• Crni86
    14.4k
    ne znam. Ja iskreno nisam bas odusevljen. Pogledo sam neke utakmice i moj dojam je da su imi vise srece nego pameti (istra i gorica) te da su u dve tekme doma vec trebali kiksat.

Bas zato sam ocekivao da ce ih osijek samljet jer osijek je igrao poritv nas i rijecana brutalnim tempom. Nisam ocekivao da ce oci to moc izdrzat, slicno ko kak su ih albanci izsamarali.

Ovu tekmu nisam gledo pa se zato cudim. Mozda na kraju losji dan osijeka nego inace, a bolji hajduka… tko zna. Vidjer cemo vec iduce kolo, ali iskreno dok mi izgledamo ovako kako izgledam trenutacno ne treba se apsolutno nikoga bojati.
  • Pacho
    4.2k

Kaj mu je?
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Rijeka ce se bez Fruka boriti za opstanak, lik im je doslovno pola ekipe, a za Jankovica ce se jos naci zamjena.
  • emilperska
    11.4k
    Kikseve jogurta sam očekivao prije svega protiv Osijeka jer je Osijek imao manjak sreće protiv nas i Rijeke i eventualno Slavena s obzirom da su ih šipci tamo gangbangali.
    Protiv Rijeke sljedeće kolo je tesko očekivati išta jer ovi dolaze direkt iz Soluna i vjv bez 1 od 2 glavna igrača.
    Iako sam u vise postova njima predviđao 6 od 6 prije susreta s nama. Šokiran sam blago da će to vrlo vjv i stvarno izvest.
    Politika i suđenje su na njihovoj strani. A izveli su 4 od 4 bez da su te jokere aktivirali i Livaja je odradio samo 120 od 360 HNL minuta.

Gadno, gadno, gadno..
  • don
    15.4k
    kolega, meni se pari da ti i sanjaš tovare.

kako ide ona, "noću sanjam mrtve tovare" samo ti žive.
  • vjeko1701
    17.9k
    Rijeka pred prodajom, navodno odobren budžet 7M za pojačanja i dolazi onaj napadač iz Engleske.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Gadno, gadno, gadno..emilperska

Mili Bože, 4 kola su prošla. Četiri.

Vjerojatno je ovo Paggini mislio pod strah koji ovod postoji.
  • hardek
    5.8k
    Pogledo sam neke utakmice i moj dojam je da su imi vise srece nego pameti (istra i gorica) te da su u dve tekme doma vec trebali kiksat.Crni86

A u tom i je problem. Tu su trebali kiksat pa nisu i sad su u momentumu. Da su kiksali jednu od te dvije vj bi sad bili na -5 već
  • mosad
    1.7k
    ima li smisla dalje se natjecati ?
  • Ijayi Atiemwen
    3.6k
    Fruče utišaj još jednom one orunule betonske zgrade na Poljudu pa idi u miru.
  • Nadmocniji
    456
    Odigram Šarani daju gol 1.40 jer nekom moraju konacno zabit, a hajdukova obrana upitne kvalitete je prava prilika za to. Sve ostalo je povijest...
  • Papastrumf
    18.6k

Ma dobro, on je govorio da Kovu treba mijenjati na pripremama zbog rezultata. :lol:
    Covjek je ocito pesimist po naravi. To je isto u redu.
  • Mr Anderson
    13.7k
    Kakav naivan gol Rijeke, ne znam što je Zelenika radio tamo kad je imao igrača na prvoj stativi.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Ma dobro, on je govorio da Kovu treba mijenjati na pripremama zbog rezultata. :lol:Papastrumf

Sjećam se tog. :grin:

A niš, neka ga.
  • San Lorenzo
    21.3k

4 kola u kojima su igrali protiv top5 najgorih ekipa lige i to u čak tri na domaćem terenu, pa protiv koga i kad će dominirati ako ne kod kuće protiv Slaven Belupa Marija Grgurine?

A jbt panike i nervoze u pm.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube