• Raul
    258

Ja se ne sjećam da smo ih ikad dobili 4 puta otkad je Lige 10.
  • Raul
    258
    Dobro sudi s obzirom da mu je ovo tek 4.utakmica u prvoj ligi.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Apsolutno se slažem, vjerujem da idemo jako iz tekme u tekmu, posebno u derbijima
  • KtcGoat
    1k
    Razmisljam o promjeni imena u "ToureGoat"
  • rioda
    10k
    Kakav panj je ovaj Toure :lol:
  • vjeko1701
    17.9k
    Već je krenulo mijaukanje protiv njega.
  • Dadox
    825
    Bilo je svakvih letvi u ovoj ligi,ali ovaj Toure je najjača.
  • Zg123
    2.4k
    Di su izvukli ovog Tourea? Iz Botine biljeznice?
  • Zvonkec
    335
    Ture:lol: :rofl: :lol:
  • crophantom
    1.8k
    Bog te nedo, gdje su ovog crnca našli... dajte mu skuter i nek dostavlja za Glovo
  • Masto
    87
    I njemu hlače do pola
  • Paggini
    66.6k
    normalni ni ovi koji pišu da su za kurac.Keyser Soze

Pa osobno ne mislim da su za kurac, igraju kudikamo poletnije nego prosle godine, ali obrana im je zesce nakazna, a linije su im preširoke.

Mislim, danas su dva gola zabili iz kardinalnih gresaka osjecana, a ne iz neke igre i izrađenih akcija, a uz to, jedina prilika je bila ova Pulstasa, koja, opet, je dosla iz greške osjecana.

Da ti gubavi osjecani znaju zabit gol i rijesit se lopte bez da ju izgube, bio bi minimalno X ovdje.

Kazem, nisu losi kao prosle godine u napadu, ali u obrani brijem da su dosta losiji jer ni Raci ni Mlacic ni Sarlija mi ne odaju nikakvo povjerenje. Svake godine krenu dobro, realno gledajuci, ali liga ih uvijek nadođe. Svake godine se ovdje na pocetku pise da je "ovo neki drugi hajdug" a svake godine nije neki drugi hajdug.

Fascinantno mi je da su dinamovci opcinjeniji igrom hajduga nego hajdukovci, citajuci forume, X i pricajuci sa svojim lokalnim tovarima, ne vidim neko pretjerano odusevljenje za razliku od straha koji isijava na zoni
  • Mlađi referent
    14k
    Mislim da bi Toure mogao bit najgori tip koji je ikad imao nekakvu korist od nogometa.

Tu ne mislim nužno na profesionalne igrače, mislim i na amatere, djecu kojima su treneri platili ćevape nakon tekme, škvadru koja je dobila okladu s frendovima na fuci, i tako dalje.
  • Omake
    11.6k
    Teško samoubojstvo Osijeka. Oba gola iz njihove naivne build greške. Trener potpuno promašio s Čolinom na krilu jer eto imao je dobar potez, a Zivkovic igrao dosad dobro. Toure dostojni nasljednik Ademia od prošle sezone. Mogli su preokrenuti u prvih 15 minuta drugog dijela, ali ne bi pogodili brdo HIMARSom
  • Odani Zgd
    794
    Lokalpatrioti.....fujjjj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention