• Mali Zeus
    19.1k
    KREŠIMIRE, zahvaljujući nama na izborima ćeš moći iskazati svoje nezadovoljstvo i mjenjati klub onako kako ti i ostatak naroda želite :wink:Keyser Soze

Upravo to, nek se frajer kandidira i upadne u skupštinu i kaže sve što misli na platformi na kojoj to može. Znači demokracija protiv koje je uvijek bio bi mu to omogućila.
  • vjeko1701
    17.8k
    Općenito ono oko čega određena struja negoduje je način slaganja odbora koji nije pogodan za dogovore ispod stola, trgovanja glasovima i svim ostalim političkim makinacijama u kojima su majstori.
  • Bogoljub
    35
    Gdje će se on kandidirat, ljudi se sprdaju s njim, zovu ga tetak tjedna, a ovaj ništa ne kuži.

Čovjek je digao prijavu protiv karikaturista jer ga je ismijavao kao javnu osobu, o čemu dalje pričati. Ne bi me čudilo ni da prijavi ove što mu se rugaju tamo.

Patološki lažov i manipulator. Kurči se da je sam dao ostavku u Dinamu, a pokupio otpremninu u fullu. Smiješan lik.
  • badjibadara
    7.2k
    Krešo who? Krešo snimaj?
  • Bogoljub
    35
    Cirkusant lupeta da ovo nije socios jer se Predsjednika bira posredno kroz skupštinu, a on sam podnosio amandmane da se u skupštinu ulazi preko praga od 5%. I to se kao ozbiljno komenira, prenose ga novine.

I nije za drugo nego da se trol stranice ispišavaju po njemu.
  • Thor
    616
    Ko ga hebe. Moze lajat,mjaukat,revat,mukat.. ko i bilo koji obican gradjanin,clan (evo veli dvije je godine) i nebitan je kao takav.
    A svoju povijest je napisao i potpisao kad je bio to sto je bio i radio to sto svi znamo kaj je radio i za koga. A i svoje skrivene namjere je isto pokazao.
    Tako da sad nek laje i neg glumi klauna kolko hoce.
    Nebitan je vise i zapisan u povijesti.
  • fakin
    1.2k
    imaju li sadašnje strukture u klubu točne informacije o crnim listama? pa morali su ostati neki papiri, neki dokazi, sumnjam da se spaljivalo to. ako ima nešto volio bih da se sve to javno objavi.
  • Davieboy86
    897
    Samo cu reci da sam u ovoj raspravi aktivno branio Plavu boju :lol: Netko je spomenuo kako je najbolje ignorirati. Mozda jest to ispravno. Ne znam. Vidjet cemo.Ali kako oni nisu sve nas godinama ignorirali odnosno dapace, stvarali nam bol i patnju, ne mogu i ne zelim vise biti imun. Odbijam to! Socijalne mreze su sada jedini nacin. Onaj u stvarnosti sam odradio koliko sam mogao.Pa nisu valjda Boysi ekipa koja ne pali baklje, ne izrazava svoje misljenje i ne skandira protiv nepravde?. Ne , to su Becki djecaci. Zagrebacka filharmonjja. Marry fucking Poppins. Ali uvijek ispravno. Uvijek s razlogom.Nedamo vise NAS Dinamo Kreso!!! Nikada vise!!! Kontas???
  • ksapi
    5.9k
    Od glavnog čovjeka policije pa čovjeka koji je vodio Dinamo do prepiranja s ljudima u komentarima na satiričnoj FB stranici. I to biva izdominiran od strane nekoliko ljudi.

Zaista je istinita ona ‘tko visoko leti, nisko pada’.
  • Thor
    616
    [img]http://Screenshot-20250821-233128-Samsung-Internet.jpg
  • Thor
    616
    [img]http://Screenshot-20250821-233218-Samsung-Internet.jpg
  • Thor
    616
    [img]http://Screenshot-20250821-233415-Samsung-Internet.jpg
  • serbus
    5.3k
    Mene je Krešo razočarao da kako kaže član piše na nekom facebook profilu a ne tu. Opet si izdao članove.
  • BluePhone67
    5.3k
    Izgleda da su Antolic zvani Druker i njegova Iva potrošili otpremninu od 400 000 eura u dvije godine, pa sada okolo laje na mjesec ne bi li opet zagrabio iz lonca.
  • Mali Zeus
    19.1k
    Čitam Imamo Dinamo i to je fascinantno, očito je Antolić suautor praktički jer je to takvo peglanje imidža da nije istina. Kroz cijelu knjigu se provlači teza da je on uvijek upozoravao glavu, nije radio neke poteze, povlačio se, govorio, sve u svrhu da ne ispadne da ima išta s problematičnim i kriminalnim potezima koje je njegov šef povlačio. Kao on je bio svjestan al je bio sa strane i upozoravao. Malo malo pa Antolić je rekao nešto. Da čitatelj ne bi zaboravio tko je cijelo vrijeme upozoravao na stvari. I onda vrh ispada da je zapravo on zaslužan za prevrat, jer je on eto ponudio navijačima opciju s povjerenicima, on je pripremao teren za skupštinu u ožujku 2023. jer se tako borio protiv Barišića i on je onda jadan izigran kad je morao otići iz kluba.

Nije ni čudo da onda u komentarima piše da se ništa ne bi dogodilo da on se on nije rastao od Mamića. On je stvarno u sve to uvjeren.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.