• paideto
    0
    Ma za besplatne sam znao, al da ne mogu kupit jos jednu je glupo, da ne bi prvo prepustio a da i dalje nemogu uzet zapad.
  • jakov1
    811

Koji je tocno problem, di zapnes? Jel uopce mozes odabrati mjesto, ne da ti da dodas u kosaricu, ne prode placanje? Ja sam sad testirao i uredno dodem do placanja, a nisam prepustio mjesto.
  • Dinamosaur
    2.5k
    mozes, probao sam. Imas 2 linka za kupnju, probaj na drugi
  • paideto
    0
    Ma uzo link za kupovanje, na drugom su samo za sjever, makar pokušavam kupit, a ne uzet besplatno mi piše kad stavim clansku
    Vlasnik članske iskaznice unesenog barkoda također posjeduje i godišnju ulaznicu te stoga ne može iskoristiti pogodnost besplatnih ulaznica za članove. A bez clanske Označena osoba već ima ulaznicu ili je u procesu kupovine
  • NitkoBitan
    30.7k
    Prvo prepusti mjesto pa odradi kupnju i proci ce, ako ne prode javis se na klupski mail i sredit ce ti stvar.
  • jakov1
    811
    uredno dodem do placanja, a nisam prepustio mjestojakov1

Da ne bi nekog u buducnosti zbunilo, treba prepustiti mjesto, a meni je sustav dao da kupim jer mi je na godisnjoj krivi datum rodenja.
  • Dinamosaur
    2.5k
    Vlasnik članske iskaznice unesenog barkoda također posjedujepaideto
    Ovo ne ispunjavaj , otisao si krivo
    ma ne treba to radit
  • paideto
    0
    Da prvo prepustit godišnju pa onda kupit i radi sve
  • NikiDZGbbb
    0
    Pozz ekipa.
    Kako produziti clanstvo?? Na profilu gnk dinamo / moja clanstva pise na samoj kartici 03.02.2025. POred toga, desno stoji u prozoru da clanstvo vrijedi do 31.12.2025. Nigdje nemam opciju produzi clanstvo ili slicno, a kad hocu u webshopu nesto uzeti i koristiti clansku za popust, ne moze je sutav pronaci. Ima netko ideju do cega je??
  • Papastrumf
    18.5k

Ne mozes produziti kad imas aktivno clanstvo do kraja godine.
    Javi se na pa ce netko provjeriti gdje je problem, ali vjerojatno ti nisu isti podaci na clanskoj i aplikaciji.
  • deda
    40.2k
    Umalo sam usred ovog fokusa na skupštinu zaboravio na tjedni izvještaj. :lol:

od prošlog izvještaja učlanili smo novih 1.052 članova i prijatelja kluba što daje i dalje jak dnevni prosjek od 150 dinamovca. Poredak županija se nije mijenjao u međuvremenu.

Trenutni poredak po županijama:

1. Grad Zagreb 23.673
    2. Zagrebačka 6.024
    3. Međimurska 2.220
    4. Osječko-baranjska 1.782
    5. Brodsko-posavska 1.745
    6. Varaždinska 1.612
    7. Krapinsko-zagorska 1.604
    8. Vukovarsko-srijemska 1.318
    9. Sisačko-moslavačka 1.307
    10. Karlovačka 1.238
    11. Dubrovačko-neretvanska 1.016
    12. Koprivničko-križevačka 848
    13. Požeško-slavonska 829
    14. Bjelovarsko-bilogorska 769
    15. Primorsko-goranska 736
    16. Virovitičko-podravska 701
    17. Istarska 562
    18. Splitsko-dalmatinska 472
    19. Ličko-senjska 401
    20. Zadarska 254
    21. Šibensko-kninska 164

Inozemstvo: 7.503

Ukupno: 56.778
  • crophantom
    1.7k
    Pohvale klubu, od učlanjenja prošlo 8 dana i vec mali ima doma zastavicu ponosni član na njegovo opce oduševljenje, a ne živi bas blizu. Bome ste brzi.
  • deda
    40.2k
    Imamo još jedan iskorak. Brodsko-posavska je prešišala lanjski broj članova (1.754>1.752) tako da nam je u ovom trenutku još samo 5 županija u minusu u odnosu na lani. Primorsko-goranskoj fali samo 1 član za izjednačavanje lanjskog skora.
  • criticus
    4.7k
    Primorsko-goranskoj fali samo 1 člandeda

ne hvali he he

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.