• rokikaciga
    4.7k
    Opet bi se ponovilo kad bi McKenna napravio faul

Olayinka...olayinka je brzi.. AUUUU STA JE OVOOO ... OVO JE NAJGORI START NA MARAKANI GODINAMA UNAZAD
  • Hnlovac
    3.1k
    jucer oko 80. i neke minute je igrac pafosa uklizavanjem ocistio loptu valjda par metara od famoznog dijela terena gdje je Joe napravio start, Zvezda je napadala na isti gol kao i Srbija tad

Dobio sam flashbackove hahaha
  • Vratite nam Istok
    603
    Poprilično sam siguran da će UEFA ubaciti u kod da se ne mogu spariti Dinamo i Zvezda. Nije ni njima do antireklame nogometa i sto sranja.
  • Keyser Soze
    15.7k
    A već su nas spojili prije 3-4 godine pa je samo ispadanje cigana od Sheriffa onemogućilo tu utakmicu.
  • Filip85
    563
    ali obzirom i na njihove veze u Uefi bolje izbjeć toTvrdica McTvrdi

Veze u UEFI ? Kaj nije janez hajdukovac ?
  • Mlađi referent
    13.9k
    U magli mi je, bio sam klinac, mislim da je dobio Boban crveni na Marakani, možda zadnja tekma tamo. Ako ima forumaša 50+ možda se bolje sjećaju kad je to bilo. Bilo bi mu to baš emotivno, da dođe tamo ko predsjednik i još da ih maznemo. Ak je mogao Paphos, možemo i mi.Mr Anderson

Nemam 50+, ali pričaš o tekmi koja se igrala u jesen, prije nereda na Maksimiru.
    Tad je Boban dobio smiješan crveni radi nekakvog prigovora, a prije toga poništen gol Mladenovića radi nepostojećeg zaleđa.
    Izdržali dio prvog i cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje, izvukli X i dobili na penale.

Inače zadnju na Marakani smo izgubili 3:1, a i tamo nam Šukeru poništilo gol za 1:1 jer je objektivni Beusan vidio nekakav faul.
  • Hebimir Strašni
    142
    Je Beusan je bio teški tenkre,a posle se kurčio po HTVu godinama ko neki sudački ekspert.
  • fakin
    1.2k
    Podsjetimo, igrat će se u istom formatu kao prošle sezone: 36 klubova činit će jednu ljestvicu, a svaki će odigrati osam utakmica, s po dva suparnika iz sjakog jakosnog razreda. Ždrijeb je u petak, 29. kolovoza, od 13 sati.

I baš je uz samu ceremoniju ždrijeba vezana najveća novost. Naime, neće se izvlačiti suparnici za jedan po jedan klub, čak uopće neće biti kuglica i zdjela, nego će se jednim pritiskom na gumb kompjutorski izlistati svi parovi. Jedino će ih UEFA objavljivati skupinu po skupinu, počevši s nositeljima, a ne sve prikazati odjedanput, kako bi zadržala neizvjesnost samih klubova i navijača.

Računalo će odmah odrediti i tko s kim igra kod kuće, tko u gostima, jedino će termine utakmica UEFA odrediti naknadno, najkasnije do nedjelje, 31. kolovoza.
  • rioda
    9.9k

Termini se znaju (datumi, jedino satnica je klizna), za sva kola osim prvog koje će se igrati kroz dva dana
  • fakin
    1.2k
    misli se na to s kojim klubom ćemo igrati 1., s kojim 5., a s kojim 8. kolo.
  • NitkoBitan
    30.7k
    Pa mislim da smo ovakav "digitalni" zrrijeb imali kod izvlacenja parova za LP prosle sezone. Malo je zbunjola ovako kad se cita al kad se vidi vizualno pohvata se brzo.
  • fakin
    1.2k
    znači u petak ćemo znati protiv koja 4 kluba igramo kod kuće, a protiv kojih 4 u gostima. ali tek u nedjelju ćemo saznati koje točno kolo igramo s kim.
  • marcio amoroso
    45k
    znači u petak ćemo znati protiv koja 4 kluba igramo kod kuće, a protiv kojih 4 u gostima. ali tek u nedjelju ćemo saznati koje točno kolo igramo s kim.fakin

U petak sve osim satnica ako sam točno razumio.
  • Dudu 9
    847
    Evo i link koga zanima. https://www.youtube.com/watch?v=A5qQw8c5CqY.
    Tu su i izjava Bobana, i smiješno opravdanje suca, koji btw na 02:08 nije isključio njihovog igrača nakon ovo seljačkog prekršaja.

Ovaj sažetak je dobar pokazatelj sa čim se sve Dinamo morao boriti u to vrijeme, a kakve su sve muljaže i krađe ostale nezabilježene kamerom mogu samo zamisliti.

Što se tiče našeg mogućeg susreta u Europskoj ligi na jesen, nimalo ne sumnjam u našu pobjedu.
    Oni su skupina preplaćenih legionara i ništa više od toga.
    A po prvi put u povijesti susreta sa nama ne bi mogli računati na sudačke pogurance kao na ovom gore linku.
  • vjeko1701
    17.8k
    Ovaj sažetak je dobar pokazatelj sa čim se sve Dinamo morao boriti u to vrijeme, a kakve su sve muljaže i krađe ostale nezabilježene kamerom mogu samo zamisliti.Dudu 9

Mnoge stvari i u HNL-u, posebno ranom, su ostavština te ere. Generacije će proći prije nego se iz našeg društva očisti ostavština kohabitacije s određenim narodima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.