• Mali Zeus
    19.1k
    KREŠIMIRE, zahvaljujući nama na izborima ćeš moći iskazati svoje nezadovoljstvo i mjenjati klub onako kako ti i ostatak naroda želite :wink:Keyser Soze

Upravo to, nek se frajer kandidira i upadne u skupštinu i kaže sve što misli na platformi na kojoj to može. Znači demokracija protiv koje je uvijek bio bi mu to omogućila.
  • vjeko1701
    17.8k
    Općenito ono oko čega određena struja negoduje je način slaganja odbora koji nije pogodan za dogovore ispod stola, trgovanja glasovima i svim ostalim političkim makinacijama u kojima su majstori.
  • Bogoljub
    33
    Gdje će se on kandidirat, ljudi se sprdaju s njim, zovu ga tetak tjedna, a ovaj ništa ne kuži.

Čovjek je digao prijavu protiv karikaturista jer ga je ismijavao kao javnu osobu, o čemu dalje pričati. Ne bi me čudilo ni da prijavi ove što mu se rugaju tamo.

Patološki lažov i manipulator. Kurči se da je sam dao ostavku u Dinamu, a pokupio otpremninu u fullu. Smiješan lik.
  • badjibadara
    7.2k
    Krešo who? Krešo snimaj?
  • Bogoljub
    33
    Cirkusant lupeta da ovo nije socios jer se Predsjednika bira posredno kroz skupštinu, a on sam podnosio amandmane da se u skupštinu ulazi preko praga od 5%. I to se kao ozbiljno komenira, prenose ga novine.

I nije za drugo nego da se trol stranice ispišavaju po njemu.
  • Thor
    595
    Ko ga hebe. Moze lajat,mjaukat,revat,mukat.. ko i bilo koji obican gradjanin,clan (evo veli dvije je godine) i nebitan je kao takav.
    A svoju povijest je napisao i potpisao kad je bio to sto je bio i radio to sto svi znamo kaj je radio i za koga. A i svoje skrivene namjere je isto pokazao.
    Tako da sad nek laje i neg glumi klauna kolko hoce.
    Nebitan je vise i zapisan u povijesti.
  • fakin
    1.2k
    imaju li sadašnje strukture u klubu točne informacije o crnim listama? pa morali su ostati neki papiri, neki dokazi, sumnjam da se spaljivalo to. ako ima nešto volio bih da se sve to javno objavi.
  • Davieboy86
    897
    Samo cu reci da sam u ovoj raspravi aktivno branio Plavu boju :lol: Netko je spomenuo kako je najbolje ignorirati. Mozda jest to ispravno. Ne znam. Vidjet cemo.Ali kako oni nisu sve nas godinama ignorirali odnosno dapace, stvarali nam bol i patnju, ne mogu i ne zelim vise biti imun. Odbijam to! Socijalne mreze su sada jedini nacin. Onaj u stvarnosti sam odradio koliko sam mogao.Pa nisu valjda Boysi ekipa koja ne pali baklje, ne izrazava svoje misljenje i ne skandira protiv nepravde?. Ne , to su Becki djecaci. Zagrebacka filharmonjja. Marry fucking Poppins. Ali uvijek ispravno. Uvijek s razlogom.Nedamo vise NAS Dinamo Kreso!!! Nikada vise!!! Kontas???
  • ksapi
    5.9k
    Od glavnog čovjeka policije pa čovjeka koji je vodio Dinamo do prepiranja s ljudima u komentarima na satiričnoj FB stranici. I to biva izdominiran od strane nekoliko ljudi.

Zaista je istinita ona ‘tko visoko leti, nisko pada’.
  • Thor
    595
    [img]http://Screenshot-20250821-233128-Samsung-Internet.jpg
  • Thor
    595
    [img]http://Screenshot-20250821-233218-Samsung-Internet.jpg
  • Thor
    595
    [img]http://Screenshot-20250821-233415-Samsung-Internet.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.