimio tovarski mentalitet odkad je počeo njih detaljnije pratit. Ma da, on prati valjda 100 različitih klubova koji su mu dragi tako da pitanje koliko je tovar.

Ma kazem samo, on mi je jedan od onih likova ko tapir, deda sta guraju neku usiljenu neutralnostGoncalo Santos

Tapir za sebe već par godina tvrdi da mu je jedino Chelsea klub za koji navija, a da je davno davno navijao za Hajduk, no ta ljubav je nekako nestala u onim godinama kad je hajduk redovno bio treći ili četvrti.
  • KtcGoat
    1k
    Prgavi je daleko najbolesniji od svih, tip ozbiljno nije normalan, ima dijagnozu 100%
  • Filip85
    615
    Misliš na Malajca koji igra FIFA (FC) FUT mod ? Zakleo bi se da sam na njegovom FB profilu, dok sam još imao FB, vidio Dinamove slike, čak mislim i njega u dinamovoj maijci...
  • Sibirski plavac
    5.8k

2:00

Iako, ovo je bilo prije 5 godina. Ne znam kome sad naginje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.