• fakin
    1.1k
    Da se prisjetimo pjesme koja je puštena u eter 17.03.2011.

14 i pol godina kasnije ostvarili su se ideali na koje poziva dotična pjesma.
    fakin

Izgleda da i RTL cita Zonu
    https://www.facebook.com/watch/?v=1054550440181885
  • Klenx
    8.3k
    Crne liste. Vuvuzele. Dosjei na TV-u. Soroševi plaćenici. Karte za kunu. Milje za dolazak na tekmu. Kaži majci šta te boli dušo. Radavisoko. Blog “Šokantna istina”. Treneri koji žive blizu stadiona. Džigerica. Davanje urina i krvi. Mučko đubre. Nepotizam. Korupcija. Licemjerje. Uhićenja zbog krivih sektora. Zmijica od ograde pod istokom. Šator i skidanje do gola. Negorive stolice. Šta te boli kurac koliko koštaju. Gazdino dobro. Dorina s lješnjacima. Tata nemoj umrijeti. Kovačić i video u WC-u. Žarač u guzu. MSA. Rikverc. Plavko. Trganje košulja. Jedanaest tisuća kuna plaće. Soroševi sinovi. Štimčeva banda. Bernardićevi vojnici. Agencija za tržišno natjecanje. Inspekcije. Sudske presude. Zabrane. Vida i Ludogorec. Patite hejteri. Izvršni dopredsjednik. Izvršni predsjednik. Puni ko brod. Finale u web stranicama. Općenje s majkama. Interventni po gledatelju. Skok leoparda. Frakcija sekunde. Podjele. Kako trubi Paravinja? Jugonostalgija. Preuređivanje kafića. Zatvaranje diskoteka. Očnjaci iz kojih izlazi krv. Sve pjesme Zvezde i Partizana. Mumija. Djecu dirko. Brend. Palac. Kolindin party. Bentley. Joe Frazier. Filho. Prerezani vrat. Plaćenici. Bili su bili na jahti. Dobri prijatelji srbi. Maska iz filma “Vrisak”. Antidatiranje. Offshore računi. Ne mogu se sjetit. Česma. Bankomat. USKOK. PNUSKOK. Prosvjedi. Prijave. Siemens. Genex. Lana grupa. Psovke. Optužbe. Prijetnje. Teatralnost. Patetika. Hobotnica. Zavedeni agenti. Instruirani provokatori. Pucnjave. Silovanje statuta. Beskrupuloznost. Manjak morala. Četnik. Harmonike. Cigani. UEFA-ini istražitelji. Privatna prćija. Jahta i kaić.

Kakve sve pojmove je Dinamov navijač morao slušati i istima se baviti na putu do poštenog i ponosnog nogometnog kluba.
    Je li vrijedilo i je li se isplatilo?
    Definitivno.

Zadnji ples je sada naš.
    Dinamo Zagreb!
  • deda
    40k
    Izuzetna mi je čast bila stajati rame uz rame i boriti se sve ove godine uz ljude koji su na pravoj strani povijesti. Dinamove povijesti. Veselimo se večeras, a od sutra već gradimo ovaj klub da postane još veći, plačimo, kritizirajmo, ljutimo se ponekad sve je to dio sporta. Ovaj klub je konačno naš, klub svojih navijača, klub svojih članova.

Sve su nas prale posebne emocije, ali smo istovremeno bili hladni i sigurni da radimo pravu stvar. Pjesma na kraju skupštine je otvorila tu čakru emocije, mislim da to još nije viđeno.

Posebno na kraju želim istaknuti i zahvaliti svim skupštinarima koji nisu pripadnici Dinamovog proljeća što su prepoznali trenutak i zajedno s nama večeras stali i upisali se u povijest. Nije to bilo lako vjerujem, ali DINAMO JE IZNAD SVIH i ti ljudi su to večeras dokazali.
  • don
    15.2k
    Pjesma na kraju skupštine je otvorila tu čakru emocije, mislim da to još nije viđenodeda

je li snimljeno? :groan:
  • Bosskovitz
    18.6k
    Jednog dana moci cu reci djeci da sam i ja odigrao neku ulogu u svemu ovome i neopisivo sam ponosan na to, ali i na sve koji su zadnjih preko desetljeće i pol sudjelovali u ovome. Dapace, ovo je jedna od stvari na koje sam najvise ponosan u zivotu; pobjeda za sve nas.

Hvala svima koji su bili dio ove borbe ovih 15-ak godina. Mnogi su propatili puno, riskirali stvari koje bi rijetko tko bio spreman riskirati; egzistenciju, vlastite živote. Ovo je pobjeda za sve njih, za sve nas. Za Dinamo, klub koji bi trebalo izmisliti da ga nema. Ovo je priča vrijedna bestsellera.

Hvala!
  • znajdatevolimja
    1.6k
    OVO JE NOVI ROĐENDAN TVOJ
    TI SI OPET DINAMO!
  • NitkoBitan
    30.6k
    Ljudi nisu svjesni znacajnosti jer da su svjesni Maksimir bi za subotu vec bio rasprodan haha.

Ja prije spavanja ponavljanje gradiva (s obzirom na to da sam bio klinac nesvjestan situacije u to vrijeme) za laku noc; Kronologija jednog ludila - 2. dio. Historia est magistra vitae...

https://www.badblueboys.hr/feljton-kronologija-jednog-ludila-2-dio/
  • IceMan
    3.4k
    Posebno na kraju želim istaknuti i zahvaliti svim skupštinarima koji nisu pripadnici Dinamovog proljeća što su prepoznali trenutak i zajedno s nama večeras stali i upisali se u povijest.deda

A koji su ti ako se smije znat? :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.