• Jurki
    19k
    opa ocito je i Kusticu građenje lopte normalna pojava u nogometu. :rofl:

Nek se i taj konj malo aktiviral.
  • Paggini
    66.1k
    Mislim, nevezano za travestiju od analize za Rijeka - Dinamo, njihovi izvještaji su uredno radili dodatna sranja i unosili ogroman nemir u javni prostor.

Sjetimo se samo onog KTC faula na Fruku i kretenizma od objašnjenja, pa tko će ih ozbiljno shvaćati?

Nije mi stvarno jasno ako je tu 9 ljudi u komisiji, da ne mogu između sebe naći smisleno opravdanje ili smislenu zamjerku suđenju, nevjerojatno stvarno
  • rokikaciga
    4.7k
    Njih 9 u sudackoj komisiji za ligu gdje se igra 5 utakmica tjedno. Kaj svaka dva tjedna rade kad je sezona? Ne shvacam...i onda nude suluda i stura objasnjenja za 7-10 situacija po kolu. Analiziraj onda detaljno svaku jebenu utakmicu i detaljan izvjestaj za svaku utakmicu i za svaku situaciju a ne samo one gdje je VAR reagirao
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    U praksi kaj nama ovo znači? Još uvijek nas jebu Strukani, Pajači, Tovarići i Belovi svaki vikend
  • Zg123
    2.3k
    Sad ce da cveta cvece u nase poduzece, stizu novi ljudi ili ups ipak ne, konobar Kustic je napravio revolucionaran potez smanjivsi komisiju na 3 covjeka! Jedva cekam vidjeti prve rezultate
  • Crni86
    14.3k
    Fenomenalno kako se sudacka komisija po 54. put sastavlja pod istim predsjednikom. Jos bolje kako je ovaj francuz prezivio.

A da nije problem u onom tko vlada savezom? Kozmeticke promjene i nista vise. Zato mi se nikako ne svida sta se proteze prica da mi podrzavamo Kustica.
  • sport
    5k
    sport
    To što vi smatrate,imate dojam,mislite i ostala objašnjenja možete okačiti mačku o rep.Treba vas sve raspustiti.Želimo i stranu komisiju nogometnih sudaca.
    2 days ago
    I Kustić čita Zonu :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.