• nwankwo646
    733
    Hajduk je u pravu, samo Livaja ima pravo da se u svim duelima služi rukama, održava balans i rotira igrače, ostali ne.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Najbolji dio je da je u videu i faul nakon kojeg je sudac pustio prednost.
  • prefontaine
    3.4k
    Evo uživo s Brača, na Šolti gori, dva kanadera gase i zuje ko komarci, ne znam ima li veze s Hajdugom, ali me svaki požar na njih asocira 20250825-161804.avif
  • javolimtebejako
    2.9k
    jedini klub koji ne proizvodi crnilo objavljuje ovaj video u kojem tovarija vec pise da je sudac zrel za batine. cestitke
  • San Lorenzo
    21.3k
    Jedino lijevo krilo koje bi razmatrao za nas je Rozić, a i to je tanko.
  • rioda
    10k
    Ne treba im zamjerit, admin Crnih kesa se prijavio na krivu stranicu
  • Hnlovac
    3.2k
    Jedini klub koji ne proizvodi crnilo
  • NitkoBitan
    30.8k
    Oni su ozbiljno stavili situaciju iz 83te minute kad po njima branic Osijeka sam sebe udara po nozi. Pa jel debilima palo na pamet da ga je Livaja dovoljno zakacio da putanja noge promjeni smjer i umjesto lopte sam sebe udari? Koliko vidim ni Livaja se nije zalio.

Ja jos nisam vidio nogometasa da si je nicim izazvan udario svoju nogu umjesto da je ispucao loptu.
  • Noel
    15.2k

Ma nek je euforija , mene to uveseljava i nasmije svaki put pogotovo kad krene raspad euforije. Čekam te ponedjeljke nakon poraza i temu 1.HNL za Zoni ko Droljo gablec na poslu.
  • NORTE
    18.8k
    Rijeka bi eventualnim porazom u nedjeljnom derbiju pala na -11 bodova tako da su oni itekako svjesni važnosti tekme.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    sigurno su svjesni važnosti tekme, ali neće moći fizički izdržati. Oni su iz utrke za naslov prvaka ispali plasmanom u europsku jesen bez kvalitetne širine kadra. Knjiga je već nakon 4. kola spala na 2 slova, možemo se nadati da mogu otkinuti bodove Hajduku, ali nekako to ne očekujem nakon predstave protiv Varaždina i nakon još težeg gostovanja u Grčkoj.
  • Dzoni
    1.9k
    Zaboravljate činjenicu da manje više svake sezone Hajduk osvaja drastično više bodova u ljetno/jesenskom dijelu prventsva nego u proljetnom dijelu prvenstva. Još uz to povoljan raspored prvih par kola je stvorio ovakav maksimalan učinak.

Ja ne vidim drastičnu razliku u Hajduku ove i prijašnjih sezona, imaju Livaju koji će ih uvijek hranit golovima i asistencijama, jednog ili dvojicu mladih, solidnih igrača koje će nahajpati, neku isluženu "legendu" i ostalo je prosjek ili totalni panjevi. Pritisak, ozljede itd će kao i svake sezone učiniti svoje i tako u krug ispočetka.

Osim toga, Rijeka će uvijek biti opasna, Fruk ne odlazi odmah, tu je čvrsta obrana i uz nove vlasnike pojačat će se sigurno na zimu, a najviše kad dođe zapravo sposoban trener umjesto Đalovića kojem dajem 2 mjeseca da će izdržat.

Ne vjerujem da će konkurencija biti za više od 7-8 bodova bolja, bit će sigurno jer statistički je nerealno imati opet onako malo bodova, dok od nas ako smo pravi očekujem 82 +- 3 boda jer bodove ove sezone skupljamo sa smislom, a ne na silu kroz potez ili dva
  • NORTE
    18.8k
    Dnova tv, važan kotač južnjačke PR mašinerije.

dZyuRWR.jpeg
  • reziser
    7.7k
    ako se covjek javno ispricava svima, dao je ostavku, znaci KRIV je....i nema sto raditi kao komentaror na bilo kojoj televiziji i krojiti misljenje javnosti....
  • Crni86
    14.4k
    Ja upravo idem slat mail t-comu s linkom gdje vidljivo napucava loptu. Nema se kaj za zgubit. Samo da se ovog lika oterasimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet