• San Lorenzo
    21.3k

Ova situacija nije crveni samo zato što ga je promašio...ali se definitivno radi o vrsti idiotskog starta kakvih smo se nagledali na otvaranju sezone, u punom trku otvorenim džonom...ako već spominjemo hipotetske situacije i šta bi bilo da su situacije obrnute, da su situacije obrnute već bi postojala anketa ili dvije 'Je li igrač Dinama ovdje trebao dobiti crveni karton?'
  • hardek
    5.8k
    Da ga je pogodio bio bi čisti crveni karton bez dvojbe. Moja poanta je da ne možemo secirat svaku agresivnu namjeru koja nije rezultirala udarcem i za to linčovati suce. Za to imamo dovoljno materijala i bez toga. Ja sam prvi bio nezadovoljan suđenjem protiv Vukovara, ali ako je netko zbog ovoga nezadovoljan suđenjem jučer, mislim da nikad neće ni biti zadovoljan jer ovo je u HNL pojmovima utakmica za 8,5/10 što se suđenja tiče.

Bitno je da sudac ima odreden kriterij koji vrijedi za obje strane, a nekih pogrešaka će uvijek biti.
  • Sajla
    12.7k
    kontra se može zaustaviti i žuti karton se može zaraditi i na manje opasne načine. Radošević je dobio žuti apsolutno zasluženo. ali to nije bilo uklizavanje nego skok u nogu, potpuno nekontrolirano. prije je desna noga Radoševića bila u kontaktu s desnom nogom Ljubičića nego lijeva Radoševićeva noga s podom. to su bilo normalni faulovi u vremenu kad je Boban bio igrač ili ranije, ja to ne želim gledati ni od naših ni na našim igračima.
  • Crni86
    14.5k
    Pricajte decki vi kaj ocete al ovo je neoprezni start. Boli mene fifi di je noga. Kasnis decec i to dobrano, crveni karton sluzi da te malo lupi po glavi da se takve pizdarije ne rade kako bi se igraci sacuvali od povreda.

Kad ce se kartoni pocet dijelit da se igra i igraci zastite bit ce sve okej. Ovako cemo gledat makljazu u ligi.
  • Raul
    258

Kada misliš da te ne mogu više iznenaditi, oni dodaju gasa.
  • Pacho
    4.2k
    Ali, ali... oni samo zele bolje i pravedno sudenje, jel? Nikako ovo ne rade zato da bi ovoga suca pritisnuli da njih gura
  • db-izbjeglica
    18.2k
    odvratni su, al baš odvratni.
    imam osjećaj da će biti još i gori od kad im je dolje počeo vedriti i oblačiti mafijaški odvjetnik.

fakat ne kužim kako ih nije sram više?
    konstantni pritisak, konstantno održavanje nekakve zapaljive atmosfere, konstantna toksičnost prema svima. mislim da to nema nigdje na svijetu. slučaj za proučavanje, gade mi se!
  • crophantom
    1.8k
    Kad čovjek misli da niže nejde, oni uzmu lopatu.
  • plavi devet
    598
    Inače ovo što Livaja radi da drži obrambenog igrača za dres, to je i Beljo radio u ovih par uvodnih kola i isto mu nisu sudili.

Znam da sam i ja pizdio na to tražeći faul, ali očito je stav da se to ne sudi.
    Tako da ova njihova objava još više nema smisla jer ne dešava se to samo njima.
  • T90d
    2.1k
    Sad pritisak na HNS da ih se kazni. A ako ih se ne kazni, javno ih prozivati da ih HNS štiti sa kršenjem vlastitih pravila, u biti još jedan dokaz na sve ono što rade zadnjih par sezona (prekidi utakmica, ozljeđivanje sudaca i protivničkih igrača, ponašanje njihovih igrača prema navijačima protivnika, itd.) Sa mizerno malim kaznama. Pun mi ih je *urac više. Mater, sestru, ženu, kćer bi poslali ko kurve na cestu samo da mogu osvojiti prvenstvo na bilo koji način kad već ne mogu na terenu.

Kaže ChatGPT:

Prema članku 84. i 85. Disciplinskog pravilnika HNS-a:

1. Zabranjeno ponašanje

Javno vrijeđanje, omalovažavanje, klevetanje ili negativno komentiranje:

sudaca,

delegata,

kontrolora suđenja,

HNS-a i njegovih tijela.

To uključuje:

izjave za medije,

objave na društvenim mrežama,

službene klupske priopćaje.

---

2. Predviđene kazne

Kazne ovise o statusu osobe ili kluba:

Tko Kazna

Igrači Novčana kazna (najčešće 500 – 5.000 €) + moguće zabrane igranja do nekoliko utakmica.
    Treneri i službene osobe Novčana kazna (1.000 – 10.000 €) + moguće zabrane vođenja momčadi na nekoliko utakmica.
    Klubovi Novčana kazna (2.000 – 20.000 €), a u težim slučajevima i oduzimanje bodova ili igranje pred praznim tribinama.
  • hardek
    5.8k
    Znači klub koji je odbio strane suce jer se zalažu za napredak naših sudaca sada izbacuje video kompilaciju sa greškama tih istih sudaca za koje su se zalagali :lol:
  • Pacho
    4.2k

Jasno je koja je strategija. Sa stranim sucima su sve popusili i zabili 0 golova pa ce se sad zalagati za domace, ali uz ovakve kompilacije, proglase, odrubljene glave, fizicke napade od strana pomahnitalih cetnickih nutricionistica i krkanskih team managera u utrobi bravareve skoljke. Jer tako zavrsis kao najveci outlier po odnosu svih napadackih metrika i broju dosudenih penala.
  • mlinchica
    3.8k
    Klasika. Kada su se navijači napokon malo “pobunili” nakon Tirane, ide se s objavama da ih se primiri.
    Suci, provjereno uspješna kampanja za mir.
    Kaj budu sad svoje sudačke analize stavljali nakon svake tekme ali ne kompletnu analizu, nego samo one situacije na koje se na stadionu najviše zviždalo?!
    Tino bude bilježio olovčicom “35. min istok glasno zviždi, podržava ga zapad; 38. min. kratko zviždi zapad, istok se nije priključio (staviti samo u slučaju da ne bude dovoljno za 3minutnu video analizu); 48:42 min. sudac je odsudio kraj poluvremena prije isteka produžetka (ubaciti foto “pametnog” sata koji prikazuje puls uznemirenog navijača ajduka); 92. min Marko je pa, Marko je pa!!!!”
    :roll:

Kustić još nije oformio komisiju, zamjenu za onu koju je raspustio?
    Eto mu je, nude mu se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.