• rokikaciga
    4.7k
    Onda isprike, to je iz glave bilo. Al za usporedbu danas je limit postavljen na 750k
  • Nogo
    9k
    https://www.24sata.hr/sport/zvone-boban-ih-se-rijesio-danas-su-ex-dinamovci-na-marginama-1069944?24sata_ref=frontpage-home

Petković se bori za ostanak u Turskoj, Pjaca bi mogao kod Ristovskog u BiH...

Kad je Zvonimir Boban, šef Dinamove uprave, ovoga ljeta krenuo u redizajn momčadi, mnogi su bili skeptični. Bez previše sentimenta riješio se čak i nekih legendi kluba. Vrijeme je pokazalo, ili možda bolje reći tržište, da je Boban bio u pravu. Najviše pompe ovoga ljeta diglo se oko sporazumnih raskida s Brunom Petkovićem (30) i Markom Pjacom (30).

Petković je otišao u novog turskog prvoligaša Kocaelispor i u dvije utakmice ostao bez konkretnijeg učinka. Ni mnogi okorjeli kladioničari nisu čuli za spomenuti klub, neki su ga u šali prozvali "Kebabspor"... Kocaelispor je nakon dva kola bez bodova u prvenstvu.

Pjacu bi u u novoj sezoni željeli vidjeti u Sarajevu! Još u srijedu ovu smo informaciju dobili od provjerenog BiH izvora, a onda nam je ta priča stigla s još dvije-tri, prilično ozbiljne strane. U Sarajevu su nedavno promijenili trenera, Zorana Zekića je na klupi naslijedio Husref Musemić i sad se gradi momčad koja bi mogla napraviti ozbiljne stvari.

Na Koševo je tijekom ljeta stiglo nekoliko dokazanih igrača poput Stefana Ristovskog (33), s kojim Boban nije ni pokušao produljiti suradnju, Ivana Banića, Adema Ljajića, Agona Elezija, vratio se i bivši BiH reprezentativac Gojko Cimirot, i čelnici kluba pripremaju teren za pregovore s Pjacom. Iako, još nije poznato zanima li uopće Pjacu odlazak u susjedstvo. Ali vremena za neki ozbiljan klub sve je manje. BiH medijima već rastu zazubice, Sarajevo su već prozvali BiH Galaktikosima.

Arijan Ademi (34) otišao je u mađarski Ujpest, gdje trenira pod paskom Damira Krznara. Klub je ambiciozan, ima kapital, ali trenutačno je tek na sredini ljestvice mađarskog prvenstva.

Maxime Bernauer (27) završio je u drugoj francuskoj ligi Saint-Étienne, Lukas Kačavenda (22) otišao je na posudbu s pravom otkupa u austrijskog prvoligaša LASK, ali u zadnjoj utakmici ostao je na klupi... Krilni napadač Dario Špikić (26) otišao je u Rio Ave, koji je prošle sezone bio 11. od 18 klubova u portugalskom prvenstvu.

Svi ti igrači igrali su prošle sezone za Dinamo u Ligi prvaka, a danas su u klubovima koji su daleko od tih razina, neki čak i ne igraju prvu ligu. Tržište je reklo svoje...

Arijan Ademi - Skupio je četiri nastupa za trenutačno osmoplasirani klub mađarske lige.

Bruno Petković - Ima dva nastupa, bez konkretnijeg učinka, za 15. klub elitnog ranga turskog nogometa.

Stefan Ristovski - Ovaj bek za Sarajevo je odigrao pet utakmica i zabio jedan gol. Klub je tek šesti u ligi.

Marko Pjaca - Nedavno je sporazumno raskinuo ugovor s Dinamom i još nema novi klub. Zvala ga je saudijska Al-Najma, ali izjalovilo se.
  • FazeN
    1.5k
    Josip Brekalo je imao ponudu Hulla da ide k Jakiru, ali Avdo Dizdarevic nije dobio sigurnu potvrdu kluba iz Engleske koja će uloga Brekala biti(Englezi to rijetko čine), a to je dobio iz Ovieda tako da su se odlučili za Španjolsku
    Brekalo želi oživjeti karijeru
  • Sajla
    12.6k
    Kramarić više nije dokapetan u Hoffenheimu, rezultat glasanja momčadi.
  • skener
    6k
    Čudna izjava Ante Ćorića

Doduše, kada me već pitate, možda se najviše se kajem zbog svega što sam izjavljivao za Dinamo i koliko ga volim. Možda mi to stvarno nije trebalo. Jer od Dinama nisam dobio nikakvu potporu, ni pomoć kad sam najviše trebao. Ne kažem da sam nešto očekivao od njih, ali koliko sam puta govorio najljepše o Dinamu, da nikada ne bi išao u Hajduk... I kada sam bio skroz fit, želio sam se vratiti u Dinamo za nula eura. Ali mi se nitko nikada nije javio. Bio sam spreman igrati i za B momčad.
  • Ludovic IX
    9.7k
    jel bi on u ajduka :)
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Hahahaha uvjetovana ljubav, ima je i Sokota guzobolje slicne.
  • Jos-Optimus
    7.2k
    kakav idiot, klasični glupan kojem su kroz cijelu karijeru drugi krivi za nešto
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    kakav debil, pa nitko ga nije tjerao da ode, ali je sam htio ici u Romu i napravio je svjetski zajeb, a mogao je biti dio povijesne ekipe koja je prezimila u Europi nakon 50 godina.
  • rokikaciga
    4.7k
    Ante je jedan od rijetkih igraca koji je usao u sukob sa glavom i to kao decko od 18 godina. Pa njega je senior izvukao iz sobe, iz karantene , prije Bayerna i stavio mu ugovor na stol bez prethodne najave i Ante je odbio potpisat taj ugovor. I onda je najveci pulen Dinama, najveci prodajni potencijal presjedio cijelu utakmicu protiv giganta koju su svi iole ozbiljni skauti gledali taj dan.

Antin tata je debil i osobno smatram da je on jednim dijelom kriv za tijek Antine (i Josipove) karijere. U svakom slucaju nije pomogao
  • Zg123
    2.3k
    Njemu su svi drugi krivi sem njega samog i tako cijeli zivot. Kad god daje neke izjave nikad neces cuti ni mrvicu samokritike kod njega, uvijek neki izgovori i opravdanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.