• Miro Vugrinec
    10.3k
    Ja sam vam rekao da bi po svemu Hajduk trebao ic na 75 plus, a mi 85 plus. Liga nam je teški krs i još duplo gora nego prošle sezone
  • FazeN
    6.7k
    Ja sam vam rekao da bi po svemu Hajduk trebao ic na 75 plus, a mi 85 plus. Liga nam je teški krs i još duplo gora nego prošle sezoneMiro Vugrinec

Ići će, to je očekivano uz ovakvu ligu i nisu loši kao prošle godine a imat će sudce opet kad zaškripi.
  • Zvonkec
    552
    Ajmo šarani ponovite 2 poluvrijeme protiv rjeke i bute rješili ovo
  • Peškaman
    9.2k
    Hajdukova igra u prvom poluvremenu nije ništa lošija od naše igre protiv Osijeka.
    A Omerović danas strašno neinteligentne odluke donosi.
  • Jay
    3.2k
    Bog vam dragi pomogao, tovari dobro izgledaju zato sto je osijek odron. Tu se pise kao da su imali 12 udaraca u okvir i ne znam kakvu dominaciju.

Igra se i drugih 45 min, tjesi me sto bi trebalo biti nemoguce za osijek odigrati jednako losa dva poluvremena jer ovo je bio ocaj.
  • Heisenberg1986
    487
    Kladim se da ce i ovi mutavi šareni dobro stisnuti nekih 20-30 minuta bar u drugom poluvremenu. Samo je pitanje jel tu itko zna ugurati loptu u gol.
  • Omake
    17.7k
    10 eura na Rožmana ako bude fight
  • crophantom
    4.6k
    Vidi ovog cigana španskog, vec se kurci, a mjesec dana je tek dole, sta ce tek biti
  • San Lorenzo
    23.7k
    Nadam se da Osijek preokreće ili barem ne gubi, jer ako već moramo čitati o moćnom hajduku po portalima, pomisao da to čitam i na forumu navijača Dinama me jako iritira...tog Garciu i hajduk je prije samo 9 dana Ilir Daja pošamarao kao kakve dripce...danas vode protiv ekipe koja ima 2 boda i 0 golova u tri i pol utakmice, iGrAjU jAkO dObRo, PoJaČaNJa sU iM vRh!
  • FazeN
    6.7k
    Napokon neki naš sudac koji se ne boji mahati padavičarima da ustaju s terena
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Cim se za nekog u hnlu (Osijek) krene pisat igraju najljepsi nogomet, trener dobro radi, treba vremena.... od toga nema nista. Svaki put ista prica.
  • hardek
    10.1k
    Kad bi ovaj Osijek skinuo junf sa jednim golom vjerujem da bi zabili još koji
  • rokikaciga
    14.3k
    Tovari kmece cim Plivaji ne sude faul na njemu kad on drzi za dres obrambenog
  • ElDorado
    11.2k
    Ovaj sudac je zapravo jako dobar
  • Droljo
    28.3k
    Omerović je loš nogometaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.